Home / Saç / Karamel Kahve Saç Rengi Ve Modelleri | 2020
Karamel Kahve Saç Rengi Ve Modelleri
Karamel Kahve Saç Rengi Ve Modelleri

Karamel Kahve Saç Rengi Ve Modelleri | 2020

Karamel Kahve Saç Nasıldır?

Geçen yıl ve bu yılın popüler saç rengi karamel kahve saç rengi tonları özellikle genç kızların imrendiği saç tonlarından biridir. Saç boyası markalarında karamel saç rengi olarak olmasa da, boya karışımları ile bu saç rengini evde tutturabilirsiniz. Bu saç rengini kahve saç tonlarında açık ve karamel ışıltılar olarak da görebiliriz. Aslında karamel kahve saç rengi; karamelin biraz daha koyu ve doğal halidir. Karamel kahve saç rengi her ten rengi ile uyum sağlayan, tüm  cilt renklerine yakışan bir saç rengidir.Yüze ışıltı ve canlılık verdiği gibi saçlarınızda daha parlak durur.

Karamel renk tonlarına daha fazla kahve tonu renklerin katılmış koyu tondaki haline karamel kahve saç rengi denir. Bilindiği üzere karamel renkte çok fazla turunculaşma vardır. Fakat karamel kahverengi daha net ve natürel bir saç rengidir. Şunu belirtmek istiyoruz; saç renkleri siyah olan kadınlar karamel kahve saç rengini evde kendi başlarına yapmamalıdırlar.  Kahve tonlarda saç rengine sahip kadınlar ise açık-altın-sarı renk boya ile en fazla 2 boyamada bu saç rengini tutturabilirler. Saç renginiz açık tonda ise koyu-karamel boya ile bu rengi kolay bir şekilde tutturabilirsiniz.

Karamel Kahve Tonuna Boyamak İsteyenlerin Bilmesi Gerekenler

Sizde saçlarınızı bu yıl karamel kahve saç rengine boyamayı düşünüyorsanız. Doğal saç renginiz kahverengi ise altın-sarı boya ile boyadıktan sonra en fazla 26 dakika kadar beklettikten sonra yıkayınız. Ve akabinde bir hafta sonra renk akması meydana gelir ve sizde istediğiniz karamel kahve saç rengini veyahut altın-kahve saç renklerini tutturmuş olursunuz.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sevgililer Günü Saç Modelleri ve Makyajı 2015

Saç renginiz açık kumral ve beyaz tenli bir kadınsanız ve saçlarınızı karamel kahve saç rengi yapmak isterseniz. Sizin için söyleyebileceğimiz saç rengini açık kumral olduğu için evinizde kendi kendinize boyayarak bu rengi elde etmeniz çok zor. saç rengi açık kumral olan hanımlara uzman bir kuaförde bu saç rengini boyattırmalarını öneriyoruz.

Bakır Rengi Saç, Karamel Kahve Tonlarına Nasıl Döndürülür?

Size önerimiz küllü-sarı boya ile saçlarınızı boyadığınız zaman bakır saç renginiz turunculaşır ve karamel kahveye dönüşür. Kolay bir şekilde çok çekici son yılların trendi bir küllü karamel saç renklerine sahip olursunuz.

Sarı Renk Saç, Karamel Kahve Tonlarına Nasıl Döndürülür?

Sarı saçlara sahip bir kadınsınız ve saçlarınızın koyu karamel olmasını arzuluyorsunuz. Bu durumda sarı saç rengine sahip olduğunuz için bu saç rengini elde etmeniz oldukça basittir. Herhangi bir markanın karamel kahve saç rengi boyasını kullanarak bu saç rengini elde etmeniz çok yüksek bir ihtimaldir.

Karamel Kahve Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Her zaman daha önceki makalelerimiz de de söylediğimiz gibi beyaz tenli kadınlara sıcak renkler çok yakışır. Peki bu saç rengi isimlerini yine örnek olarak tekrar yazıyorum. En başta karamel, siyah renkler, altın sarı saç rengi tonları, geçen seneden beri popüler bal köpüğü saç renkleri ve kahve tonları olarak sıralayabiliriz. Beyaz tenli hanımlar küllü saç rengi tonlarından uzak kaçmalıdırlar. Küllü saç renkleri beyaz tenli hanımları iyice solgunlaştırmaktadır. Beyaz tenliyseniz karamel kahve tonu hatta biraz daha koyusu sizi çok çekici ve şık bir görünüme sokacaktır.

Buğday tenlilere bu saç renginden ziyade önerebileceğim saç rengi ise kestane saç renkleri olacaktır.

Karamel kahve saç renginde altın renklerinde yansımalarını görüyoruz, açık kahve saç renginin üstünde ombre ve balyaj rengini karamel seçerek  karamel kahve saç rengini yaptırabiliriz.Hem bu yıl ombre saç renkleri ve balyaj uygulamaları son hız saçlarda devam ediyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Esmerlere Saç Rengi Önerileri | 2020

Karamel kahve saç rengini evde elde etmek isteyen bayanlar için siyah, kızıl, platin sarısı ve çok koyu saç tonlarından dönüşümler çok zor olur. Saç renginin ton ton ve zamanla açılması gerekir, yoksa saçlar muhtemelen yanar. Ancak açık kahverengi, kumral gibi saç rengine sahipseniz  evde edebileceğiniz bir saç rengidir… Bazı saç boyalarının birbirleri ile karışımlarıyla bu saç rengi elde edilebilir.

Size önerilerde bulunabilmem ve daha iyi yardımcı olabilmem için aşağıda yer alan yorum kısmına şuan ki saç renginizi  ve istediğiniz saç tonunu belirtirseniz daha iyi olur.

Popüler Karamel Kahvesi Saç Rengi

Biz kadınlar sürekli saç rengimizi değiştiririz. Sıkıldığımızda veya  yeni bir yıla girerken değişiklik sevdiğimizden ötürü bizleri sürekli farklı saç rengi modeli ile görebilirsiniz. Saç rengi değişikliğinde herkesin başvurup tercih ettiği bazı renkler bulunmaktadır. Bu renklerden birisi de popüler karamel kahvesi saç rengidir.

Bildiğiniz üzere karamel saç rengi kahverenginin tonlarından birisidir. Ve karamel saç rengi bu yıl da popülerliğini devam ettirecektir. Bu saç rengini ister kış aylarında isterseniz yaz aylarında tercih edebilirsiniz. Karamel saç rengi canlı bir renk olmasından dolayı kış aylarında içleri ısıtan bir görünüme sahip olduğu gibi yaz aylarında ise canlı ve enerjik yapısı ile ön plana çıkmaktadır.

