Home / Saç / Kısa Saç Modelleri Bayan 2016 ve Kısa Saçlı olmak
2016 En Yeni Saç Modelleri
2016 En Yeni Saç Modelleri

Kısa Saç Modelleri Bayan 2016 ve Kısa Saçlı olmak

2016 Kısa saç modelleri ve bir bayan için kısa saçlı olmak nasıldır konusunu bu yazımızda detaylı bir şekilde ele aldık. Sizler için derlediğimiz kısa saç modelleri 2016 galerisine mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim.

Kısa saç bayanların belkide korkulu rüyasıdır. Kimisine göre de daha tarz daha kullanışlı bir modeldir. Ama her ne olursa olsun kısa saç cesaret ister diye bir kavram vardır herkesin bildiği. Aslında korkmamak lazım ne kadar uzun bir saça sahip olursak olalım bence arada değişiklik herkese şart. Kısa saç kesimi yaptırmak için bence birçok sebep var olabilir. Uzun bir saça sahipsiniz ve saçlarınızı hiç kısacık kestirmeyi düşündünüz mü ? Aslında bir bakıma merak duygusu güven meselesi kısa saç. Bilmiyorum ama yinede kısa saç kestirmek kendine güvenmekle çok alakası var. Sizinle bence bu konuyu bir ele alalım. Kısa saç kestirmenin bir bayanı nasıl etkileyeceğini yazımızda bulabilirsiniz.

Kısa Saç Modelleri Bayan 2016 ve Kısa Saçlı Olmak
Kısa Saç Modelleri Bayan 2016 ve Kısa Saçlı Olmak
Kısa Saçlı Olmak
Kısa Saçlı Olmak

 

Saçlarını kısa kestiren bayanlardaki kendine güven meselesi

İnsanın kendine güveni hep bir vardır. Ama saç konusunda acaba bu böylemi ki ? İşte cesaret diyoruz kendine güven diyoruz. Aslında tam da burada başlıyor insanın kendine güvenmesi. Çünkü saçlarımızın kökleri bizde nasıl olsa uzayacak tekrar. Kısa da olsa hep öyle kalacak değil. Uzun bir saça sahip olabilirsiniz belki de saçlarınızın güzel olduğunu bile düşünüyor olabilirsiniz ama hiç mi merak etmediniz kısa bir saça sahip olmayı? Ya da kendinize bu soruyu hiç yönelttiniz mi ? Bence güzel olduğunu düşünüp de o uzun saçlarınızın arkasına saklanmak yerine bir de kısa saç kesimi yaparak ortaya çıkabilirsiniz. Bence saklanmamalı o içinizdeki güveni dışarı yansıtmalısınız. Kendiniz bile bence içinizdeki o güven duygusuna şahit olacaksınız. Belkide kendinize bile şaşıracaksınız.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Moda Kısa Saç Modelleri | 2021
Saçlarını kısa kestiren bayanlardaki kendine güven meselesi
Saçlarını kısa kestiren bayanlardaki kendine güven meselesi

Saçınızdaki en büyük değişiklikle devrim yaratmak

Saçınızdaki o büyük değişim belkide sizin devrimin izdir. Belkide kalın duvarlarınızı yıkmanın zamanıdır. Uzun saça sahip olup-ta sürekli aynı modelden sıkılmadınız mı? Belkide size güzel görünen saç aslında size yakışmıyor dur. Ya da sürekli düz saç kullanmayı seviyorsunuzdur ama size kıvırcık bir saç modeli yakışıyordur aslında yada kısa yüzünüzü gösterebilecek bir saç kesimi. Bence sizde artık sıkıldıysanız saç modelinizden sizin içinde bir devrim yaratma vaktidir. Bence denemelisiniz.

Saçınızdaki en büyük değişiklikle devrim yaratmak
Saçınızdaki en büyük değişiklikle devrim yaratmak

Saçlardaki yeni başlangıçlar

Hani hep derler ya bi kadın saçını kestiriyorsa mutlaka bir sebebi vardır. Sizce de öylemi? Bence illa bir şey olması gerektiğine inanmıyorum ben. Bakımlı kadın bence her türlü değişime girebilir diye düşünüyorum. Bence uzun saçta kullanır. Kısa bir saç modeli de. İster sarışın olur ister kızıl. Kişilerin zevkine kalmıştır. Ama tabi ki yeni bir başlangıç yapmak isteyenlerde olabilir ki bu çok normaldir. İnsan kendini yenilemek ister. Nasıl ki yeni bir hayata başlangıç yaparız o misal saçlarımızla da bu hayata merhaba diyebiliriz.

Saçlardaki yeni başlangıçlar
Saçlardaki yeni başlangıçlar

Saçlarınızın yüzünüzü yansıtması

Saçlarınızı kısa kestirdiğiniz an belkide aynanın karşısından ayrılmazsınız. Belki ağlayabilirsiniz dahi. Yakışmadığını bile düşünebilirsiniz. Bu sizin bence sürekli aynı kimliğe bürünmeniz den kaynaklanır. Kendinizde hiç bir değişim yapmadığınızı gösterir. Ama aslında o aynanın karşısında yüzünüze daha dikkatli bakmanızı tavsiye edebiliriz size. O yüzünüzdeki değişimi biraz olsun fark edin. Belki ilk zamanlar sizi rahatsız edecek bu durum ama eminim sonra neden daha önce yapmadım diye düşüneceksiniz. O yüzünüzdeki değişikliğe alışacak ve hoşnut dahi olacaksınız.

Saçlarınızın yüzünüzü yansıtması
Saçlarınızın yüzünüzü yansıtması

Saçınızdaki büyük değişim

Aslında saçlarınızdaki değişiklik belki can sıkıntısındandır ya da tamamen size kalmış bir tercihtir. Bence her insanın arada kendinde küçüklü büyüklü değişimler göstermesi lazım. Farklılık yaratmak lazım. Kendimizi kapatmamalıyız bence. Değişimlere açık olmalıyız. Düşünsenize sürekli uzun saç kullanıyorsunuz sıkılmaz mısınız? Ya da sürekli aynı bir saç rengi. Neden kısa bir saç olmasın değil mi? Bu durumun tamamen aksi de olabilir aslında. Önemli olan bu değişikliği yapmak. Kendimizde bu cesareti göstermek. Bence sizde kendinize şans vermelisiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Omuz uzunluğunda trend 10 katlı ünlü saç modelleri
Saçınızdaki büyük Değişim
Saçınızdaki büyük Değişim

Kısa saçın verdiği rahatlık

Eminim kısa saçın en önemli yanı rahat ettirmesi. Duş alsan iki dakika da kurut. Dış-arımı çıkacaksın on dakika sonra hazırsın. Uzun saç gibi saatlerce ayna karşısında vakit geçirip zaman harcamıyorsunuz.

Kısa Saçın Vermiş olduğu Rahatlık
Kısa Saçın Vermiş olduğu Rahatlık

Kısa saç düşünür müsünüz bilmem ama yazımız belki sizi biraz olsun cesaretlendirmiş olabilir. Kısa saç modeli denemeyenler için biraz olsun değişim için kısa saç modelini öneriyoruz. Tabi ki kuaförünüz yardımıyla bu değişime gitmenizi öneriyoruz. Size yakışan kısa saç modelini sizin için yapacaktır.

Kısa Saçın Verdiği Rahatlık
Kısa Saçın Verdiği Rahatlık
En Güzel Kısa Saç Modelleri Bayan 2016 Galerisi;

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.