Home / Saç / Katlı Kesim Saç Modelleri 2019
Model Midi Katlı Saç Modelleri
Model Midi Katlı Saç Modelleri

Katlı Kesim Saç Modelleri 2019

Her zaman muhteşem katlı kesim bayan saç modelleri 2019 2019 da yeni trendler küt katlı kesim saç modelleri, bob katlı kesim saç modelleri ve uzun- orta boy katlı kesim saçlar…

Bayanların güzelliğine cazibe ve seksilik ekleyen katlı saç kesimi, dalgalı katlı saç modelleri ile erkeklerin başını döndürüyor, kadınları ise kıskandıran 2019 moda saç stilleri  ile geliyor. Ünlülerin de tercih ettiği muhteşem katlı kesim saç modelleri bize ilham verdi ve  sizlere daha etkili bir saç stili verecek katlı kesim saç modellerini sunuyoruz.

2018-2019 sonbahar kış saç trendlerinde daha çok orta boy ve küt katlı kesim saç modelleri var.Saçlarınız dalgalar ve katlar ile daha çok hacim kazanıyor ve etkili bir saç stili oluşturuyor.

Sizce saçlar bir kadının en kıymetli parçası mıdır? Böyle düşünüyorsanız saçlarınızın dışarıdan görüntüsü sizin için dikkat edilesi bir durumdur. Bir kadın olarak tabi kide güzel, sağlıklı ve bakımlı saçlarımızın olmasını isteriz. En pratik ve basit saç modellerinden biriside katlı saç kesim modelidir. Katlı kesim saç modellerinde değişik tarzda bir çok stil mevcuttur. Saçlarımıza bukleler ekleyebilir, düz bir şekilde istediğimiz tarzda yaptırabilirsiniz. Katlı saç kesim modellerinin bir avantajda cansız saçlara ve seyrek ince telli saçlara hacimlendirir.


Katlı saç kesim modelleri hemen hemen bütün saç türlerine, yapısına ve saç boyuna rahat bir şekilde yakışacak en kolay saç kesim stilidir. Eğer saçlarınız için bir model arayışındaysanız ve saçların canlı görünmesini diliyorsanız kat kat kesim stilini seçebilirsiniz. Katlı saç kesim stilleri sizi her zaman hoş ve kadınsı bir görüntüye büründürür. Saçlarımıza topuz saç modeli uygularken değişik modelleri kendimizde bulabiliriz. Kısa ve uzun saçlarınıza kolay bir şekilde uygulayabileceğiniz modeldir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Cameron Diaz 21 Muhteşem Saç Modeli 2015

2019 Katlı Kesim Saç Modelleri;

Saç telleriniz ince yapılı ise katlı saç modeli sizin için çok iyi bir seçim olacaktır. Katlı saç kesim modelleri sizi daha havalı ve hacimli bakımlı saçlara sahip gösterecektir. Bu saç modeli saçlarınıza pratik bir biçimde şekilde vermenize olanak verir. Sizi fazla uğraştırmadan saçlara değişik tarzda şekiller verebilirsiniz. Bir randevunuz veya buluşmanız için aceleniz olduğu ve zamanınızın olmadığı durumlarda birazcık saç spreyi veya jöle ile katlı kesim saç modeline pratik bir biçimde şekil verebilirsiniz.

İnce telli saçları anlattık fakat kalın telli saçlarınız varsa sizin yük şeklinize ve saç tipinize uygun katlı saç kesim modelleri mevcuttur. Kalın telli saçlara sahip bayanlar uzun saçlara sahip olurlarsa saçları kafalarında zamanla ağırlık yapacaktır. Katlı saç kesim modelleri sayesinde saçlarımızın ağırlığı çok büyük ölçüde azalacaktır. Saçlarımızı kestirirken kuaförüm-üzün dahada seyrekleştir erek kesmenizi talep edebiliriz. Bu ağırlığı büyük ölçüde saçlarınızdan alacaktır. Uzun saçlarınız varsa kulak memesi hizasında kestireceğiniz modellerde hoş bir şekil oluşturabilirsiniz. Çenenizin hizasında katlı saç kesim modelleri sizi çok rahat ve havalı hissettirecektir. Saçlarımızı pratik saç şekillendirme aletleri ile kısa sürede hacim ve şekil verebilirsiniz. Saçlarımıza basitçe fön yapabilir, jöle ve spreylerle parlaklık ve canlılık katabilirsiniz. Katlı saç kesim modelleri küçük yüzlü ve yuvarlak suratlı bayanların favori saç modelidir. Katlı saçlar yüzümüzün daha ön planda ve şirin görünmesine katkıda bulunur. Uzun süredir hep aynı saç modelini kullanıyorsanız ve saç modelinizden sıkıldıysanız ufacık bir stil değişikliği katlı saç modelini yaptırarak hayatınıza büyük bir değişiklik katabilirsiniz.