Karamel saç renginin birçok olumlu tarafı bulunmaktadır. Bu olumlu taraflarından birisi karamel saç rengi her kadına yakışan bir saç rengidir. Beyaz ve kumral tenli kadınlara uyum sağlayabilen bir renk olmasının yanında esmerlere çok yakışan bir saç rengidir. Esmer tenli kadınların ilk tercih etmesi gereken saç renklerinden bir tanesidir. Ayrıca beyaz ve kumral tenli kadınlar karamel saç renginin açık tonları tercih edebilirler.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kumral Tenliler İçin Saç Rengi

Saçınızı Karamel Rengine Boyatmak İçin Sebepler

  • Karamel saç renginin bir diğer olumlu tarafı; diğer saç renkleri ile birlikte çok rahat bir şekilde kullanılabilir. Çünkü karamel saç rengi kahverenginin tonlarından olmasından ötürü her renkle beraber kullanılabilir.
  • Karamel rengi sarı ve tonları ile çok uyumlu bir görünüm ortaya koymaktadır.
  • Karamel saç rengi, her saç modelinde hoş bir havası vardır.
  • Saçlarınız düz veya dalgalı olduğunda karamel saç rengi hoş görünecektir.
  • Kıvırcık saç modasında karamel saç rengini tercih edebilirsiniz.
  • Açık saçlarda daha etkileyici görünen karamel rengini toplu saçlarınızda da kullanabilirsiniz.
  • Saç renginin kıyafetler ile uyumlu olması saç renginin güzelliğini ortaya çıkarabilir. Karamel saç rengi beyaz, siyah, askeri yeşil, pembe , mor ve diğer renklerle kompakt bir görünüm oluşturacaktır.

2018-karamel-sac-rengi

2018-karamel-sac-renkleri

karamel-rengi-saclar

karamel-saclar

karamel-sac-rengi

karamel-sac-rengi-2018

karamel-sac-renkleri

karamel-sac-renkleri-2018

 

Tüyo: Evinizde kendi yaptığını saç boyama işlemi ile istediğiniz saç renklerini tutturmak gerçekten zor bir iştir. Yani boyamak istediğiniz saç rengine yakın renkler elde etme süreciniz zorlaşabilir. Kozmetik marketlerde satılan karamel kahverengi saç boyalarını kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

149 comments

  1. Koyu kahve boya var saçım kısa karamel kahve evde nasıl boyarım

    • Eğer saçlarınız koyu renkte ise önce saçlarınızı açtırmanız gerekmektedir. Ardından karamel kahve rengindeki boya markaları ile istediğiniz sonucu alabilirsiniz. Eğer saçlarınız kumral tonlarında ise karamel kahve rengi boyalardan birini satın almanızı öneririz. Saçlarınız kısa olduğu için evde bir boya fırçası yardımı ile kendiniz boyayabilirsiniz.

  2. Saç rengim kumral gözlerim ela hangi renk yakışır renk ve kodu yazarsanız çok sevinirim

  3. Merhabalar benim sac rengim koyu kestane karamel kahve tonlarına donmek istiyorum hangi renk boyaları karıştırmam gerekiyor acmak gerekirse kac ton açabilirim bu arada evde kendim yapmayi istiyorum yardimci olursanız sevinirim buğday tenliyim ?

  4. Ben karamel boyattım ama açık biraz önce saçlarım siyah olduğu için hafif açıldı ince telli saçlarım olduğu için de saçımda hafif yanık oldu çok kurudu saçlarım keratin kullanarak onardım saçlarım artık yumuşacık ve rengi çok canlı görünüyor bu sayede.

  5. Merhaba sacimi orta sari boyuyorum diplerde beyazlar var karamel kahve kullansam hangi marka ve numara onerirsiniz

  6. Selam benim saçım sıcak çikolataya boyatmıştım yazın daha sonra kahve yaptırdım karamel renge dönmek istiyorum bana yatdımcı olursanız sevinirimmarka ve numarasında tavsiye ederseniz sevinirim

  7. Merhaba sacim uzun duz rengi koyu kahve rengi gibi daha once hic boyatmadim. Sacimi 2017 yilin renkleri resimden 7 8 9 gibi boyatmak istiyorum tam hangi renk olduguna karar veremedim, karamel kahve gibi istiyorum. Ilk
    defa boyatcagim icin cok acik renk istemiyorum. L’Oréal Excellence, Wella koleston ikisinin biriyle boyatmayi dusunuyorum. Sacim dogal o yuzden kaliteli iyi bir boya tavsiye edebilir misiniz bide istedigim renkleri size nasil gondersem bana boya numarasini secmeme yardimci olsaniz sevinirim. Cevaplarinizi bekliyorum :))

  8. Merhaba benim saçım orta kahve kahve karamel Nasıl yapabilirim hangi boya güzel tutar teşekkürler sağlıklı ömürler ????????

  9. Merhaba benim saçım ombreli ama ben kapatmak istiyorm saçlarımın dibi koyu ançak uçları sari ben hepsinin tek renk olmasını istiyorum kumral tonlarda olmasi icin ne yapmam gerekiyor. Acil cewp verir misiniz

  10. merhaba, alti aya dek saclarimi tarcin bakira boyadim ancak uc aydir akmasi icin elimden geleni yaptım halen boyadikca turuncu kizil yansimalar geliyor ve küllü kapatir diye boyadıgim icin yesermeler de oldu. saçımı tek renk ve turunculuktan kurtaracak bir tavsiyeniz var mi?

