Home / Makyaj / Kahverengi gözler için makyaj önerileri 2014
kahverengi gozler icin makyaj onerileri

Kahverengi gözler için makyaj önerileri 2014

Kahverengi gözler için makyaj önerileri 2014/ 2015

Kahverengi gözler için makyaj hilelerini doğru şekilde bulmak zor olabilir? Kahverengi gözleri için çok makyaj önerisi ve tekniği vardır. Bayanlar kahverengi gözlere sahipseniz çok şanslısınız gözlerinize ışıltı ve parlaklık katacak  kahverengi gözler için en iyi makyaj önerilerini ve hileleri derledik!

KAHVERENGİ GÖZLER İÇİN METALİK TONLAR

Kahverengi gözleri çok güzel, bazı metalik tonları ile çok daha çekici yapabilirsiniz? Altınları, bronz, kahverengi ve hatta pembeler gerçekten senin kahverengi gözlerini çok daha  çarpıcı yapabilirsiniz !

KAHVERENGİ GÖZLER İÇİN NÖTR RENKLER

Eğer biraz daha doğal kahverengi gözler için makyaj önerileri arıyorsanız, neden bazı nötr tonlarını denemiyorsunuz? şeftali ve hatta kahverenginin tüm tonları kahverengi gözler ile fantastik görünmek için harika renkleri vardır. Amaç  sadece gerçekten gözlerini vurgulamak olacaktır, bunu çok renk eyeliner ile tamamlayabilirsiniz, unutmayın!


3. BEYAZ ASTAR

Eğer kahverengi gözleri ortaya çıkarmak VE bazı metalik tonlar ile beyaz astarı eşleştirmey düşünürseniz daha  çekici gözlere sahip olunabileceğini düşünüyorum. Bu inanılmaz güzel görünüyor özellikle esmer tenlilerde! Sadece beyaz astar senin kahverengi gözlerini vurgulamak daha derin ve etkili bakışlar elde edecektir.

4. IŞILTI

Işıltı, gerçekten tüm cilt renkleri ve tüm göz renkleri ile harika görünüyor.Senin göz farı renk eşleşmesi için biraz ışıltı eklemen gerçekten gözlerini daha büyüleyici yapmak ve kahverengi gözler için ideal bir makyaj hilesidir.

5. DERiN MOR RENGİ EYELiNER

Mor kahverengi gözleri daha güzel gösteren  renklerden biridir. Derin bir mor eyeliner için kahverengi veya siyah eyeliner sürün ve  dışarı geçiş için bu rengi deneyin.. Anında, kahverengi gözlerinizi nasıl büyük bir fark yarattığını göreceksiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbahar 2015 için en iyi 12 Güzellik Trendi

6. KAHVERENGİ GÖZ TONUN NE ?

Sen kahverengi gözlerinin rengi hakkında tonunu tam bilmeli . Onlar kahverengi kehribar mi, derin çikolata kahverengi mi ya da , açık kahverengi olsun göz rengine uygun en iyi makyaj renklerini seç!

7.  KOBALT MAVİ DENEYİN

Kobalt mavi makyaj renkleri, gerçekten göz  renginin daha  parlak olmasını sağlar ve kobalt mavi kahverengi göz ile çok uyum sağlar. Eğer açık renk  hafif kahverengi gözlerin ya da koyu kahve lsun olsun, kobalt mavisi, kahverengi gözler için sıcak bir renktir!

 

8. PATLICAN RENGİ MASKARA

siyah veya kahverengi maskara yerine  neden biraz daha renkli maskara ile yukarı geçiş rengi eklemiyosun?

9. ŞAMPANYA RENKLERİ

Bu gerçekten kahverengi gözlerde doğru göz makyajı için harika bir renk? Şampanya rengi eyeliner, kahverengi gözler için idealdir. Bebeksi bir kahverengi gözler görünümü sağlar.

10-KARIŞTIRIN

Son olarak, biraz renkleri karıştırın ve renklerden gözleriniz için en iyi olanı görmek için korkmayınk! Belki patlıcan eyeliner siyah maskara bazı altın rengi ışıltılar ile harika durabilir, yada  parlak mavi ile şampanya muhteşem görünüyor olabilir. Sizin için neyin işe yaradığını renkleri karıştırıp deneyerek bulabilirsiniz.

Bunlar kahverengi gözleri için seçtiğimiz makyaj önerileri ve hileleri? Sizde kahverengi gözleriniz için bu makyaj hileler kullanıyor musunuz? Aşağıdaki yorum kısmından düşüncelerinizi paylaşın!

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.