Home / Saç Modelleri / Kısa saçlı kadınlar için topuz modelleri ve yapımı
kisa saclar icin topuz modeli 2016
kısa saç topuz modeli 2016

Kısa saçlı kadınlar için topuz modelleri ve yapımı

Kısa saçlı kadınlar için veya saçını kısa kestiren bayanlara harika topuz modelleri seçtik.Özel günlerde ve gecelerde bu şık topuzları elbiseler ile yapabilirsiniz.Fakat spor topuzlar ile de günlük saç stilleri yapabilirsiniz.

Eğer saçlarınız omuzlarınızın  üstünde ise daha çok topuz seçeneğiniz var.Daha kısa ise ne kadar kısa olursa olsun topuz yapmak için bazı güzel, ilginç, tatlı ve seksi topuz modelleri ​​var. Saçınızda ilham aldığınız moda tasarımlar oluşturmak için illa Rapunzel tarzı saçlarınızın olması  gerek yok..Aşağıdaki listemizde kısa saçlı kadınlar için en güzel  topuz modellerini, örgü, burgu, dağınık,  ense olmak üzere bir çok kısa saç topuz modeli fikrini deneyebilirsiniz.

İşte  oldukça muhteşem kısa saçlı kadınlar için topuz saç modelleri…


Kısa Saçlar İçin Düşük Bohem Örgülü Topuz Modeli

Saçınız ne kadar kısa olursa olsun , her zaman örgülü tarz için gidebilirsiniz. Saçlarınız omuzlara dokunur ya da daha kısa olabilir, yineden bu örgülü topuz modelleri size uygun olacaktır.. Saçlarınızı dört bölüme ayırın, onları örüp uçlarını bağlayın.Üçüncü örgüyü  ikinci üzerinden atın  ve  etrafından ve altından sarın ve daha sonra tel toka ile sabitleyin. İkinci örgüyü parmağınızı etrafında sarın örgüyü çekerek düzeltin, daha sonra ensenin alt kısmına sabitleyin. Dördüncü örgüye aynı şekline ense kısmınıza sabitleyin.

Kısa Saçlar İçin Sahte Topuz Modeli

Bir sahte kabarık topuz saç yapmak için saç bandına veya eşarba ihtiyacınız var. Eşarplar herhangi bir renk, herhangi bir tasarım, veya farklı dokularda olabilir. Saçınızın üst kısmına krepe yapıp kabartın ve resimde gördüğünüz gibi eşarp yardımı ile enseden üstte doğru topuzunuzu yapın.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Evde 5 kolay topuz modeli ve yapımı

Kısa Saçlar için Örgü Taçlı Topuz Modelleri

Kısa saçlı kızlar için, örgülü topuz yapmak için harika bir topuz stili.Hem rahat hem spor bir görünüm veriyor.Ayrıca abiye elbiseler ile de kullanabileceğiniz harika kısa saç topuz modeli…Fantezi akşam stilleri içinde şaşırtıcı ve seksi  görünüyor. Kaş dış köşesinden Hollandalı örgü yapmaya başlayın ve kulak arkasında başın üzerinde yol görünümü oluşturun.Sol tarafa doğru yapın sonra biraz katlanmış içine tutturulmuş olmalıdır. Bunu yapmak bir kaç dakikanızı alır  , hem de kolay ve gün boyunca şık ve güzel görünüyorsun.

Kısa Saçlar için Dağınık Örgülü Bun

Omuz uzunluğundaki saçlar için harika bir dağınık örgülü topuz modeli. Saç örgüsü ve  topuz bir tel toka ile arakadan birleştirilerek yapılır.Kısa saçlı gelinler için tatlı ferahlatıcı  bohem örgülü topuz modeli.

Kısa Saçlar İçin Burgu Ense Topuzu

Bu topuz modeli ensede örgüler veya burgu kullanarak yapılabilir, ama kısa saçlarda  muhteşem görünüyor. Çoğu saç uzunlukları için kullanabilir bir saç modeli .

Kısa Saçları Geri Alma Stili Topuz Yapma

Onunla ne yapacağına karar veremediğin pixie kesim kısa saçların varsa bu saçlar tam size göre… Bu güzel kabarık saç modeli, bölümlere  ayırılıp saçlar bükülerek yapılmış bir topuz tarzı.Bölümlere ayırdığınız saçınızı gerçekten göz alıcı bir etki vermek için ışıltılı bir saç tokası ekleyerek yapabilirsiniz.

Kısa Saçlar için yarım Topuzlar

Eğer gerçekten kısa bob saçlarınız varsa bu yukarıdan yarım topuzlu saç modeli de harika bir seçim olur.

Kısa Saçlar İçin Sonsuz Fransız Örgü

Kısa saçlar için gizemli bir topuz modeli.

Kısa Saçlar için Dağınık Topuz Modeli

Orta boy ve ense uzunluğundaki saçlara yapılabilir harika bir dağınık topuz modeli.

Düşük hacimli saçlar için topuz saç modeli

Kısa saçlardaki en önemli problemlerden biride hacimdir. Birazcık olsun hacim veren saç ürünleri ile  sonrasında yapacağınız topuz modeli ile harikalar yaratabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kıvırcık Bob Kesim Saç Stilleri 2016

Dağınık Tepede Topuz Saç Modeli;

Geçici olarak davetlerde yapabileceğimiz dağınık topuz saç modeli sizi bir süre çok şık yapabilir. Hemen hemen her acil durumlar için yapması çok kolay ve şık bir topuz saç modeli.

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.