  11. Merhaba saçlarım 3 yıldır siyah 2 aydır boyamıyorum saçlarımı koyu kahveye boyayıp uçlara bal köpüğü balyaj yaptırmak ıstiyorum çokmu yanar saçlarım yada siz ne önerirsiniz

  12. Merhaba lar benim saçim boya li haziran da boyadim syos un kızıl kahve si ile.su an bende kahve karamel istiyorum nasıl yapabilirim

  13. Merhaba benim sac rengim palette altin kakao uzerine hangi rengi vurursam karemel olur.

  14. Merhaba bana acil bir sekilde cvp verirseniz onure etmis olursunuz saclarimin ustu karamel uclari sari fakat ben artik tek renk olmasini istiyorum bakirlik olmasin ama karamelden vazgecemiyorum biraz koyu olsun istiyorum evde kendim yapiyorum yardimci olursaniz sevinirim

  15. Merhaba ben 19 mayısta kızıl balyaj yaptırdım saçlarım siyahtı şimdi aktılar açık turuncu oldu uçlar dipler siyah sarıya doğru gitmek istiyorum evde boyayacağım ne önerirsiniz

  16. Merhaba benm sacimin uc kisimlari bakir kahve diplerde kendi rengim koyu kahve ben karemel kahve yapmsk istiyorm hangi boyayi tavsiye edersiniz

  17. saç renim kumral ve dorelik var kahve karamel nasıl olur nasıl elde ederim

  18. Merhabalar benım sac rengim kızıla da benziyor bakırada buğday tenlyım. Sacımı ballı karamel veya karamel kahve yapacam ama cok kararsızım

  19. Merhaba saçlarım açık kestane renginde. Boya var. Ben kahve köpüğü gibi açık bir kahve tonu ve arasına isiltilar yapmak istiyorum hangi boyaları kullanmam gerek. Ama kızıllık olmadan. Esmerim buğday tenliyim. Lütfen cvp yazarmisiniz rica etsem.

  20. Merhaba saçlarım açık kestane renginde. Boya var. Ben kahve köpüğü gibi açık bir kahve tonu ve arasına isiltilar yapmak istiyorum hangi boyaları kullanmam gerek. Ama kızıllık olmadan. Esmerim tenliyim. Lütfen cvp yazarmisiniz rica etsem.

  21. merhaba benim saçlarım suan koyu küllü kumral vurdum ama uçları siyah gibi oldu koyu düştü ama ben esmer ve buğday ten arasıyım ve evde saçlarımı kendım karamel kahve yapmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz nasıl tam istediğim gibi hoş bir renk yüzüme yakışmasını istiyorum nasıl yapabılırım teşekkürler

  22. Merhaba saçlarım platin balyajdı üst kisimlarıda karamel tonlarlada sıkılıp alt kısımları karamel kumral a boyadım yesillendi şuan açildi ama küllü açık bi renk çıktı ortaya ben saçımın komple karamel olmasını istiyorum rengin eşit olması için hangi renge boyamam gerekiyor lütfen yardımcı olun

  23. Merhaba ben saçlarımı lilifeks 7 ve çok az 9 kullanarak boyuyorum rengim açık çikolata rengi oluyor rengimi biraz açmak istiyorum balköpüğü rengi araştırdım ama emin değilim buğday tenliyim öneriniz nedir evde kendim boyuyorum beyazlarım var ve şuan fazla 2 aya yakındır boyamıyorum nasıl boyamam gerekir güzel sonuç almam için teşekkürler

  24. merhaba saçlarımı 5 yıldır 1.0 siyaha boyuyordum çok sıkıldım ve açmaya karar verdim toz açıcı ile açtım ve kızılımsı bir renk çıktı şükürler olsun siyah gitti küllü kumral ve 6lık oksidanla cila yaptım şuan kızıl kahve oldu ama karamele daha yakın ben koyu kumral yada küllü koyu kumral istiyorum sizce karamel tonlaramı yoksa kumral tonlaramı boyamalıyım yardımcı olursanız sevinirim not: beyazlarım var çabuk çıksın istemiyorum teşekkürler

  25. Merhaba saçlarımın üç kısımları röfle yaklaşık 2 senedır kendim dip boyasını yaptım 7 ve 8 tonlarını kullandım beyaz tenli olduğum için saç rengimi karamel mı bakir mı yapmalıyım saçlarım uzun yeşil ve turuncu olmadan hangi tonlarını kullanmalıyım nasıl bir karışım olmalı

  26. Gülnur Ergen

    Merhaba arkadaşlar. Yazı çok iyi sevdim:)

  27. merhaba ben bugday tenli bir bayanım.saçlarımı bakırken koyu küllü kumrala boyattım, ama koyu neredeyse siyaha yakın bir renk oldu kuaförün dediğine göre bakır ancak bu şekilde kapanırmısss. bu rengin yerine kahve tonlarında saç stiyorum mesela 6.resımdekı gıbı.. bu rengi nasıl elde edebilirim?hangi marka ve renk tercih etmeliyim?

  28. Merhaba ben esmer tenliyim sacimda boya yok ana rengi siyah ve bana hangi rengi uygun gorursunuz
    Daha çok kademeli ve kahve tonlarında dusunuyorum.

  29. Merhaba ben esmer tenliyim sacimda boya yok ana rengi siyah ve bana hangi rengi uygun gorursunuz

  30. mrba ben buğday tenliyim bir ay önce çikolata kahvesine boyadim ama karemele boyamak istiyorum evde tam rengine nasil tutturabilirim benim tenime gidermi

  31. Merhaba benim dipten beyazlarim geliyor 6.7 çikolata kahve tarçın bakır karışımı saç boyası kullanıyorum saç rengim 6 .sıradaki gibi parlak ve canlı görünsün istiyorum ne yapmaliyim

  32. merhabalar, benim saçım loreal 6,32 ama tabiki kutunun üstündeki gibi olmadı saçımın rengini 6.(mükemmel karamel kahve şaç rengi) resimdeki gibi istiyorum bana nasıl yardımcı olabilirsiniz..

  33. Sacimin rengi orta kahve kızıl mükemmel karemel kahve rengi istiyorum nasıl yapabilirim

  34. merhaba sacim siyaktan zor dondu ve sacim balkopugu ve bugdaytenliyim ve yakistiramadim oneriniz varmidir evde boyama islemi nasil yapabilirim ve hangi rengi kullanabilirim

  35. Merhabalar, benim saç rengim L’oreal 5.3 sıcak çikolata. Fakat kutunun üzerinde gözüken renkten daha koyu oldu saçlarım. Benim size sormak istediğim soru karemel kahve 6.32 ile boyarsam saç diplerimle uçlar aynı renk olurmu veya tam anlamıyla karamel renk elde edebilirmiyim. Şimdiden teşekkür ederim.

