Home / Saç Renkleri / Kadınlar için 2015 İlkbahar Trend Saç Renkleri
ilkbahar 2015 trend kadin sac renkleri
ilkbahar 2015 trend kadin sac renkleri

Kadınlar için 2015 İlkbahar Trend Saç Renkleri

Baharın gelişiyle kadınlarda bir şekilde kendini yeniden yenileme değişiklik yapma, yeni bir şey denemek arzusu veriyor. Daha çok yeni yılın ilk günlerinde , saç rengini ve saç kesimini değiştirmek isterler. Sık sık kadınların saç renklerini değiştirmesi hakkında tartışmalar devam ederken, kadınveblog olarak sizlere 2015 ilkbahar trend saç renklerini paylaşmak istedik.Sizde kendi ten renginize uygun 2015 yeni trend saç renkleri arasından birini seçin.

Saç rengi seçimine sıra geldiğinde biz kadınlar biraz düşünmemiz gerekir, çekiciliğimizi etkileyen güzellik temellerinden biride saç renkleridir. 2015 İlkbaharın güzel saç renkleri içinde tamamen çok zengin ve oldukça etkili renkler var. Ayrıca, onlar mükemmel  gölgeler ve  vurgular ile dahada etkili saç stilleri oluşturuyor. Bu tonları sarışın, esmer kızıl saçlı ya da olmayı seven olsun her kadın için muhteşem ve mükemmel seçenekleri sunuyor…

Bunlarda ilginizi çekebilir; Esmerlere Yakışan Kızıl Kahve Saç Renkleri


Kırmızı, Bakır, kızıl gölgeli saç renkleri 

Hollywood’da en büyük saç renklerinden biri şu anda bakırımsı kızıl saç renkleridir. Bu renklerin pek çok tonları ve basit bir renk içine atılan tatlı mükemmel bakırımsı kırmızı gölgeler ile popüler. Kesinlikle eğlenceli bir şey var ki oda ilkbahar 2015 için saç renkleri içinde bakır ve kızıl karışımlı saç renkleri.Özellikle beyaz tenli ve buğday tenli bayanlarda şık ve sofistike bir imaj bırakıyor.Bu vahşi renk ile ünlü yıldızlar  ödül törenleri boyunca oldukça güzel saç stilleri sergilemiştir.. Emma Stone kesinlikle bakır kızıl saç renkler için ilham alabileceğimiz bir ünlü .Saçları onun güzel yüzüne  ışık ekliyor ve onun muhteşem gözlerini ortaya çıkarıyor. Özellikle orta uzunluktaki dalgalı saç modelleri bakır kızıl saç rengi ile çok uyumlu duruyor.Julia Roberts kırmızı bir kestane saç rengi ile yüzüne parlaklık getiriyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Elie Saab'ın Resort 2015 Abiye Elbise Koleksiyonu

Diğer saç renklerinde  kahverengi ve altın arasında bakır tonu tonu ve koyu kestane ve bakır saç renkleri geliyor.  Özellikle bakır  kızıl saç renkleri  nefes kesen tonları ile çok dikkat çekiyor

Parlak koyu çikolata kahve saç renkleri

Özellikle  ilkbahar ve yaz aylarında, esmerler sürekli saç ve makyaj renklerinde  düzenli olarak parlak bir görünüm elde etmek  için koyu saç renklerini tercih ediyor. 2015 ilkbahar trend saç renklerinde mükemmel sağlıklı ve parlak koyu saç renkleri geliyor. Siyah gölgeli ahve saç renkleri, koyu çikolata kahve saç renkleri, koyu kestane saç renkleri özellikle esmerler için daha popüler oluyor.Esmerlere ilkbahar sezonunda özellikle koyu çikolata saç renklerini denemelerini tavsiye ederiz.

Ayrıca bakınız: 2015 Saç Pantone: 2015 için trend 13 Saç Rengi

Karamel sarı saç renkleri

Karamel sarışın modellerinde büyük bir ilgi var, özellikle  ünlüler karamel sarı saç renklerini tercih ediyor.2015 ilkbahar yaz saç trendleri için buğday tenli ve beyaz tenli kadınlara karamel sarı saç renklerini öneririz.Bu saç rengi size güzel bir bahar sıcaklığını eklerken, sarışın bir görünüm seven kadınlara özel çok  fantastik bir saç rengidir.Mükemmel bir şekilde röfle yada sırf gölge yaptırmadan karamel sarının düz doğal dokusu ile uyum yapabilirsiniz. Bu saç rengini yaptırmadan önce sadece saçlarınızın güzel ve sağlıklı olduğundan emin olun. Eğer bu saç renklerine uyumlu bir saç kesimi isterseniz  karamel sarışın için özellikle maksimum doğal duran katlı kesimleri ve  tam bir orta uzunlukta kesilmiş saç stillerini tavsiye ederiz. Bu tarz son derece güzel görünüyor sizde  fark edecektir. Karamel sarı saç renkleri özellikle soluk tenlilerin  yüzüne muhteşem bir ışık ekler ve gerçekten gözleri daha etkili gösterir. Bu saç renkleri ile  altın set ve elmas küpe ekleyin özellikle özel günler için sizi büyüleyici gösterecektir… Makyajda ise  kirpiklere odaklanarak ve maksimum uzun  etkisi için ekstra takma kirpik ekleyin, dudaklarda ise  pembe parlatıcı ve özellikle kedi gözü makyajı tercih edin.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Elçin Sangu Saç Rengi

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Bakır Saç Rengi Ve Modelleri

Bakır Saç Rengi Ve Modelleri | 2021

Bakır Saç Rengine Dair Bilmeniz Gerekenler Bu yıl trend olacak saç renklerinden birisi de bakır …

3 comments

  1. Benim sacim açık karamel ama iki üç renk var ben tek renk yapip biraz sari olmasini istiyorum napmam lazım bu arada esmerim yardimci olun lütfen bu sacla gezmek istemiyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.