Home / Benim Stilim / Kasım Stil İpuçları Ve 9 Kombin Fikri
puskullu deri ceket modeli ve kombini 2015

Kasım Stil İpuçları Ve 9 Kombin Fikri

Kasım Ayı Stil İpuçları Ve Kombin fikirler Sizler İle !

Aşk ve Mutlu Kasım Ayı!  yeni bir ay taze kıyafet tarzlarından ilham toplamak için yeni  fırsatlar anlamına geliyor. Sıcaklıklar düşüyor , ceket ve soğuk hava aksesuarları (eşarp, sahte kürk yelek ve şapka) kombinlere hareket ekliyor .Ve kasım ayı kombinleri katlı kıyafetler  ve aksesuarlar ile daha  pratik geçecek . İşte kasım ayı sonbahar kıyafetleri ve kombinlerden ilham alacağınz benim en sevdiğim 9 stil fikri sizler ile.

1. Turuncu Sonbahar

Turuncu sonbahar için en iyi kıyafet renk seçeneklerinden biri.Siyah ve kahverengi kıyafetler ile harika uyum sağlıyor.Turuncu renk veya desenli ceket ile kasım ayı stillerinize neşeli bir ek getirebilirsiniz.

2. Ekose Sonbahar Modası

Ekose deseni bu sonbaharda büyük bir yükseliş yaşıyor, ve retro ile rock tarzında harika stiller yaratıyor.. A kesim ekose etek, boyunlu kazak ve altına bilek boy botlar ile çok havalı.Bu kış ekose desenli kıyafetlere kombinlerinizde bolca yer vermeyi ihmal etmeyin.


3. Püskül trendi

Son zamanlarda Püsküllü kıyafetler ve aksesuarlar  bohem hareketinin en yükselişte olan popüler parçalardan. , Bu kış daha sofistike şekilde  moda sahnesinde yerini aldılar…Şık ve güzel bir görünüm için püsküllü ceket veya yelek ile kombinler yapmayı sizde deneyin.

4.Uzunlu kısalı kıyafet kombinleri birlikte çok hoş!

sonbahar stilleri, dokusu ile oynamak için çok fırsat sunarken, farklı uzunlukları karıştırmak için de çok eğlenceli bir mevsim. Bir midi elbise üzerinde kısa bir  kazak deneyin, ya da aşağıdaki bu resimden  ilham alarak, uzun bir yelek giyin, altına tayt veya skinny pantolon seçin.Yelek  üzerine  ise bir ceket giyin.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kamuflaj baskılı kıyafetler nasıl giyilir

5. Omuzları Açık Kış Elbiseleri Giyin

Köprücük kemiği, bir kadının vücudunun en hassas (ve seksi) yerlerinden biridir. Bir omuzu açık elbise ya da gömlek, bu sonbaharda sizin daha feminen görünmenizi sağlar. Mevsimlik uygun görünüm sağlamak için, uzun kollu bir elbise tercih edin ve kapalı ayakkabılar, çizmeler ile kombinleyin.

6. Süet Kıyefetler

Klasik kamel  renkli süet kıyafetler modası asla geçmeyen zamansız parçalardan .Retro süet etekler ve ceketler kasım ayı şıklığı için harika seçimle arasında.

7. Overize Hırkalar

Kasım ayı stil ipuçlarında overized, salaş hırkalar giymek için mükemmel bir zaman. Rahat ve şık bir stil için yırtık skinny jean ile büyük boy bir hırka giyin.

8.Dantel Kombinler

Eğer sonbaharda stillerinize dantel eklemek isterseniz, sonbahar renklerinde dantel etek veya elbise üzerine kazaklar giyebilirsiniz.

9.Boğazlı kazak  kombinleri

Omuz da gömlek ya da elbise altında bir boyunlu kazak giyebilirsiz. Altına etek veya pantolon giyip topuklu ayakkabılar ile şık ve romantik bir kasım stili yapabilirsiniz.

Bu tarz görünümlerden hangisi hoşunuza gitti ?

Düşüncelerinizi bilmeyi seviyorum, bu yüzden  aşağıdaki yorum kısmından bana düşüncelerinizi yazabilirsiniz…

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.