Home / Moda / Kış Modası Jean Trendleri 2015
kis modasi jean trendleri 2015
jean pantolon trendleri 2015

Kış Modası Jean Trendleri 2015

Hayatımızın vazgeçilmez parçaları olan jean modelleri arasında kış aylarının trend modellerini yazımızda bulabilir , farklı kombin önerileri ile birbirinden şık ve dikkat çekici , aynı zamanda uyumlu  kış için jean kombinleri yapabilirsiniz. Sokak stilinin şık ve rahat , kombin açısından geniş bir yelpazesi bulunan jean trendleri ..

1) Kısa paça jean modelleri 

Bu kış jean kombinleri arasında sıkça göreceğimiz  paçaları bilekte jeanler , farklı renkleri ile hoş kombinler yapabileceğiniz , ayrıca ayakkabılarınızı ön plana çıkaran jean stili. Kısa paça jeanlerinizi kış sezonu trend ayakkabı modelleri arasında yer alan bot modelleri ile tamamlayarak , daha rahat ve özgür bir stil oluşturabilirsiniz.

2) BoyFriend Jeanler

Son bir kaç sezondur boyfriend jean modelleri bildiğiniz gibi olduça popüler , sokak modasının vazgeçilmezleri arasına giren boyfriendler daha çok yırtık modelleri ile dikkat çekiyor. Bu sezon bir çok farklı yırtık boyfriend jean kombin örneğine rastlayacağımız 2015 sokak modasında sizde yırtık kotlar ile iddalı bir stil elde edebilirsiniz.


3) Skinny Jean Modelleri 

İşte jean modelleri arasında en fazla ilgi gören ve daha iddalı bir görünüm için tercih edebileceğiniz Skinny jean modelleri.. Topuklu ayakkabılar ile tarzınıza hayat verebileceğiniz , gömlek , bluz ve blazer ceketler ile bu kış sezonu tüm dikkatleri üzerinize çekebileceğiniz sezonun popüler jean modeli skinny jeanler…

4) Yüksek Bel Jean Modelleri

Kış sezonu jean trendleri arasında geçmişin trend modeli olan yüksek bel pantolonlar geri dönüyor , üstelik daha iddalı ve daha çekici bir tarz ile. Bu sezon kadınların ilk tercihleri arasında yer alacak olan yüksek bel jeanler ile harika kombinler oluşturabilir , aynı zamanda şık ve etkileyici bir görünüm elde edebileceksiniz.

5) Beyaz Jean Modelleri 

Kış sezonunda dikkat çeken ve kalıpları yıkan beyaz jean modelleri , özellikle skinny tarzı ve boyfriend stilleri ile sokak modasında sıkça göreceğimiz pantolon modelleri arasında yer alıyor. Beyaz pantolonların yaz sezonu sona erdi diyebiliriz bu sezon , kışın en dikkat çeken kombinleri arasında beyaz jean örneklerini göreceğinizden emin olabilirsiniz.
6) Koyu Renk Jean Modelleri 
Bu kış birbirinden şık kazaklar ve trikolar ile harika kombinler yapabileceğiniz koyu jeanler  fazlasıyla tercih edilecek jean modelleri arasında yer alıyor , yine koyu renk ayakkabılar ile harika kombinler elde edebileceksiniz.
7) Siyah Yırtık Jean Modelleri
8)İspanyol Paça Jean Modelleri

Trned jean modelleri için galerimizi inceleyebilirsiniz…

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Düğün Makyajı ve Plaj Makyajı Yapmanın İpuçları | 2021

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.