Home / Kombinler / Kış Bayan Ceket Modelleri 2015-2016
2015-2016 bayan palto modelleri
2015-2016 bayan palto modelleri

Kış Bayan Ceket Modelleri 2015-2016

2016 modası battaniye türü ceketler bu senenin trendi olacak! Süet deri ceketler çok şık duruyor! 2016 kış bayan ceket, kaban, palto, süet ve deri ceket modellerini sizler için galerimiz de derledik.

Soğuk kış aylarında sıcak tutacak bir ceket muazzam bir ögedir. Soğuk havalardan bizi koruması için tercih ettiğimiz ceketlerinde şık ve iyi bir görünüme sahip olması gerekmektedir. Bu sezonun ceket tasarımlarında lüks ve drama unsurları daha fazla yer almaktadır. Tabi bunun yanında sadeliği ve pratikliğin de ön planda tutulduğu ceketlerde trendler arasında yer alacaktır.

2016 kış bayan palto ve ceket modelleri
2016 kış bayan palto ve ceket modelleri

Bugün sizlere sonbahar kış mevsimlerinde trend olabilecek birkaç ceket türlerinden bahsedeceğiz.


1.Battaniye Türü Ceketler ; Bu soğuk aylarda kadınlar kendilerini sıcak tutmak için kendisine sarabilecek bir ceket türü tercih edeceklerdir. Bu ceket türü ilk önemli nokta olan konfor ve soğuktan koruma konusunda güvenebileceğiniz bir cekettir. Bunun yanı sıra üzerinizde oldukça şık görüneceğinden harika bir tercih olacaktır. İnanılmaz derecede popülaritesi yüksek olan bu ceketlerin  renk,desen,kumaş ve stil bakımından oldukça fazla türü vardır. Birçok ünlü moda tasarımcıları bu ceketi sizlere önermektedir.

2.Paltolar ; Bu sezonun ceket trendlerinden biriside paltolar dır. Eski Holywood ihtişamıyla kuşanmış bu ceket türü birçok kadının ilk tercihi arasında yer almaktadır. Bu ceket kuşaklı ve kolsuz olmak üzere değişik modelleri mevcuttur. Her kadının bedenine uygun bedenleri olan bu ceket kadınları hafif sıcaklığı ile sarmaktadırlar. Klasik desenleriyle birçok kadına hitap eden bu ceket türü birçok bayanın gardırobunda kendisine yer bulmaktadır.

3.Kürkler ; Bu yıl sonbahar kış mevsiminde en çok tercih edilen ceketlerden biriside kürklerdir. Ünlü moda tasarımcıları kürklerin lüks bir parlaklığa ve dokuya sahip olduklarını belirtmektedir. Kürkler sadece sıcak tutması için değil birçok farklı temasıyla gösterişli bir havaya sahip olmasından dolayıda tercih edilmektedir. Peluş yaka gibi birçok modeli olan kürklerin dış giyim için harika bir seçenek olacağını düşünüyoruz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Kışlık Bayan Ceket Modelleri

4.Süet ve Deri Ceketler ; Zengin model türü ile deri ve süet ceketler tüm yönleriyle bu sene yıl boyu trend olma özelliğini devam ettireceklerdir . Bohem yaşam stiline uygunluğu ile bilinen süet ve deri ceketler tüm bayanlar için ideal bir cekettir. Tasarımları arasında saçaklı ve püsküllü olmak üzere daha birçok stilde seçenekleri bulunmaktadır.  Moda söz konusu olduğu için soğuk kış aylarında süet ve deri ceket türünü dış giyim yelpazeniz de yer verebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.