  36. Merhabalar..acillll yardım lütfen!!!!!
    Ben aylardır gitmediğim kuaför kalmadı,Işıltılı altın karamel saç rengi için.Her biri ayrı ayrı renk yaptı sözde kendini kuaför sananlar. En son 10 gün önce güya çok ünlü bir kuaföre gittim oda adını bile bilmediğim koyu kahve renginin üzerine röfle yaptı, röflesi okadar yoğunluk ki ben ilk defa bu kadar acemi ve işini bilmeyen birini gördüm. Şimdi ben bu saç renginden Nasıl kurtulmalıyım lütfen yardım edin. Evde boyama şansım varmı ve hangi boya ve numaraya yapmalıyım.İstediğim renk açık karamel veya altın karamel saç rengi çok mu bişey istiyorum acaba?????

  37. Merhabalar esmer tenliyim sacimi sarap kizilina boyamisti simdi tenime uygun ve bu rengi kapatacak bir renge boyamak istiyorum evde kendim boyuycam bana bir renk onerirseniz cok mutlu olurum teşekkürler

  38. Mrblar benim sacim su an ombreli 5 aydir boyamıyorum ve diplerim geldi sacimin ara tonu acik kumral gibi dogal tonlarda cok acik bi renk deil anliycaniz, kendi sac rengim koyu kumral o dip kisimlarimi hangi renkle boyamam gerek bilgi verirseniz sevinirim .

  39. İyi günler saçlarım açık kestane renginde ve esmer tenliyim. Karamel saç rengine boyatmayı düşünüyorum nasıl olur?

  40. Sacimda su an ombre var 5 6 ay oldu yaptirali karamel kahveyi tutturmak icin n yapmm lazim

  41. Saçlarımı neva color 12.01 boyuyorum 1yıldır açık sarı artik karemel kahve saç rengine boyamak istiyorum.

  42. Merhaba. Saçın tarçın kahve. Ancak dipleri daha açık uçları koyu ne yapmam gerek karamelkahve olmasi için

  43. Merhaba. Benim saç rengim doğal hiç boya surmedim şimdiye kadar. Dogal sacimin rengi kestane. Bende bu renge boyamak istiyorum üçüncü resimdeki gibi hangi malzemelerle bunu elde edebilirim . Öğrenci olduğum için kuaförü şimdilik tercih etmiyorum kendim boyamak istiyorum Teşekkür ederim 🙂

  44. Benim saçım platin di 3 parmak dip boyam geldi ama diplerini karamel yapmak istiyorum 7.7 nevacolor karameli nasıl olur bana yardımcı olursanız çok sevinirom ?

  45. Acil yardım istiyorum

  46. Sacim sicak cikolata rengi uclari ise. Koyu sari karamel sac rengini elde etmek icin hangi boyalari karistirmam lazim?.

  47. Merhaba saç rengim kızıl kahve ben karamel istiyorum kuaföre gittim açmak istedi bende yaptırmadım bide size danışmak istiyorum açılıp mı yapılır yoksa evde boyasam tutarmı boyayalı 3 ay oldu sanırım

  48. Merhaba saçlarım kendi rengi koyu kestane yardimci olabilir misiniz ?

  49. Merhaba. Saç diplerim orijinal rengi olan orta tonlarda kahve. Ombre yaptırdım ancak aktı balköpüğü gibi bir renk oldu. Bu rengi koyulaştırmak istiyorum en alt sıra ortadaki modelin rengi hoşuma gitti bu rengi neye boyayarak elde edebilirim? bu arada tamamen boyamayacam ombreyi boyayacam o da uçlarda zaten. Buğay tene o renk gider heralde dimi?

  50. Selamlar benim saclarim dipleri cok koyu kumral altlara dogru acik kumral bende 20. Resimdeki gibi renge sahib olmak icin ne yapabilirimmmm

  51. Merhaba benim saclarimda boya yok dogal kahverengi uclara dogru daha açılıyor ben 20. Resimdeki gibi olsun istiyorm yardimci olursaniz sevinirim simdiden cok tesekkurler bide boya olarak loreal düşünüyorum

  52. Merhabalar , sacimin rengi loreal excellence 6.32 ama boyadigimda daha kahvemsi cikiyor sac rengi tam karamel rengi elde etmek istiyorum 2 ay dir sacimi boyamiyorum karamel rengini yakalamam icin ne kullanmaliyim ? Tesekkurler

  53. Merhabalar sacimin rengi koyu kestane şimdi lorelin 6.32 karamel kahve rengine boyamak istiyorum üstler cokmu açık olur altlar koyu kalirmi teşekkürler….

  54. Saçım balköpüğü rengınde bıraz kahve tonlarında ama sacımı cok koyulaştırmadan boyamak istıyorum acaba hangı karışımı ve boyaları kullanmalıyım …

  55. Saçlarım koyu sarı çikolata karamel olsunlar istiyorm ne yapmalıym,tesekkurler..

  56. Merhaba Yaklaşık 1 buçuk yıl once önce saçlarıma kına yapmıştım şimdi sadece uçlarında kaldı karamel ombre yaptırmak istiyorum kına nın etkisi hâlâ varmıdır boya tutar mi acaba… şimdiden teşekkürler

    • Kına sanıldığı gibi sağlıklı bir uygulama değil. Kadınveblog olarak biz tavsiye etmiyoruz. Saçınıza kına

      uygulamanızdan uzunca bir süre olmuş tutmasına tutar fakat bakırımsı yansımalar olmamasına

      dikkat edelim. Beyaz sabunla saçlarınızı yıkayınız.

  57. Merhaba ben saçım suan koyu kahve tonunda ucları daha açk 5-6kere actrdm 1yl önce snra geri boyadm suan cikolata rengi yapsam tutarmı acaba

    • Dilan Hanım, Yanlış anlamadıysam sormak istiyorum saçlarınızı 5 defa mı açtırdınız? Saçlarınızda herhangi bir yanma olmadı mı? saçlarınızın şuanki görüntüsü nasıl sağlıklımı? Koyu kahve tonu eğer çok koyu değil ise Lorealin açıcı jelleri mevcut (loreal sukkies) bunlarla bile çikolata kahveye döndürebilirsiniz.

