Home / Saç / Kabarık saçlar için stil ipuçları
kabaran saclar icin stiller 2014 2015

Kabarık saçlar için stil ipuçları

Asi ve kabarık saçlar için stil ipuçları neler, hangi saç modellerini yapmak uygun sizler için derledik.

Elektriklenmeyi azaltan hayat kurtaran hileleri öğrenmek ve asi kabarık saçınızı,sakinleştirmenize yardımcı olacaktır.Her saç aynı bakım ve teknikler uygulanmamalı. Sizin için en iyi olanı bulmak için kabarık saçlar için bu stil  ipuçlarına bir göz atın…

1. KABARMAYI AZALTIR

Asi ve kabarık saçlar için benim önerdiğim ipuçlarından ilki gerçekten uygun bir saç serumu satın almak! Tabii tamamen kıvırcık ya da dalgalı saçları mükemmel pürüzsüz yapmaz ama fön ve düzleştirici uygulandıktan sonra saçlarınız bir kaç gün kabarmaz.

2. ŞIK BİR SAÇ MODELİ SEÇMEK

Yönetilemez saçlardan bir kabarık saçlar için iyi bir saç modeli seçmelisiniz.Jöle ve sprey yardımı ile sıkı bir topuz modeli yapabilirsiniz.Zarif bir topuz modeli  benim kişisel favori ama aynı zamanda örgü, atkuyruğu ve yana atılmış saç modellerinden bir kaç model seçebilirsiniz.. Okul için örgü saç stilleri çok uygundur.


3. YIKAMA, BEKLE, STIL

Kıvırcık veya kabaran saçlar için saç stili asi saçlarda harika bir stil için bu basit ama büyük bir ipucunu deneyin- Kolay şekillenen bir saç modeli yapmak için saçlarınızı sık yıkamayın.Sık yıkanan saçlar saçları dahada kabartır.

4. YUMUŞAK BUKLELER

Asi saçlar için benim ipuçlarında bir sonraki size gevşek bukleler gevşek önermek, her zaman saç şekillendirici  köpük işe yarar! Saçınızı yıkayın, daha sonra köklerine köpük uygulayın ve tüm hacmi arttıran kurutma tekniklerinden uzak durarak saçınızı doğal olarak kurumaya bırakın. Daha sonra kabarmayı önleyen saç bakım kremi veya sprey uygulayın. Parlaklık veren serum ekleyerek bitirin. Sen gitmek için hazırsın! Kalın ve gevşek bukleler ile dolu bir saç stili her zaman daha seksidir!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Biberiye Yağı Saç Çıkarır Mı?

 

Bir önceki yazımız olan 2022 Moda Saç Aksesuarları başlıklı makalemizde hippi saç, hippi saç aksesuarları ve kurdele hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.