Home / Kombinler / Kış için en iyi elbiseler ve kombinler 2015
kis icin elbiseler 2015
kışlık moda elbiseler 2015

Kış için en iyi elbiseler ve kombinler 2015

Kış için en iyi elbiseler ve kombinler 2015

Kazak, eşarp, çizme ve montlar + ceketler derken tümü bu sezonun sembolize kıyafetleri, ama işe gitmek için kışın elbiseler giymek ya da bazı özel günleriniz için 2015 kışlık elbise modelleri ve kombinleri hakkında  size bazı fikirler verecek en iyi elbiseleri eçtik. Elbiseleri kıın kombinlemek için tayt, opak çorap, tozluk, çorap, bot, vb  bir çok yol vardır. Sizde kışın en iyi markalarından Zara, H&M, Asos gibi markaların 2015 kışlık elbise modellerinin bazılarından ilham alabilirsiniz.

 ZARA BOYUNLU DÜZ TRİKO ELBİSE MODELİ

Zara’nın kışlık elbiseleri bu sezon koyu griler, siyahlar ve mor mevsimsel renk tonları içinde karşımıza çıkıyor, Zara 2015 kış koleksiyonunda seçim yapabileceğiniz en iyi elbiseleri büyük bir yelpazede bulabilirsiniz.Ben daha çok boyunlu triko ve yün elbiselerin, seviyorum, ama nerede yaşadığınıza bağlı olarak, içlerinden sizin için kullanışlı olanları seçebilirsiniz. Aşağıdaki zara elbisesi kesinlikle çok güzel.Koyu, kısa ve kemer takarakda giyebilirsiniz, ya daopak çora  ve çizme veya spor ayakkabılar ile giyilebilir. Triko, naylon, yün olarak modellerini görebilirsiniz. Zara mağazalarından veya online olarak satın alabilirsiniz.Fiyatı 145 TL.

ASOS KIŞLIK ELBİSE MODELLERİ

Bu oldukça uçuk pembe desenli bir elbise, salaş yaka ve sıra dışı sırt dekoltesi tasarımı  Asos ‘un harika bir kışlık  elbise modeli. Pembe renk ve koyu mor çiçekli desenleri ile biraz kontrast veriyor. Bantlı metalik sandaletler ile bu elbiseyi eşleştirmenizi öneririz. Sizde online olarak sitesinden bu kadınsı  elbiseyi  bulabilirsiniz 150 TL.


KIŞLIK ÖRGÜ VE YÜN ELBİSELER

Beyaz, siyah siyah ve desenli  örgü ve yün elbiseler bu kış modasının en moda elbiseleri. Elbiselerde V-yaka, boyunlu, mini olarak tasarlanmış.İsterseniz salaş uzun kazağınızı elbise olarak bile giyebilirsiniz.Ayak bileğinde kısa botlar  veya diz yüksek çizmeler ile ve bir deri ceket giyerek harika görünebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Kış Şapka Modası: fötr şapkalar

H & M GÖMLEK ELBISE

Özellikle sarışınlar ve esmerler bu haki elbise ile büyüleyici görünebilir. Ama ben de gerçekten bu elbiseyi doğal, rahat akışı, ve uygun fiyatı ile çok seviyorum. Mevsimsel olarak diğer kıyafetler ile rahat kombinler yapabileceğiniz şık bir elbise modeli.Fiyatı ise 50 TL.

KIŞLIK SİYAH DANTEL ELBİSELER

Seksi ve şık iddialı bir siyah elbise bu kış için özel günlerde ve iş yerinde giyebileceğiniz en güzel elbiselerden. Kollarda veya etek uçlarında dantel bir dokunuş sizi daha şık gösterecektir.

Kış için en iyi elbiseler ve kombinler 2015 – galeri

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.