Home / Aşk & İlişkiler / Kadınların erkeklerde beğendiği topuz saç modelleri
Erkeklere En Çok Yakışan Topuz Saç Modelleri
Erkeklere En Çok Yakışan Topuz Saç Modelleri

Kadınların erkeklerde beğendiği topuz saç modelleri

Topuz: Son zamanlarda dünyanın her yerinde trend olmaya başlayan erkek topuz saç modelleri, ülkemizde de çok popüler sayılır. Kadınların erkeklerde en çok beğendiği topuz saç modelleri araştırdık ve hepsi galerimizde !
Son yıllar itibari ile  ERKEK topuz modelleri  kadınlara çok cazip geliyor. Çekici ve modern erkek topuz modelleri bir çok stilde karşımıza çıkıyor.Ama en çok kirli ve uzun sakallar ile hoş duruyor. Bu konuda kendi işini yapan erkekler çok şanslı rahatlıkla saçlarını ve sakallarını uzatıp bu topuz modellerini deneyebilirler.  2016 2017 yılı Moda defilelerinde erkek topuz modellerinin çok dikkat çektiğini görüyoruz.

Dürüst olmak gerekirse ben erkek olsam ne bu tatlı ve çekici topuz modellerini tercih ederdim.  Çoğu kız topuz saçlı erkekleri çok beğeniyor.Özellikle müzik ve medya sektöründeki erkekleri topuz modelleri ile görüyoruz.Acaba resmi bir iş yerinde çalışan bir erkek bu topuz modellerini kullanabilir mi?

Hemen hemen sokak modasında erkek topuz modellerini görüyoruz, daha çok esmer ve sakallı erkekler kullanıyor. Di Caprio topuz saç modeli ona her ne kadar yakışsa da bence bu saçlar esmer erkeklere göre.


Bazı erkekler ise saçlarının orta kısmı hariç alt kısmını tıraş ettirip orta kısmında topuz kullanıyor, bence bu saçlar biraz abartı.Ama erkeklerde ense ve kulak arkasından hafif kazıtılan uzun saçlara topuz modeli çok hoş duruyor.

Yani bir lastik saç tokası  kullanımı ile, bayanlar taklit edebilirsiniz, biz kızlar yıllardır topuz modellerini kullandık: sıra şimdi erkeklerde ! Topuz modelleri genelde sakallı her erkeğe yakışıyor, hatta daha havalı gösteriyor diyebiliriz. Kızlar sizde erkeklerde topuz modellerini beğeniyorsanız hemen partnerinize baskı uygulamaya başlayabilirsiniz.Tabi sevgiliniz ön yargılı değilse !Bu erkek topuz saç modeli trendinde önemli ayrıntı alttan sakalları uzatarak tamamlanmalı.

Topuzlu Erkekler; Bu saç başınızın arkasında bağlı uzun saçlar içindir. Topuz şık ve sıkı,  dağınık , hatta yarım topuz olabilir. 
Ve şimdi kadınların erkeklerde en çok beğendiği erkek topuz modelleri için galeriye bir göz atalım ! Bayanlar Sadece arkanıza yaslanın erkek topuz modelleri içinden en beğendiklerinizi sevgilinize gösterin … 2017 Yılının Erkek Saç Modelleri Trendlerinden Kadınlar Tarafından En Çok Beğelilen Modellerden 5 Tane Daha Galerimizin Sonuna Ekledik.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Buğday Tene Yakışan Saç Renkleri

Bir önceki yazımız olan 2022 Moda Saç Aksesuarları başlıklı makalemizde hippi saç, hippi saç aksesuarları ve kurdele hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

One comment

  1. erkeğe yakışan en güzel saç kısa saçtır :3

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.