Home / Saç / Kahküllü Saç Modelleri | 2021
Kahküllü Saç Modelleri
Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir?

Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara en çok yakışan kahküllü saç modelleri ve saç kesimlerini derledik.Biz hepimiz her yıl yeni saç trendlerini takip etmeliyiz. Ben kaküllü saçlarda bu yıl patlama olacağını hissediyorum! Özellikle bu yılın moda pistlerinde kahküllü saç stillerini bolca gördük ve havalı kızlar bu eğilimi şimdiden kucaklamaya başladı bile.

Bugün için sizlere popüler olan 38 muhteşem kahküllü saç modellerinden koleksiyon hazırladık. Ama ben sizin için yüz şekline en iyi kahküllü saç kesimini tercih etmenizi tavsiye ederim.Yandan kahküllü, ortadan ayrılmış, veya düz kısa kahküllü saç modelleri arasından yüzünüze en çok uygun olan modeli bulmalısınız. Seçmiş olduğumuz trend kahküllü kesimleri aşağıdaki galeriden kesinlikle kontrol etmelisiniz! Hepsi muhteşem ve ömür boyu onlar ile dışarıda daha tarz görünebilirsiniz.

Eğer kahküllerin yalnızca yuvarlak yüzlere yakışacağını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz! Özellikle yüz şeklinize uyan mutlaka trend olan kahkül stillerinden   biri  vardır. Bilmeniz gereken popüler olan kahküllerin bazı avantajları ve dezavantajları vardır! Düz kahküller yüzünüzün  çok kısa görünmesini sağlayacaktır, yandan kahküller ise  ince görünmesini sağlayacaktır. Buradan inceleyebilirsiniz; Yüz şekline uygun kahkül ve perçem kesimi


Eğer kahküller ile bob saç stili denemek isterseniz, tamamen yüzünüze uygun olduğundan emin olun. Bu saç modeli yuvarlak şekilli yüzlü kızlar, özellikle uzun bob kesim için idealdir. Eğer yüzünüzü daha büyük görünmesi istiyorsanız, o zaman daha kısa kesim deneyin! Daha dramatik bir görünüm için, kahküllü saçlarının üzerine bazı gölgeler ekleyin.

Yüz Tiplerine Göre Kahkül Modelleri

Bu aşağıdaki modelleme resimde göründüğü üzere kara yüz tipleri, oval yüz şekli, üçgen yüz tipi ve yuvarlak yüz tiplerine göre kesim yaptırabileceğiniz kahküllü saç modellerinden kendinize bir fikir edinebilirsiniz. Oval yük hatlarına sahip kadınlar çok şanslılar, oval yüz şekline sahip kadınlar istediğiniz modele göre kahkül veya perçem kesimi yaptırabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Zeytinyağının Saça Faydaları
Yüz Tiplerine göre Kahkül Perçem Kesim Modelleri
Yüz Tiplerine göre Kahkül Perçem Kesim Modelleri

Biz kadınlar için vaktimiz çok önemlidir. Çünkü biz kadınların hazırlanışı biraz uzun sürmektedir. Kıyafet seçimi en çok kararsız kaldığımız konuların başında olmakla birlikte bir hayli vaktimizi çalmaktadır. Hal böyle olunca saç modeli için kısıtlı bir zamanımız kalmaktadır. Bu nedenle yapımı kolay saç modellerine yönelmekteyiz. Bu saç modellerinden birisi de kahküllerdir. Çünkü kahkülleri hem düz hemde dalgalı modellerde kolaylıkla kullanabilmekteyiz.

Kahküller yıllardır eskimemekle birlikte günümüz saç dünyasının modern işlemleriyle daha şık ve hoş bir görünüm almaktadır. Kahküller doğru kullanıldığı takdirde oldukça etkileyici bir görünüme sahiptir. Kadınsı ve şirin bir görünüm istiyorsanız kahkülleri mutlaka tercih etmelisiniz.

Kahkül modellerinizi evden çıkmadan önce düzleştirici ile düz bir modeli benimseyebilirsiniz. Veyahutta dalgalı bir kahkül modeli de oldukça şık görünecektir. Özellikle son dönemlerde baktığımızda asimetrik kesimli ve katlı kahküller trend listesinin üst sıralarında yer almaya başlamıştır. Bununla birlikte kahkül saç modelini diğer saç modelleri ile beraberde kullanabilirsiniz. Özellikle inceleme yaptığımız sonuçlara göre kahkülle beraber topuz modelleri çok hoş durmaktadır.

Son dönemlerde çift topuz modeli bildiğiniz üzere oldukça popülerdir. Çift topuz modelinizi kahküllerle süsleyebilirsiniz. Ayrıca at kuyruğu saç modeli ile kahküller mükemmel bir uyum sağlamaktadır. Kahkül saç modelini saçlarınız ister kıvırcık ister düz ister dalgalı olsun farketmez gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Ancak kahküller bakım isteyen bir saç modelidir. Doğru ve düzenli bir bakımla etkileyici saçlara sahip olabilirsiniz.

Katlı Kahkül

Katlı kahkül kullanımı oldukça kolay olan kahkül kesim modelidir. Kuaförünüz kahkülünüzün uzunluğunu yüz tipinize göre ayarlayabilir. İki yana taradığınızda katlı kesim kahkülünüz oldukça hoş görünecektir.

Retro Kahkül

Retro model kahkül model yaptırmak için uzun saçlara ihtiyacınız vardır. Saçlarınızın uzunluğunu bozmak istemiyorsanız size çok hoş bir hava katacağına şüpheniz olmasın.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Saç Uzatırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Çerçeve Kahkül

Alnınız darsa çerçeve kahkül kestirmek oldukça hoş olacaktır. Benim alnım dar olduğu için yüzümü çerçeve gibi saran kahkülü daha kullanışlı buluyorum.

Bebe Kahkül

Dalgalı saçlarınız varsa kısa kahküllerinizi düzleştirip sıra dışı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Bebe kahkülleri alnı geniş olanların ve yuvarlak yüze sahip olanların kendine yakıştıracağı modellerden biridir. Dilerseniz kaşlarınızın üzerindeki bu kısa saçlara renkli dokunuşlar yapıp sıra dışı görünümünüze hoş bir esinti verebilirsiniz.

Yeni tarz kahküller ile bu yıl kendinize yeni bir stil oluşturun! Kahkül model saçlara dair merak ettikleriniz varsa yorumlarda bizlere yazabilirsiniz…

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

One comment

  1. […] 2016 nın yandan kahküllü saç modellerini yarınki makalemde ele alıcam. 2016 da yandan kahkül modeli yeni saç trendlerinden[…]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.