Home / Güzellik / Kış için Harika Tırnak Manikür Tasarımları
2015 kis koyu renk manikur modelleri

Kış için Harika Tırnak Manikür Tasarımları

2015 Kış tırnak manikür  trendlerinde olan en güzel tasarımları sizler için listeledik…Tırnak oje renkleriniz ve manikürünüz için size ilham verecek güzel tırnak modellerini sizde kopyalayın ve deneyin.

2015 kış tırnak trendleri nde koyu renkler, gölgeli renkler, iki renkli tırnaklar ve kapak manikür modelleri var.Bu hazırladığımız kış tırnak koleksiyonlarını aşağıdaki resimlerden daha yakından inceleyin. Elinizin altında her zaman iyi manikürlü tırnak tasarımları ile parlak fikirler olması gerekir.En güzeli de yeni trend tırnak tasarımlarını biliyor olmak. Artık çiçekli ve desenli tasarımları unutun. Kısa badem tırnak tasarımları bu kış daha trend oldu.

Koyu gri, bordo, kırmızı ve yeşil gibi oje renklerinde büyük bir hit olacak ve onlar gece kullanmak için mükemmel. Bej veya şeffaf  tırnak renklerin de yine büyük bir eğilim olacak.Bu renkler cilt tonuna uymazsa, endişelenmenize gerek yok. Benim en sevdiğim trend  “iki-tonlu tırnaklar ” dır. Bu şık ve süslü tırnak modellerinden deneyebileceğiniz birçok seçenek vardır. Aşağıdaki metni okuyup resimleri inceleyin ve en  size uygun tırnak tasarımlarını bulun ve kopyalamaktan çekinmeyin…


Karanlık ve Fırtınalı Kış Tırnak trendleri

Yeni Trend 2015 Kış Manikürleri

Metalik ve Taş Süslemeli Tırnaklar

2015 İki Renkli Tırnak Trendleri

Kapak Manikür

 

Bir önceki yazımız olan Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri | 2021 başlıklı makalemizde ayakkabı seçimi, bacak boyunu uzun göstermek ve bacakları uzun gösteren kıyafet hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yeni Trend Septum Piercing 2015

Check Also

Selülitten Kurtulmanın Etkili 22 Yolu

Selülitten Kurtulmanın Etkili 22 Yolu | 2021

Selülit Nedir? Selülit Tedavisi Nasıl Olur? Uzmanlara göre selülit deri altı dokuda biriken bir yağ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.