Home / Moda / Kimono Ceket Modelleri ve Kombinleri
Oxxo Kimono Ceket Modeli
Oxxo Kimono Ceket Modeli

Kimono Ceket Modelleri ve Kombinleri

Japonların geleneksel giysisi olan Kimono ceketlerden en güzel örnekler. Kimono ceket fiyatları, satın alabileceğiniz mağazalar ve kimono ceket kombinleri…

Kimono ceketler Japonya’nın geleneksek giysisidir. Bu yılın en ilgi gören parçalarından olan kimono ceketleri sizler için inceledik ve en güzel örnekleri araştırıp sizlere sunuyoruz. Yaz aylarının vazgeçilmez tarzı olan kimono ceketlerde desenli ve püsküllü modeller çok dikkat çekici. Geçtiğimiz yılın sonbahar ayında da sıkça tercih edilen bu modeller, bu yıl da moda olmaya devam edecek.

Kimono ceketleri jean şort modelleri ile kombinleyebilirsiniz
Kimono ceketler en fazla ilkbahar ve yaz aylarında tercih edilmektedir. Özellikle ilkbaharda havanın ara sıra bozması, bayanların bu ceketlere olan ilgisini arttırmıştır. Kimono ceketle ince bir tulumla kombinleyebilirsiniz. Bu şekilde vücudunuzu sıcak tutup, salaş bir görüntü verebilirsiniz. Ayrıca jean şortların kimono ceketlerle inanılmaz bir ikili olduğunu söyleyebiliriz. Kot şort üzerine giyeceğiniz kimono yelek sizi çok tarz gösterecektir. Ayakkabı olarak ise yüksek platform ya da sade bir babet tercih edebilirsiniz. Bu tamamen size kalmış.


Alt kısımda gördüğünüz Kimono Ceketin fiyatı 70 TL civarında. Gördüğünüz gibi 2 değişik renk içeriyor. Bu baskılı kimono ceketi satın almak istiyorsanız; http://goo.gl/G3Oaj8 adresine girebilir ve Oxxo üzerinden kredi kartınızla ya da banka havalesi ile alabilirsiniz.

Oxxo Kimono Ceket Modeli
Oxxo Kimono Ceket Modeli

Aşağıda örnek teşkil etmesi için birkaç model paylaşıyoruz. Gördüğüm en güzel kimono ceket modellerini sizlerle paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sloganı ile çantalar 2014 -2015 Sonbaharda Konuşsun !

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.