Home / Kombinler / Kamuflaj baskılı kıyafetler nasıl giyilir
Kamuflaj kiyafetler sonbahar kis kombinleri 2014 2015

Kamuflaj baskılı kıyafetler nasıl giyilir

kamuflaj baskılı kıyafetler nasıl giyilir- kombin önerileri

Bu sonbahar sezonunda kamuflaj baskılı kıyafetler giymek için bir kaç önerimiz var. Kamuflaj baskılar spor kıyafetlerin yanı sıra klasik kıyafetler ile de harika uyumlu duruyor.. Bir kamuflaj baskılı ceket modeli seçerken aşınmış olanları da seçebilirsiniz, ama aynı zamanda bu sezon trend olan daha parlak olanları tercih edebilirsiniz.. Bu askeri-ilham eğilimini  kucaklamak,  kombinleriniz de giymek ve sokaklarda görüldüğü gibi, kamuflaj baskılar ile stiller yapmak için aşağıdaki yolları kontrol edin.

1. KAMUFLAJ  KAZAK

Kamuflaj baskıları giymenin en popüler yollarından biri üst kıyafetlerdi. Bunun için, bir kazak, t-shirt, ceket olabilir . Kamuflaj baskı kazak haki kalem etek ilavesi ile harika görünüyor, topuklu ayakabı, ve bir zincir askılı çanta kombini tamamlıyor. Bu kıyafet sonbahar için kamuflaj baskılar ie yapabileceğin stil için bir örnektir

2. KAMUFLAJ PANTOLON

Kamuflaj baskılı pantolon, sadece orduda erkeklerin  giyebileceği bir pantolon gibi gelebilir ama onları kentsel kombinler için uygun yapabilirsiniz. Dar paça ve skinny pantolonlar için harika seçimdir.Üstüne bir bir kot  veya kot ceket ve  kahverengi botlarla giyebilirsiniz.  Parlak sarı çanta rahat bir görünüm için renkli bir stil ekler.Canlı ve neon renklerde kamuflaj desen ile oldukça şık duruyor.


3. KAMUFLAJ BASKILI ELBISE

Bu kıyafet kamuflaj ve spor lüks trendleri birleştiriyor. Siyah bir deri ceket kamuflaj baskı  elbise süper sportif görünüyor. kamuflaj baskı da ikonik haki tarzı için güzel bir alternatif. Eğer bir kamuflaj desenli elbise bulamazsanız siz kamuflaj uzun gömleğe kemer takarak deneyin  ve bunun yerine başka bir altarnatif  ise elbise gibi büyük boy bir kamuflaj baskılı t-shirt giyerek bu tarzı elde edebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kulak ve Kulak Arkası Kadın Dövme Modelleri 2018

4. KAMUFLAJ T-SHIRT

Askeri-tarz ilham görünüm için ince dar kargo bir  pantolon ile üstüne eski kamuflaj baskılı t-shirt harika görünüyor.  Bel, etrafına bağlı bir kot ceket havalı bir  dokunuş ekler…Bilekten bantlı topuklu ayakkabı ve bej rengi  çanta,  oldukça şık dokunuşlar.

5. KAMUFLAJ  CEKET

Kamuflaj baskılı  ceketler bu sonbahar çok trend oluyor.Modayı seven bayanlar için hem modern hem klasik tarzları buluşturan kamuflaj ceketler, renkli elbiselerin üstünde, renkli bereler ile veya mini spor bir etek ile şık ve cool bir stil.

Bir önceki yazımız olan Sonbahar Tayt Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde blazer ceket ile tayt, çizgili tayt ve deri ceket ile tayt hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.