  58. Merhaba sacimi yaklasik 1 ay önce cikolata kahveyle tarcin bakiri karistirdim boyadim suan beyazlarim var ve altin karamel ile cikolata kahvesini karistirip boyamayi dusunuyorum ben biraz aralarda kizillik olsun istiyorum fakat nasil durur endiselerim var altin karamel sarilik verir mi diye ne yapmaliyim sizce

    • Sıla Hanım, merhabalar, inoa serisi L’Oreal in harika kahve kızıl tonlarında boyaları mevcut. Onları denemenizi tavsiye ederim. Mesela 5.35 numarayı deneyebilirsiniz.
      Selamlar,

  59. Merhaba
    Saçlarım suan kıvırcık ve kahverenginin açık tonunda ben kolestonun8/0aaldım nevacolorun12 acicisini bunlari birlikte karstirip mevcut olan sac rengimi açmayı dusunuyordum fakat yorumlarda okudum biraz tedrgin oldum yesillenmeler ve turunculasma olur diye korkuyorum sizce bnm sacimda yesillesme turunculasma olurmu

    • Selam Tuğba, saçlarınızda turunculaşma malesef olabilir. Boyanız ile açıcıyı karıştırıp açmaya çalışmak risklidir. Saçlarınızın alacağı rengi kontrol etmesi zordur. edemezsiniz. Saçlarınızın koyuluğu ve ne renk olduğu çok çok önem arzeder.

      • Peki açıcı koymadan yine boyasam turunculasma riski varmidir.çünkü açıcı kullanmak istemiyorum haricen

  60. Merhaba benim saç rengim siyah ama karamel yapmak istiyorum değişiklik yapmaya ihtiyacım var ve açık renk olsun istiyorum. Gider mi bana Bilmiyorum aslında bakı r karamelı çok seviyorum lakin saçım siyah olduğu için olur mu bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen?

    • Selam Yeliz, siyah olan saçınızı birde boyalı ise açmanız gerçekten zor bu nedenle bu konuda tecrübeli değilsen boyamanı tavsiye etmiyorum. Size bakır karamel saç rengini tavsiye ediyorum.

  61. Saclarim.cikolata kahve toz acici ile acip karamel yada balkopugu yapsam nasil olur esmer tenliyim

    • Gülbahar Hanım, merhabalar,
      Toz açıcıları kullanırken çok dikkatli olunuz. vol süresini kesinlikle düzgün hesaplamanız gerekli. bal köpüğü saç rengini elde etmek için saçlarınız kesinlikle turuncu olmamalı. Benim size tavsiyem esmer tenli olduğunuz için ışıltı attırabilirsiniz.

  62. Merhaba ben kötü bir kuafor kurbanıyım saclarımı ombre yaptırdım civciv sarısı oldu ve renk geçişi yoktu sonra sacımı karamele boyadılar ve 1 yıkamada aktı küllü bi renk oldu şimdi de karamel kahve yapıcam.sizce sonuç ne olur ?

    • Küllü kahve tonunda bir renk olduysa tekrardan açmadan o küllü tondan kurtulmanız mümkün değildir fakat saçlarınız daha önceden açılmış ve civciv sarısı olmuş zaten. Tekrardan küllü bir ton olması bana biraz garip geldi. Altın sarısı dore tonlarda renklere boyayın ve içerisine isterseniz 6.0 gibi kahverengi boya da katabilirsiniz. kendinize iyi bakın.

  63. Saç rengim koyu kahve buğday tenliyim.saçımın bir ton açığı aralara gölge istemiştim.kuaförün açıcı ile çok beklemesi sonucu saçlarım malesef yandı.yaklaşık 7 ay kadar oldu sanırım ama hala saçım kendine gelmedi.2 defa düz boya kahve tonunda boyattım..şimdi tekrar bu defa kendim boyamak istiyorum.ne önerirsiniz?kahve tonu mu yoksa karamel tonları mı tercih etmeliyim? Saçıma canlı görünümü nasıl kazandırabilirim…

    • Selam Serpil, Saçların yıpranmış olduğundan sana doğal bir boya olan naturigin5.0 boyasını kullanmanı tavsiye ediyorum. Bu boya ile Kahverengi çikolata yakalayabilirsin sizin teninize bu saç rengi çok yakışacaktır.

  64. Mrb sacımı 3 ay önce NEVACOLOR koyu kahveye boyadım önce siyah gibi oldu birazcık acıldı şimdi ise tekrar koyu karamel boyasam direk tutar mı yada çikolata kahve mi yapsam hangi markayı önerirsiniz almam için

  65. Merhaba benim saclarim siyah esmer biriyim koyu tonlarda bir sac rengi istiyorum fakat karar veremedim sizce hangi renk uygun olur tesekurler

    • Değişiklik istiyorsanız Kahve tonları size yakışır, koyu kahve, koyu karamel tonlarıda yakışır.

  66. Mrb ben saçımı önce 2 kere garnier amonyaksız boya 4.15 ve 6.35 e yarı yarıya karıştırsrak boyadım. Ama açık düştü ve kendi rengim olan 5.0 a döndüm. Bu ton asıl saç rengim. Ama şimdi karamele (Özlem Kaymazınki gibi googledan bakabilirsiniz.resim ekleyemedim çünki)dönmek istiyorum. Acaba hangi işlemleri yapmalı ve hangi marka boyanın kaç numaralı boyasını kullanmalıyım. Açma yapmam gerekirse ölçü söyleyebilir misiniz? Bu arada % 30 civarında beyaz mevcut. Şimdiden çok teşekkür ederim.

    • Selam Ayçin,
      Karamel için saçlarının rengini açman gerekir. veyahut altın-sarısı-sac-rengi 10.3 saç boyası ile 1-2 kere saçlarını boyamalısın. Kahverengi ve turuncu renklerin karışımını elde etmeniz gerekmekte. Selametle

  67. Merhaba benim saç rengim ilk çikolata kahveydi sonra açıcı ile sarı yaptırdım ama çok pişman oldum bende karamel kahve veya açık çikolata kahve yapmayı istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz

    • Esin Merhaba,
      Şuanda Saçlarınızı herhangi bir Dore-Kahverengi boya ile boyadığınız da karamel saç rengi olacaktır.
      Sevgiyle kalın.

  68. Merve mervee

    Saçlarım şu an altın sarısı na boyalı ama ben çikolata karamel boyamak istiyorum, ne renk olur sarışın altında kızıl vardı yine Kızılcık olur mu ?

