Home / Benim Stilim / Kış için 7 ideal kıyafet ve hızlı stili ipuçları
kis modasinda hizli ve sik stiller 2015
kış stilleri 2015 2016

Kış için 7 ideal kıyafet ve hızlı stili ipuçları

Hava soğuk gidiyor ama  kış modasında, aklınızda  tutmak için çok şık hızlı stil ipuçları vardır. Bu hileler ile birkaç  hızlı adımda,  kat kat kıyafetler giyerek harika stiller yapabilirsiniz.Siz henüz kış için bu tarz ipuçlarını bilmiyorsanız aşağıdaki listemizden tüm düşünceleriniz değişebilir. Eğer dışarıda bir şehir  gezisi veya alışveriş için hızlı yapacağınız şık kış stilleri arıyorsanız bu liste sizin için mükemmel olacaktır.

1. TAYTA YATIRIM YAPIN

Tayt kışın soğuk günlerinde şık bir stilin en iyi arkadaşı ve hatta henüz bunu bilmeyen bayanlar olabilir. Aslında, onlar kış için en önemli stil ipuçlarından biri olduğunu düşünüyorum. Biraz daha sıcak hissetmek istiyorsanız tayt altına,  opak kalın külotlu çorap giyebilirsiniz.Ayrıca tayt üstüne tozluk giymekte daha sıcak ve şık bir tarz oluşturur. Tayt altında kalın külotlu çorap giymek  kışın soğukta donmadan şık görünmenin  artı yollarından biridir ! Ayrıca açık havada uzun yolculuklar sırasında sıcak kalmak için pantolon altına da giyebilir.

2. ŞIK KABANLAR ILE DAHA ASORTİK GÖRÜNÜN

Sadece moda anlayışına kendinizi feda etmenize gerek yok, çünkü kışın sıcak kalmak için kat kat giymek zorundasınız! Ama bunun yerine, sıcak tutacak güzel parçaları ile kabarık- kalın, kürklü veya peluş  kış ceketleri ve kabanlar  daha asortik bir kış stili yapabilirsiniz. Şapka, atkı ve bazı aksesuarlar eklemek daha sıcak kalmanıza yardımcı olur.


3. KIYAFETLERDE KAT VE SONRA FAZLADAN KATMAN

Soğuk havası dondurucu geçen  ile bir yerde yaşıyorsanız, siz kışın kat kat giymenin ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuzdur.Bazı arkadaşlarım Ankara gibi çok soğuk olan şehirlerde her zaman çok katlı kıyafetler giymeden asla dışarı çıkamadıklarını söylüyorlar. Kışın modaya uygun ve şık görünmek ama aynı zamanda sıcak kalmak için kazak altına uzun kollu gömlek giyin. Üstünüze kalın bir mont giyin, büyük şal ve atkılar yadan oversized pançolar ile daha sıcak şık stiller elde edin.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Düz ayakkabı ile nasıl uzun boylu görünülür

İlgili; 2015 Kış modasında cool katlı kombinler için ipuçları

4. ATKILAR

Atkılar ile kış stilinize mükemmel bir vurgu ekleyebilirsiniz. Bununla birlikte, atkılar kışın rüzgarlı gün boyunca sizi sıcacık tutmak için güzel bir amaca hizmet eder. Onları sadece yüzünüzün etrafında ve boynunuzda doğru şekilde sarın.

5. YAZDAN KALMA KIYAFETLERİ KIŞ STİLİNİZE UYDURUN

Bir meydan okuma olabilir gibi görünmesine rağmen, kış gardırop içine sevdiğiniz yaz parçalarını eklemenin doğru yolları vardır . Eğer sevdiğiniz bir etek veya elbise varsa , bunun üzerinde bir kazak atmak gibi.. Doğru kat ve kombin sayesinde, mükemmel bir kış stili içine hemen hemen her yaz kıyafeti için yer  açabilirsiniz!

6. DİĞER SEÇENEKLERİ DENEYİN

Şık kalmak isteyen ama kar, rüzgar veya hava atmak gibi hazırlıklı olmak zorunda iseniz, kıyafet seçimlerinizde yün ve kürk astarlı seçenekler için bakmanız gerekir. Eğer İsterseniz yün astarlı tayt, tozluk, çorap , ya da her üçü ile, sahte kürk seçenekleri deneyerek yılın en soğuk aylarında bile stilden ödün vermeden sıcak kalmanın harika bir yoludur!

7. DIŞARIDA PARLAK RENKLER SEÇİN

Parlak renkler genellikle yaz ayları için ayrılmıştır, ancak bunları kışın tercih edemeyiz diye bir  sonuç yok. Bunun yerine uzak parlak renklerden mavi, kırmızı veya fuşya gibi  daha sessiz seçenekleri koyu renkler ile kombinleyerek  şık bir kış stili elde edebilirsiniz. Herkesin donuk, sessiz renkler giydiği bir kış mevsiminde parlak renkler giymek, öne çıkmak ve güçlü bir stil etmenin garantili yolu!

En sevdiğiniz kış tarzı ipuçları nelerdir? Bana yorumlarda bazı fikirler verin!

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.