Home / Elbise Modelleri / Kısa Kollu Elbise Modelleri | 2021
Bej Rengi Kısa Kollu Elbise Modelleri 2015
Bej Rengi Kısa Kollu Elbise Modelleri 2015

Kısa Kollu Elbise Modelleri | 2021

Kısa Kollu Elbiseler

Kısa kollu abiye ve elbise modası her yaz kendini hatırlatan, modası geçmeyen bir elbise türüdür. Rengarenk kısa kollularınızı düğünlerde, nişanlarda, kokteyllerde veya gece partilerinde sergileyebilirsiniz. Kısa kollu elbise seçerken çok fazla tereddüt mü yaşıyorsunuz? Biraz elbise modelleri taradım. Sizin için gündelik ve resmi kısa kolluları bir araya getirdim.

Günlük olarak da tercih edebileceğimiz kısa kol elbiseleri kombinlemek de oldukça kolaydır. Ancak elbise ve abiyenin hangi ortamda giyileceğini iyi analiz etmelisiniz. Örneğin Starbucks veya otantik kafelere gidiyorsanız etnik kumaştan kısa kollu tercih edebilirsiniz. Altına ise parmak arası terlik veya sandalet giymeniz efil efil görünüm yaratacaktır. Eğer bir düğüne gidecekseniz altın veya büyük taşları olan takılarınızı sergilemenin tam zamanı! Şıkır şıkır bir kadın olarak sahnenin ortasında kurtlarınızı dökmeye hazır olun kadınlarrr!

Payetli Elbise

Özel davetlerde, düğünlerde ya da nişan merasimlerinde dikkat çekmek ve şık görünmek istiyorsanız bu payetli elbise tam size göre. Fotoğrafta da gördüğünüz gibi şıkır şıkır bir bilezik ile halka küpeler sizi şık göstermek için ideal seçeneklerdir. Bu elbise ile bir portföy çanta kullanmayı ihmal etmeyin derim.


Payetli Kısa Kollu Elbise Modelleri 2015
Payetli Elbise Modeller

Baskılı Penye Elbise

Sıcak günlerde giymeniz için mükemmel bir elbise. Arkadaşlarla buluşmaya veya alışverişe çıkarken sizi kurtaracak baskılı penye elbisedir. Saçlarınızı açık bırakabilir isterseniz topuz yapabilirsiniz. Küçük bir hasır kol çantası ve sandaletle gezinizin tadını çıkarın.

Baskılı Penye Kısa Kollu Elbise Modelleri 2015
Baskılı Penye Elbise Modelleri

Dantelli Dekolte Elbise

Kolsuz, yuvarlak yakalı bu elbise modelinin yaka bölümünde bulunan danteller çok şık görünüyor. Yakasındaki dekoltenin dantel detayı çok ince tasarlanmış ve çok güzel bir görüntü veriyor. Sırt kısmının da yuvarlak dekolteli olması elbiseyi ön kısımdan olduğu gibi arka kısımdan da çok şık gösteriyor. Bu elbiseyi gece davetleriniz için tercih edebilirsiniz. Göz makyajınız ve topuklu ayakkabılarınız ön planda olacak yerlerdir. Kıyafetin renklerine aykırı kaçmayan süet bir topuklu ile gri gölgesi olan far tercih edebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Pembeyle Kombin Yapmak İsteyenlere İpuçları | 2020
Dantelli Dekolte Kısa Kollu Elbise Modelleri 2015
Dantelli Dekolte Elbise Modeller

Bej Rengi Elbise

Yumuşacık dokuya sahip olan bu elbise vücuda tam olarak oturan özelliğiyle dikkat çekiyor. Geniş yuvarlak yakasıyla, ön tarafında bulunan drapeler ve fırfırlar elbiseye tarz katmış. Eğer büzgülü kısa kolları seviyorsanız bu elbise tam size göre. Resimde gördüğünüz gibi bej rengi ile de çok uyumlu olmuş. Açık kahve ya da krem rengi tonlarda çanta, bileklik ve ayakkabılarla çok güzel kombinler oluşturabilirsiniz.

Bej Rengi Kısa Kollu Elbise Modelleri 2015
Bej Rengi Elbise Modelleri

Gündelik ve gece davetleri için resmi kıyafet modellerini bir araya getirdim. Gideceğiniz mekana göre elbise tercihi yapabilirsiniz. Ayakkabı ve çanta kombinlerinizi dikkatli seçmenizi tavsiye ederim...

Kısa Kollu Abiyeler

Düğünlerin ve akşam kokteyllerinin vazgeçilmezi kısa kollu abiyeler... Ben genelde uzun ve derin yırtmaçlı kısa kollu abiyeler tercih ediyorum. Partnerimle beraber yakıştırdığımız renklerde bir abiye ile geceye damgamızı vurmaya hazırız. Zara elbise modelleri veya Mango elbise modelleri ile şık olabilirsiniz.

Abiye derken aklınıza direkt payetli elbiseler gelmesin. Gece davetleri için resmi bir abiye için dantelli ve dekolteli elbiseleri de düşünebilirsiniz. Seksi bir duruş için transparan kumaşı olan veya dekoltesi bulunan parçaları tercih edebilirsiniz. Tarzınızı siz daha iyi bilirsiniz elbette. Ancak ben sırt dekolteli, derin yırtmaçlı veya göğüsün birleştiği yerde transparan parçası olan abiyeleri çok seviyorum.

Kısa Kollu Abiye ve Elbise Modelleri hakkında merak ettikleriniz veya eklemek istedikleriniz varsa yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz…

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.