    • Merve Merhaba,

      Şimdi önce çikolata karamel saç boyası ile saçlarınızı boyarsanız saç renginiz altın-karamel rengini alır. Sana tavsiyem saçlarını koyu dore kahverengi ile boya. Saçlarında bir zaman akma olacak ve rengi açılacak. Kızılcık olayı ise hiç merak etme öyle bişey olmaz. Yeşillik içinse saç boyasını hazırlarken içine biraz ilave su ve saç kreminden eklersen yeşillenme de olmaz. Selamlar,

  69. Saçlarım altın karamel. karamel kahve tonu istiyorum nasil elde edebilirim

    • Öncelikle bu saç boyalarını karıştırın: Loreal inoa 5.12 ve Naturigin Dark Blonde 5.3

      inoa 5.12 de birazcık kızıllık var bu altın rengin kahverengiye dönüşmesini (yeşillik olmadan) yapacaktır. Natugurin ise 5.12 de ki kahverengi nin daha net ve güzel olmasını sağlayacak. Saçlarınızda zaten altın karamel olduğu için bu saç ile boyama yaptıktan 1-2 hafta sonra saçlarınız akma yapacak ve istediğiniz renk tonuna kavuşacaksınız.

  70. Meraba ben saçlarımı lorealin küllü kumral ve yogun kumralını karıştırıp boyadım.Boyayayı dört ay oldu yapalı şuanda karamel kahveye boyamak istiyorum ne yapmalıyım sizce bu arada buğday tenliyim yakışır mı sizce ve evde boyayacam.

    • Zeynep Hanım, Merhaba
      Karamel saç rengi açık tonda bir renk olduğundan eğer saçlarınızda koyu renk ise direk olarak boyayı sürmeyiniz. Çünkü bir sonuç elde edilemez. Fakat saçlarınız hiç boya yoksa altın karamel yapmak istiyorsanız ilk yapışta boyanın saç rengini açma özelliği olmadığından koyu kahve ve hafif kızıl bir renk olur. Ama saçınız açık bir tonda ise istediğiniz renk tutar. Saçlarınızda boyalı ve koyu renkde ise bir kaç kere açma işlemi uygulayın sonrasında dilediğiniz karemal tonunu uygulayabilirsiniz. Özellikle üst üste boyanmış kızıl ve siyah saç tonlarınız varsa karamele dönemezsiniz. Ancak koyu kahve tonları elde edersiniz.

  71. Merhaba ben en son sacimi palette altin karamele boyadim hafif turuncu acik bi kumral oldu simdi ise 7. Fotograftaki gibi istiyorum yardim ederseniz sevinirim hangi renge boyamaliyim

  72. Kuaförüm saçımı Nisan’dan beri inoa 8,0 4/3 ve 8.3 4/1 oranında amonyaksız boya ile boyuyor ve ben rengi sıcak karamele çevirmek istiyorum Şarkıcı Linet’in yeni saç rengi gibi ve bunu kendim inoa alıp boyamak istiyorum hangi renk iNOA alıp SICAK KARAMEL’i elde edebilirim. antioksidan kaç volum kullanmalıyım. oranlarıyla birlikte yazarsanız sevinirim .Yaşım 45 ve saç ımda %50 oranında beyaz var bilginize

  73. Merhabalar ,ben saçımı 2 ay önce boyattım açıcıyla komple açıldı şuan diplerim kahvetonlarında uçlarda açık kahve gibi ama bakırımsılık var 20 ya da 22. fotoğrafta olması için ne yapmalıyım

  74. İyi günler.Benim saç rengim sarı tonlarında dipleri kahveye yakın uçlara doğru açılıyor sarı rengine yakın bir renk alıyor.Karamel kahveyi çok beğendim benim saçıma olur mu bir de karamel kahveyi masıl elde edebilirim hazırı var mı ne marka kullanabilirim. 🙂

  75. Merhaba benim saç rengim açık kumral bakır kullanmama ragmen kızıl gibi duruyo ve karamel bakır istiyorum nasıl yapabilirim buğday tenliyim ve gerçek saç rengim koyu kahve

  76. Merhaba çok teşekkür bilgileriniz için ama senelerdir karar veremedim ne renk boya yapacağına karamel rengini öneren çok bana beyaz tenliyin ama hala karar veremedim bana yardımcı olur musunuz burdanttelefon numaramı yazamıyorum e-posta m dam bana ulaşabilir misin artık bi renk yaptırmak istiyorum

  77. Merhabalar. Saçimda suan colormax 6.43 ve 5.43 var. Karamel kahve yapmak istiyorum artık kizilliktan sıkıldm. Ne yapmam lazım? Teşekkürler

  78. Merhaba,
    Benim saçim boyamadan once koyu kahveydi. 2 gun once Palette’nin Altin Karamel rengine boyadim renk tuttu fakat ben alisamadim sevmedim. Geri koyu kahve tonlarina donmek istiyorum fakat icinde kizillik olsun hic ama hic istemiyorum. Bunun icin bana boya onerir misiniz cok kararsiz kaldim. Simdiden tesekkurler

  79. Saç rengim şuanda altın karamele boyadım ama tam tutmadı 2.dus aldigimda açıldı. Güzel cikolata rengi istiyorum ve yapamıyorum yardım bekliyorum lütfen

  80. Mrb şuan saçım boyalı çikolata kahve evde kendim boyadım dipleride açılmadı saçlarımın renginin 11.fotoğraftadaki gibi olmasını istiyorum. Karamel kahve Küçük bebeğim olduğu için kuaföre gidemem evde bu renge nasıl boyarım teşekürler

  81. Selam ben lorealdan 513-515-i denedim buzlu çikolata buzlu kapucina yani ama biraz koyu oldu…Sonra nette bi sac renki hosuma geldi ustaya resmini attım çikolata kahve dedi…Ama ben son koydum renkten biraz açık istiyorum.Acaba çikolata kahve koyunca acilir mi 1-2 ton. Ustaya abiraz acik kahve istiyorum dedim en acik kahveyi kullan dedi o zmn..peki çikolata koyursam acilir mi yoksa başka kahve..yani nasil kahve kullanim?

