Home / Moda / Kabarık Gelinlik Modelleri 2015
Taşlı kabarık gelinlik modelleri 2015
Taşlı kabarık gelinlik modelleri 2015

Kabarık Gelinlik Modelleri 2015

Yeni trend kabarık gelinlik modelleri. Taşlı, kolları dantelli, incili ve taçlı kabarık gelinlikler sizleri bekliyor…

Kabarık gelinlik modelleri her yıl olduğu gibi 2015 yılının da en çok tercih edilen gelinlik modeli olmayı başarmıştır. Farklı boy, tarz ve kumaşlardaki bu gelinlik modelleri hem halk arasında hem de ünlüler arasında 2014 yılının en çok giyilen gelinlikleri olmayı başardı.

Kat kat tül modeli ile hazırlanmış olan kabarık gelinliklerde bu yıl da en çok straplez yaka tercih edilmiştir. Kat kat inen kabarık eteklerde yer verilnen kuyruk detayı da gelin adaylarının dikkatini çekeceğe benziyor. Yine bu etek modelinin üzerine yerde kuyruk boyuna kadar inen tül ve dantel duvaklar eşlik ediyor.
Tül kumaş ile hazırlanmış olan kabarık gelinliklerde ise taşlarla süslenmiş üst beden tasarımı dikkat çekiyor. Yine kabarık tül modellerde etek ucundaki dantel ya da ağır kupür detayları ile göğüs bölgesindeki dantel modeli gelin adaylarının sıklıkla tercih ettiği modeller arasında yer alıyor.


En güzel kabarık gelinlik modelleri 2015
En güzel kabarık gelinlik modelleri 2015

Tavus kuşu modeli dediğimiz tüy tüy oluşturulmuş kabarık eteklerde de yine straplez göğüs tasarımı sıklıkla kullanılmakta olup bu modellerde genellikle kısa duvak kullanılmaktadır.

Kabarık modellerin en şaşırtıcıları ise kısa kabarık gelinlik modellerinde yer alıyor. Dize kadar uzunlukta olan kabarık etek modellerinin gelinliklerinde yine straplez yaka ve kısa duvak bir arada kullanılmaktadır.

Yine en çok tercih edilen kabarık kupür modellerde kupür detaylardaki duvak modelleri uzun boylarda kullanılmakta olup, uzun boylu gelin adaylarının en sık tercih ettiği modeller arasında yer almaktadır.

Kabarık gelinlik modellerini tercih eden 2015 gelin adayları, buraya dikkat! Kısa gelinlik giymek iser isenzi aksesuar olarak taç yerine kır çiçekleri kullanabilirsiniz. Kabarık kuyruklu gelinlik modellerini inceliyr iseniz duvağınız mutlaka uzun olmalı. Eğer dantel ya da kupür modellere bakıyor iseniz, duvağınız belinizin altında olacak şekilde kesilmeli ve saç tasarımınız oldkça sade olmalıdır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Kış Modası Bayan Giyim Kombinleri

Sizler için seçtiğimiz en güzel modelleri resim galerimizde inceleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.