Home / Moda / Kadın Modası 2015 En İyi 10 Yaz Trendleri
yaz modasi kadinlar icin trendler 2015

Kadın Modası 2015 En İyi 10 Yaz Trendleri

2015 yaz sezonu kadınlar için en iyi moda trendlerinin ne olduğunu bilmek ister misiniz ?

Yaz modası 2015 bayanlar için romantizm, yetmişler tarzı ve bohem esintiler ile dolu ve artık neredeyse tüm koleksiyonlarda etkili gerçeklerdir. Bu nedenle, bugün sizlere yaz sezonu gardırobunuzda en iyi olması gereken 10  giysilerden harika bir moda rehberi hazırladık.

1. Bohem / Bohemian; İlk gördüğümüz Zara gibi bayan giyimin popüler yaz kataloglarında  genellikle hemen hemen tüm ana yenilik bohem stili kıyafetler. Danteller, püsküller pastel tonları ile yaza damgasını vuruyor.Bu stili ayakkabılar ceket, etek, giyim, her türlü parçada  adapte olduğunu görüyoruz.
2. Çiçek desenleri /  Flower Prints; Özellikle Çiçek desenli elbiseler ve etekler yeni yaz sezonunda çok trend! daha çok çiçekler diğer sezonlara göre kıyafetlerde daha büyük baskılarda kullanılıyor.

3. Platformlar; Giydiğiniz yazlık ayakkabılar bu yaz daha çok platform topuklara yöneliyor. Platform sandaletler ve spor  ayakkabıları, düz çizme veya topuklu özellikle popülerdir. Özellikle de ‘düz platformları’ (yani düz dolgu topuk ) ve tek parça veya dişli olanları çok trend oluyor.


İlgili; İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendleri

4. Gladyatör sandaletler; Bir kaç yıl önce trend olan bir eğilim bu yaz tekrar geri  döndü. Bir çok ünlü bayan giyim firmaları alarm verdi düşük maliyetli Zara ve Valentinove Massimo Dutti Woman gibi, marka koleksiyonlarında bu trend ayakkabıları bulabilirsiniz.Onlar bu yaz çok trend sizde hazır olun.

5. Denim + denim;  Toplam bu yazın kahramanı olacak. Gömlek, etek, ceket … Özellikle kovboy koyu renkleir giyer.

2015 yaz kadın moda trendleri

6. Yüksek bel – İspanyol Pantolonlar;  Bu pantolonlar bizim dolaba asıldığında  nihayet 2015 yaz modası geldi  gibi görünüyor. İspanyol paça yükse bel bel pantolonlarının sihiri bu yaz da yok olmayacak açıktır.Bu trend sadece kot pantolonlarda değil, beyaz gibi diğer renkler ile de bol bol greceğiz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Sonbahar / Kış Trend Gelinlik Modelleri

7. Cullottes; 2015 yazının önemli dikkat çeken pantolonları arasında bu geniş paça ama kapri kısa pantolonların popüler olduğunu görüyoruz.Her renk, spor ve klasik formlarını daha bol kesimlerini satın alabilirsiniz.

8. Trapez etekler ( aşağı doğru bollaşan etekler). Etekler (mini) A-şekilli coming veya çan. Siz özellikle süet veya denim etekleri düğmeleri ile göreceksiniz. Dahası, bu form ile uzun etekleride bolca göreceksiniz.

9. Uzun elbiseler akışkanlar; Ya da bohem tarzı hippi kumaş ve uzun düşen elbiseler  sezonun yeni elbiselerine ilham kaynağı olacak.Eteklerde   katları, uzun bol kolları, fırfır veya dekolteli sırtları ile dikkat çeken harika elbiseler var.

10. Dantel ve tığ işi ;Trendler bütün bu labirent içinde Boho giyim tarzını yansıtıyor, özellikle gömlek ve ceket gibi üstlerde bir sürü tığ ve dantel işlemeleri göreceksiniz.

2015 ilkbahar yaz kadın moda trendleri ile ilgili galerimizi de yakından incelemenizi tavsiye ederiz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

One comment

  1. Çok güzel tavsiyeler var hem günlük hayatımda hemde Mstar’da da işime yarayacak tavsiyeler var teşekkürler ^^

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.