Home / Güzellik / Kirpik Uzatma Yöntemleri
Kirpik Uzatma Önerileri
Kirpik Uzatma Önerileri

Kirpik Uzatma Yöntemleri

Kirpik Uzatma Yöntemlerini Bu Konumuzda Uzmanlarımızın Verdiği Bilgiler Doğrultusunda Bu Konuda Bilgi Sahibi Olmak İsteyen Kadın Takipçilerimiz için Paylaştık.

Dış görünüşe oldukça önem veren biz kadınlar için en çok istediklerimizin başında uzun kirpikler gelmektedir. Özellikle çevremizde bazı erkeklerin uzun kirpiklerini kıskanmak tayız. Ve güzel görünmek için kirpiklerimizi uzatmak için çaba gösteriyoruz. Ancak son zamanlarda doğal yöntemlerle bakımlı ve güzel olmak oldukça moda haline geldi. Bunun nedenleri arasından doğal yöntemlerin daha sağlıklı olması ve erkeklerin doğallıktan hoşlanmaları gelmektedir. Peki kirpiklerimizi doğal yöntemlerle nasıl uzatabiliriz ?

Bilirsiniz ki bakışlar oldukça değerlidir. Bakışlarımız sayesinde bir insanı etkileyebiliriz. Bakışlarımızın etkili ve güzel olması için birçok unsurun bir araya gelmesi gerekmektedir. Bu unsurlardan birisi de kirpikler imizdir. Uzun kirpikler oldukça etkili ve güzel görünmektedir.. Kirpiklerinizi uzatmak istiyorsanız düzenli ve dengeli bir beslenmeye ihtiyacınız olacaktır. Vücut sağlığı içinde oldukça önemli olan düzenli ve dengeli beslenme kirpiklerin izde de uzamayı sağlayacaktır.


Kirpiklerinizi doğal yöntemlerle uzatmak istiyorsanız hanımlar arasında en çok tercih edilen yöntem ise Vazelindir. Vazelin nemlendirici , onarıcı ve besleyici özelliklere sahiptir. Dolayısıyla kirpiklerinize eliniz ya da bir ince çubuk vasıtası ile vazelin sürerek kirpiklerinizi uzatabilirsiniz. Bu işlemi belirli gün aralığında düzenli ve sürekli bir şekilde gerçekleştirmeniz sonucunda kirpiklerinizin uzadığınız kendi gözlerinizle göreceksinizdir.

Kirpik uzatma konusunda en önemli hususların başında ise su gelmektedir. Yüzünüzü ve kirpiklerinizi sürekli su ile yıkayarak gözeneklerin açılmasını ve kirpik köklerinizin hava almasını sağlar ve böylece kirpikleriniz uzayacaktır. Ayrıca mutlaka günde yeterli miktarda ( en az 2 litre ) su içiniz.

Kirpikleriniz uzasın ve güzel görünsün istiyorsanız olabildiğince makyajdan kaçınız. Çünkü makyaj her ne kadar biz kadınları oldukça şık ve güzel gösterse de nitekim zararları da bulunmaktadır. Özellikle göz ve çevresinde yaptığınız makyajları geceleri uyumadan iyice yıkayarak çıkarmalısınız. Aksi takdirde yaptığınız ve kullandığınız makyaj ürünleri kirpiklerinizin uzamasına engel olacaktır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Moda Oje Renkleri ve Stilleri

Daha önceki makalelerim-izde paylaştığımız gibi cilt ve güzellik için E vitamini oldukça önemli bir yere sahiptir. Sizlerde mutlaka sağlıklı bir cilt ve uzun kirpikler istiyorsanız E-Vitamin değeri yüksek besinleri tüketmelisiniz.

Kirpiklerinizi uzatmak istiyorsanız son olarak kirpiklerinizi beslemelisiniz. Kirpiklerinizi birtakım yağ türü ile besleyebilirsiniz. Belirli gün aralığında kirpiklerinize Hint yağı , badem yağı , zeytin yağı türlerinden herhangi birini kullanarak masaj yapıp kirpiklerinizi beslerseniz istediğiniz kirpik uzamasına tanıklık edebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Selülitten Kurtulmanın Etkili 22 Yolu | 2021 başlıklı makalemizde selülit, selülit giderici ve selülit nedir hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır?

Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021

Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? Küçük gözler makyaj yaparken sorun çıkarabiliyor bazen. Far sürdüğümüz zaman …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.