Home / Saç / Kısa Dalgalı Saç Modelleri 2017
Kısa Saç Modelleri Yeni Modeller Kadınlara Özel
Kısa Saç Modelleri Yeni Modeller Kadınlara Özel

Kısa Dalgalı Saç Modelleri 2017

2017 Yılında Kısa Dalgalı Saç Modellerinden Moda Olabilecek Kısa Saç Modellerini Bu Konumuz da Gelecek Senenin Modasını Şimdiden Merak Eden Kadınlar İçin Derledik.

Bilirsiniz birçok saç tipi bulunmaktadır. Bunların kimi düz kimi dalgalı kimi ise kıvırcıktır. Kadınlar tarafından en çok beğenilen saç türü ise dalgalı saçlardır. Ayrıca sadece kadınlar değil erkeklerde dalgalı saçların hayranıdır. Dalgalı saçlar uzun , orta ve kısa boylardaki saçların hepsine uyum sağlayarak mükemmel bir uyum sağlamaktadır. Nitekim kısa saçlara sahip bayanların en çok tercih ettiği saç modellerinden birisi dalgalı saç modelleridir. Sizlerin de saçları kısa ise mutlaka dalgalı saç modellerinden birini tercih edebilirsiniz.  Dalgalı saç modellerinin birçok farklı versiyonu bulunması nedeniyle giderek popüler hale gelmektedir.

Sizlerde saçlarınızı dalgalı bir hale getirmek istiyorsanız evlerinizde kolaylıkla bunu yapabilirsiniz. Örgü teknikleri , düzleştiriciler , maşalar , saç bantlarıyla veya bigudiler yardımıyla evlerinizde saçlarınızda şık ve modern görünen dalgaları kolayca oluşturabilirsiniz.


Dalgalı saçlar tüm kısa saç modelleri ile uyum sağlayarak şık ve güzel bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır. Saçlarınızı omuz hizanızda kestirdikten sonra dalgalı saç modelini saçlarınıza uyguladıktan sonra yılın trend saç renklerinden birini tercih ederek oldukça güzel bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Kısa saç modelleri arasında en çok tercih edilenlerden birisi olan Pixie saç modeli ile dalgalı saç yapısı harmanlayabilirsiniz. Pixie saç modeli biraz erkeksi görünse de dalgalı saç modeli ile bu izlenimi yıkarak kadınsı bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Kısa saç modellerinden biri olan Lob saç modelini dalgalarla birlikte kullanabilirsiniz. Lob saç kesimi ile dalgalı birleştirdikten sonra bu saç modeline en uygun saç rengi ise kahverengi ve sarı renklerinin karışımından elde edilen Bronde’dir.

Bob saç kesimi ile dalgalı saçları da mutlaka denemelisiniz. Kısa saç modellerinin en favorisi olan Bob saç modeli son günlerde giderek popülerliğini arttırmaktadır. Bob saç modelini dalgalı saçla beraber kullanarak tüm gözleri üzerine çevirebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbaharda Yaptırabileceğiniz Düğün Saç Stilleri

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

2 comments

  1. kısa saç modelleri

    Paylaştığınız saç modellerini çoook beğendim takip ettiğim bir kaç siteden birisiniz teşekkürler .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.