2019 yılı geçen senin trendi saç kesim modellerinden olan katlı saç stilleri bu yıl da bayanlar tarafından çokça tercih edilecektir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Saç Modelleri

Saçlarınızın sizin kişisel hayatınızı ortaya çıkardığını biliyor musunuz? Katlı saç kesim modelleri genel olarak daha romantik ve asi ruhlu hanımların seçimleri olmakta. Kendi tarzına ve stiline güveni tam hanımlar katlı saç kesim modelleri hiç çekinmeden yaptırmaktadırlar. Fazla kat kat olması kadınların cesaretinden kaynaklanıyor. Sizde cesaretinizi toplayıp katlı saç kesim modelini kestirerek tarz bir kadın olduğunuzu gösterebilirsiniz. Katlı saç kesim stilleri için sizlere tavsiyelerimiz aşağıdaki gibidir.

  1. Katlı kesim saç modellerini, dikkatleri çekmek için ombre saç renkleri ve balyaj yaptırabilirsiniz.
  2. Katlı kesim saç modellerini daha çok naturel şekilde kullanınız. Saçlarımıza kuruyken sprey veya jöle kullanıp naturel bir görünümü pratik bir şekilde yakalayabilirsiniz.
  3. Saçlarınızın daha canlı ve hacimli görünmesini sağlamak için fönümüzü yaparken ince telli bir fırça kullanalım.
  4. Kalın telli saç yapısına sahip saçlarınız varsa, saçlarınızı kestirdiğiniz makasın ince uçlu makasla kat kat kesimler yaptırın.

Saçlarımızın her zaman sizin kişisel tarzınızı belirleyeceğinden saç kesim modelinizi uzman kuaförlere teslim ediniz. Uzman bir kuaför sizin yüzünüzün yapısına, boyunuza ve istediğiniz zevke göre saçlarınızı şekillendirecektir. Katlı saç kesim modelleri ile her yerde çalıştığınız iş-yerinizde farklı tarzınızla hemen dikkatleri üstünüze çekersiniz.

Katlı kesim düz saç modelleri ise zamansız saç stilleri arasında, saçlarına ombre ışıltılar ekleyerek daha şık saç stili yaratabilirsin.

Bunu yanı sıra çok kısa saç modellerini tercih eden bayanlar, kısa katlı kesim saç modelleri ile enerjisi daha yüksek modern saç stillerine sahip olabilirler.

Orta boy katlı saç kesim modelleri ise her kadına yakışan yılın moda saçları arasında.Saç boyunuz orta uzunlukta ise saçlarınızda katlar kestirip daha hareketli ve çekici saçlara sahip olabilirsiniz.Bunun yanı sıra orta boy ve katlı saçlara doğal dalgalar ve bukleler çok yakışıyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  26 Moda Pixie Kısa Saç Modelleri 2016

Katlı kesim uzun saç modelleri; Uzun saçları maraton ve sıradan görüntüden, katlı kesim saç stilleri ile bambaşka bir büyüleyici görüme taşıyabilirsiniz.Seksi ünlülerin de en çok tercih ettiği katlı uzun saç modelleri ayrıca dalgalı ve yandan ayrılmış saç modelleri ile alımlı ve havalı bir saç stiline dönüşüyor.

Yandan ayrılmış uzun katlı ve dalgalı saç modeli

Sizde katlı kesim saç modelleri ile yeni sezona harika bir saç stile ile başlangıç yapın.İşte her yüz şekli ile uyumlu harika Katlı bob kesim saç modeli…

Diğer katlı kesim saç modeli seçenekleri için  aşağıdaki resimleri kontrol edebilirsiniz.

2019 Katlı Saç Kesim Modelleri;

Yamuk Afro Saç Modeli
Yamuk Afro Saç Modeli
Uzun Bob Saçak Katlı Saç Kesim Modelleri
Uzun Bob Saçak Katlı Saç Kesim Modelleri
Tam Saçak Katlı Saç Modelleri
Tam Saçak Katlı Saç Modelleri
Sexsi Katmanlar Saç Stili
Sexsi Katmanlar Saç Stili
Pixie Petite Kısa Katlı Saç Modeli
Pixie Petite Kısa Katlı Saç Modeli
Model Midi Katlı Saç Modelleri
Model Midi Katlı Saç Modelleri
Kıvırcık Katmanlı Bob Saç Modeli
Kıvırcık Katmanlı Bob Saç Modeli
Kıvıcık Katlı Saç Afrikalı Kahküllü
Kıvıcık Katlı Saç Afrikalı Kahküllü
Dokulu Lob Saç Modeli
Dokulu Lob Saç Modeli
Dalgalı Katlı Saç Kesim Modeli 2016
Dalgalı Katlı Saç Kesim Modeli 2019

Bir önceki yazımız olan 2022 Moda Saç Aksesuarları başlıklı makalemizde hippi saç, hippi saç aksesuarları ve kurdele hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.