  82. MERHABA BENIM SACIM KAHVERENGI KARAMEL YApMAK İSTİYORUM NASIL YAPABILIRIM?

  83. Merhaba benim saçlarım doğuştan kızıl ilk defa boyayacağım. karamel kahve istiyorum ne yapmam gerektiğini söylermisiniz .Ayrıca sırt hizasında dalgalı ve gür yapısı var kaç kutu kullanmalıyım ve marka tavsiye edermisiniz

  84. karamel kahve veya kumlu kahve sac boyalarını bulamıyorum hangi markalarda var

  85. merhaba ben senelerdır sacımda rofleyı kullandım ve sıkıldım degıstırdım ve 4.00 olan kahve rengıne boyadım ama tabı boya aktı ve sacım acıldı resımlerınızdekı 6 nolu fotograftakı gıbı olsun ıstıyorum nasıl yapabılırım tesekkur ederım bıde altın kahve tonuda dusunuyorum ve ten rengı beyaz bugday gıbı

  86. Saçlarım koyu renkti çikolata kahveydi nevavolarun balkopuguni aldm boyadım dipler tuttu Uçlar koyu karamel rengi istiyorum kuaför de yaptcam ilk kez daha snra evde boyaya bilirim degilmi 🙂

  87. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim sanırım dediginiz gibi yarım tüp yeterli olucaktır

  88. Merhaba Nazan Hanim ben 2 yil kadar once saclarimi findik kabuğu rengine boyadim ondan 1 yil sonrada kumral karamel rengine boyadim gozrengim cok acik olmamakla beraber acik kahve ben goz rengimi saclarimda da görmek istediğim için internetten araştırmalarım sonucu loreal parisin karamel kahve rengini aldım simdi dip boyam akmış durumda saç uclarımda kumral karamel tonu var halâ yalniz kutunun arkasındaki boyama sonuclarina bakinca sarımsı bi renk gördüm açıkçası içime hiç sinmedi şu 7. ve 8. fotoğraflardaki gibi bi ton istiyorum gittigim kuaför icine bi tüp koyu kumral koymamı söyledi sizce ne yapmaliyim fotoğrafdaki tonları elde etmek için lütfen dönün bana yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

    • Dip renginiz doğal olduğundan ve saç uçlarınızda boya olduğundan boyama sonrası dipleriniz daha açık olabilir.Siz kuaförün dediği gibi boya kutusunun içine koyu kumral yada orta kumral tonları olan boya ekleyin.Bir tüp yerine yarım tüp kullanın.1 Tüp saçınızı koyu yapabilir, ama bu renkler zaten zamanda saç yıkandıkça açılıyor.

  89. Merhaba saclarim badem kahvesiydi 2 gun once kuafore sac rengimi actirdim suan tam olarak koyu renk değil ve koyu karamel sac rengi istiyorum evde kendim hangi boyayi kullanarak koyu karamel elde edebilirim teşekkürleer

  90. Saçlarımın dip boyası karamel ve uçları ombre şuanda da dibi geldi ve ben saç rengimi değiştirmek istiyorum karamel kahveyi bu saçıma nasıl tutturabilirimm

  91. Mrb sacim kullu kumral 5aydır boyamiyorum ana sac rengim çıktı 6.32 karamel kahve aldım istediğim rengi elde etmek icin evde nasıl boyamam gerek ve tutarmi şimdiden tesekurler

    • Merhaba Safiye Hoş geldin, saçlarını evde karamel kahveye boyamak istiyorsun sanırım, dip rengin nedir acaba, altlar küllü kumral olduğu için şuan saçlarınız iki renktir.İlk önce saçlarınızın tümünü tek bir renk yapmalısınız.

  92. Saçım sarıya yakın açık bir renk ancak dip boyamdan sonra diplerde turunculuk oluştu . Tüm saçımın tek bir renk olması için hangi karameli tercih etmeliyim

    • Merhaba oya hanım saçınızın tümünü açık karamel renklerine boyayın.Hafif turunculuk açık karamel tonlarında var.Dipleriniz sorun olmıycaktır.

  93. Merhaba ,benim saç rengim açık kullu kumral. Bir süredir o renkle boyuyorum. Şimdi değiştirip karamel kahve yapmak istiyorum. Evde by sonuca nasıl ulasabilirim. Şimdiden teşekkür ederim. Iyi aksamlar.

    • Merhaba Funda Hanım, şuan ki saç renginiz açık kumral olduğunda karamel kahve rengini 1 veya 2 boyamadan sonra elde edebilirsiniz.İstediğiniz karamel tonunu alıp saçınızı boyayabilirsiniz.

  94. Dipler kendi rengi ama. Kizarmazmi?
    Cooook twklerrr

    • Üstüne tekrar karamel boyayacağınız dan çok fazla göze batmaz diye düşünüyorum, karamel saç renginde zaten bakırımsı ve hafif kızılımsı renk tonları var.

  95. Iyi bir koyu karamel almam icin hangi firmanin boyasini kullanmam gerek? Dipler 3-4 sm kendi rengi ve acik siyah. Ama uclar cok acik renk
    Hangi boyadan kullanmam gerek?

    • NEVACOLOR 7.7 karamel boya numarasını tavsiye edebilirim.Dipleriniz siyah olduğundan ilk önce diplerinizi boyayın.Kutu içindeki dip boyama süresine göre bekletip saçlarınızı yıkayın.Daha sonra tüm saçınızı NEVACOLOR 7.7 karamel saç rengine boyayın.Saçınızda ton farkı olabilir.
      Dipleriniz siyah eğer dip boyamada siyahlar baya bir açılmazsa renk açıcı boya ile diplerinizde ki siyah rengi açmalısınız.Bunun için koleston açıcı boyasını kullanabilirsiniz.Daha sonra tüm saçı karamel renge boyayabilirsiniz.

  96. Merhaba Rabia hoş geldin, Saç renginiz şuan bakır kahve saç rengi, sizde karamel kahve saç rengi istiyorsunuz, karamel kahve saç renginde yine bakır yansımalar var ama. Loreal Excellence İntense 6.32 Karamel Kahve saç boyasını düşünebilir saçları çok canlı ve parlak yapıyor.Saçlarınız omuz hizasında uzun ve gür ise iki kutu boya kullanmanızı tavsiye ederim.

  97. Merhaba saclarim su anda bakir kahve ben karamel kahve istiyorum evde hangi renklerle boyamam gerekiyor tesekkur ederim

  98. Merhaba ben Esmerim sacimi açtırdım kuaförde bal kumral gibi dediler bakır rengi oldu.kahve tonuna dönüştürmek ıstiorum. Voila nin 7 31 fındık kabuğu rengini evde boyasak olurmu yada ne önerirsiniz tesekkurlr

    • Merhaba hoşgeldiniz; fındık kabuğu rengine boyarsanız şuan saçınız bakır rengi olduğundan biraz yine bakırlıklar kalır.Orta kahvede saçınız baya koyulaşır. Bence siz fındık kabuğuna boyayın eğer çok bakırlık olursa 15 gün sonra bidaha aynı renk ile boyayın.Bir kaç boyaman sonra renk iyice oturacaktır.

