Home / Giyim / Kadınlar İçin 2019 Koton Marka Sweatshirt Modelleri
siyah renk sweatshirt modeli
Siyah renk sweatshirt modeli

Kadınlar İçin 2019 Koton Marka Sweatshirt Modelleri

Yaz aylarında tercih edilen askılılar ve kısa kolluların vermiş olduğu rahatlığın kış aylarında da sürdürülebilmesi pek mümkün olup sweatshirt modelleri ile gerçekleştirilebilmektedir. Hafif dokuları ve rahat kullanım imkanı ile günlük olarak spor ve rahat kombinlerin oluşturulmasında oldukça etkili olacaklardır. Birçok farklı desende, şekilde, işlemede ve tasarımda sunulan sweatshirt modelleri, günlük spor bir tarz oluşturmak için ideal olup yine başarılı bir görsellik kazanılmasında oldukça etkilidir. Hafif yapıları sayesinde taşınması kolay kıyafetler olan sweatshirtler, sahip oldukları farklı tasarımlar sayesinde birbirinden farklı kombinler kolaylıkla oluşturulabilmektedir. Sabah yürüyüşüne çıkarken, spora giderken, arkadaşlarla buluşmaya giderken, evde kendi haline zaman geçirirken, günün her anında kullanılabilecek olan kadın sweatshirt modelleri Koton raflarında ve internet mağazasında yerlerini almıştır.

Boğazlı, V yaka, birçok işlemesi bulunan, göz alıcı renklerin ya da pastel, uyumlu renklerin kullanıldığı pek çok farklı kadın sweatshirt modeli Koton’ un reyonlarında mevcut bulunmaktadır. Yalın bir görünüm, günlük kullanım için kullanışlı bir model arayan kişiler de gösterişli ve yüzeyi işlemelerle kaplı olan bir model arayışında olan kişiler de Koton’ un kataloğunda kendi zevklerine uygun onlarca model ile karşılaşacaklardır.

Kombin Önerileri
Koton’ un internet sitesi üzerinden ya da yerleşik mağazalarında bulunan sweatshirt modelleri, birbirinden farklı giyim tarzları ile birlikte kullanılabilecektir. Örnek vermek gerekirse yalın, pastel renklerin kullanılmış olduğu bir sweatshirt, şık ve yalın bir kot pantolon ile oldukça başarılı şekilde kombinlenebilecektir. Bunun yanı sıra, üzerinde pul işlemeleri bulunan ve her haliyle dikkatleri üzerine çekmede başarılı olan başka bir model, şık bir etek ya da kumaş pantolon ile kombinlenebilecektir.


Spora giderken ya da günlük kullanım sırasında kadınların gardıroplarında büyük yer kaplayan taytlar da sweatshirtler ile büyük uyum içerisinde olan alt giyim ürünleridir. Tayt giymeye bayılan, rahatlığına ve spor görünümüne dikkat eden kimseler, taylarına uygun renklerde ve desenlerde, kendi tarzlarına uygun sweatshirt modelleri ile kombinlerini oluşturabileceklerdir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kıyafete Uygun Sütyen Nasıl Seçilir? | 2021

AVM’lerde Koton Mağazaları
Koton, AVM’ lerin neredeyse tümünde mağazası bulunan bir marka olduğu için Koton sweatshirtlerini denemek için birçok fırsat geçecektir. İşinden ya da evinden fırsat bulup sıklıkla alışverişe gidemeyen, internetten alışveriş yapmayı seven kişiler, Koton’ un internet mağazası üzerinden birbirinden farklı desenlere ve tasarımlara sahip swetshirtlere ulaşabileceklerdir.

Sweatshirt modellerinin genelinde hakim olan kapüşon, serbest, spor bir görünüm oluşturmaktadır. Kapüşonun, sweatshirt üzerine giyilecek olan montun dışına çıkartılması ile de güzel ve spor bir görünüm elde edilebilmektedir. Altına giyilecek olan tayt ve uygun renklerde ve tonlarda olan bir spor ayakkabı ile oldukça başarılı kombinler oluşturulabilecektir.

Bir önceki yazımız olan Tesettür Tunik Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde siyah tunik modelleri, şık tunik ve tarz tunik hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

t3

En Şık Tuvalet Elbise Modelleri | 2021

Tuvalet Elbise Nedir? Özel bir günde veya en özel anlarda kadınların ilk istedikleri şey tüm …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.