  99. Merhabalar bn saçımi açtım ve sarı oldu şimdide kahve rengine boyamayi istiyorum sizce nasıl olur kuaföre gitmek istemiyorum onlar hiç tutturamiyollar evde boyamak istiyorum sizce nasıl olur

    • Merhaba Emel Hanım , sarı saç rengi üstüne her boya rahatlıkla tutar.Kahverengiye boyama istiyorsanız öncelikle açık kahve, karamel, balköpüğü renklerini düşünün.Orta kahve veya koyu kahve siyah yakın çok koyu tutabiliyor.

  100. saçlarımda röfle var fakat bayağı dipleri çıktı kendi saçım koyu kumral tonlarında kendim evde boyayabilirmiyim acaba bilmiyorum ama karamel kahve istiyorum nasıl olur tutarmı tabi ilk seferde tutmaz 2 kere yapmam gerek belki 3 kere sonrasında da balyaj attırmak istiyorum yine sarı daha doğal olsun istiyorum röfle çok doğal olmadığı için

    • Merhaba Neslihan Hanım; İlk önce saçlarınıza dip boyanızı yapmanız lazım.Şuan ki saç uçlarına yakın renk olacak şekilde diplerinizi boyayın.Tabi diplerde röfle olmasına gerek yok.Daha sonra karamel kahve saç rengine tüm saçlarınızı boyayabilirsiniz.Saçlarınız gürse iki kutu boya kullanın.İsterseniz daha sonra tekrar üstüne röfle yaptırabilirsiniz ama arada karamellikler kalır.

    • Rofleden benim sacim çok kurudu çok dikkat et. Ben Liquid Keratin Serum Seti aldım. Özellikle patentli dogal keratin olani. Saçlarım çok canlandı tavsiye ederim. Yoksa bu kadar yoğun ıalemlere dayasnmiyor.

  101. Merhaba İlknur hanım, saç rengini koyu kahveye yakın demişsiniz, karamel saç rengini elde etmek istiyorsanız 2 ay kadar biraz açılmasını bekleyip palette’nin karamel boya renklerine boyayabilirsiniz. Palettenin çok güzel karamel boyaları var, ayrıca parlak duruyor.Kahverenginin üstüne tutmaz ama.
    Eğer beklemek istemiyorsanız saçlarınızı koleston renk açıcı ile açın.Ama saçınızda %30 kadar turunculuk oluşturur, ama üstüne karamel rengi boyayacağınız için sıkıntı olmaz…Boya kutusu üzerindeki kullanma talimatlarını uygulayın.
    Daha sonra istediğiniz karamel tonuna saçınızı boyayın.
    Eğer saçlarınızı daha sonra değiştirmek isterseniz kolay kolay saçınızdaki kızıllıklar gitmez, buna göre karar verin.

  102. Saç rengim evde boyadım orta kahve gibi koyuyada yakın yardımcı olurmusunuz.

  103. 2 ci fotoğraftaki renge sahip olmak istiyorum cevap verirsemiz sevinirim.

  104. Şu anki saç rengim boyalı orta kahve karemel istiyorum. Evde hangş renkletşe boyarsam olur. Şimdiden teşekkürler.

  105. Merhaba saclarım siyaha dönük kahveydi saclarıma 2 kez yeşil kına yaktım çok belirgin olmamakla birlikte hafif kızılımsı oluyordu sonra sıkılip palette kahve bakır saç rengini boyadim oda tabiki kutunun üzerindeki renk olmadi sadece kınadan biraz açik bir tonda tuttu. Şimdi ise yayımladıģinız 3. Fotografraki saç rengini istiyorum lütfen yardımcı olur musunuzz

    • Merhaba Büşra Hanım; Uzun yıllar saç boyama konusunda araştırmalarım ve deneyimlerim oldu.Öğrendiğim önemli bir konu kına üstüne boya üstündeki saç renginin tutmadığı. Saçlarınızın olmasını istediğiniz renk kumral rengi içinde hafif kül rengide var, küllü kumral saç rengi diyebiliriz.Fakat şuan saçlarınızda bakırlıklar var altında da kına var.Bu saç rengine evde kendiniz elde etmeniz zor.Kuaföre gitseniz de aynı şeyi söyeleyecekdir, yada saçınızı önce açıcı ile açıp, daha sonra küllü kumral yapacaktır.Fakat saçlarınızda yapılan işlemler ve üst üste boyanması saçınızı çok yıpratacaktır.Saçınızda yanan kısımlar bile olabilir.Bence yaza kadar 5-6 ay saçınızı dinlendirin ve kınanın iyice akmasını bekleyin.Daha sonra çok açık saç rengi olmamak kaydıyla istediğiniz saç rengine boyayın.

  106. Merhaba Ezgi Hanım; Saçlarınız çikolata kahveymiş anladığım kadarıyla, tekrar neva color 6.35 çikolata karamel rengine boyamışsınız.Boya yaptığınızda saç dipleri en hızla açılan kısımdır.Bu yüzden dipleriniz kızılımsı olmuş.Saçlarınızın rengini biraz daha açıp ama dipleri en son boyamanız lazım.Saç renginizin birkaç ton açıp, daha sonra istediğiniz rengi boyarsanız daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.Evde saç boyama konusunda sanırım daha yeni olduğunuzdan bilginiz yok.Bu yüzden size tavsiyem saçlarınızın sağlığını bozmamak ve kötü sonuçlar almamak için, istediğiniz rengin resmi ile kuaföre gidin ve en güzel sonuçları elde edin…

    • ilginize teşekkürler. 🙂

    • Merhaba. Ben tam esmer degilim bugday tenliyim. Ne cok esmer ne cok netaz bir tenim var saclarim kahve tonlarindaydi bugun necacolorun bakir rengine boyadim 8.4 du sanirim numarasi. Bende hic guzel durmadi. Turuncu kafaya dondum resmen.
      Benim tenime ne renkler yakisir. Ve bu rngi değiştirmek istiyorum hemen. Ne yapmalıyım ?
      Cooook tsk ederim şimdiden

  107. merhaba saçlarım çikolata karamel ancak hiç boya yoktu saçlarımda ve direkt olarak neva color 6.35 e boyadım saçlarımı. saçımın kendi rengi koyu ve boyadığımda renk açılmadı dipleri hafif kızılımsı oldu. ancak ben 2 ci fotoğrafdaki renge sahip olmak istiyorum ne yapmalıyım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.