Home / Kombinler / Kısa Tişört Modelleri İçin Kombin Tavsiyeleri
Kısa Tişört Modelleri İçin Kombin Tavsiyeleri

Kısa Tişört Modelleri İçin Kombin Tavsiyeleri

Kısa Tişört Modelleri İçin Kombin Tavsiyeleri (CROP -TOPS)

Etekten pantolona, şorttan elbise üzerine kadar birçok tercihte senenin en trend seçimleri kısa tişört modelleri. Kısa tişört kombinleri yaparken dikkat edilecek en önemli unsurlardan biriside kilo.Stil sahibi bayanların bu yaz tercihi kısa tişört kombinleri doğru eşleştirildiğinde ortaya harika sonuçlar çıkıyor!

Kombinler yaparken değerlendirmeniz gereken önemli nokta eğer kilonuz ve vücut yapınız kısa tişört modası için elverişli değil ise mümkün olduğunca bu seçimden uzak durmanız gerekiyor. Göbek problemi olmayan bayanlara ise kısa tişört modelleri her kıyafet üzerinde oldukça hoş ve spor bir görünüm kazandırıyor.
Kısa tişört modelleri etek ile kombinlerken kabarık olmasından kaçınılması gerekiyor; çünkü kabarık bir eteğin üzerine tercih edilen Crop – Tops olarak da bilinen kısa tişörtler çok basık bir vücut hattının oluşmasına neden olacaktır. Sade düz uzun eteklerin üzerine ise bu seçim mükemmel bir duruşu açığa çıkaracaktır.

Çok kısa şortlarla kısa tişört kombinleri uzun boylularda güzel dursa da yine de herkes tercih edebilir. Özellikle yüksek belli Jean modelleri ile bir bütün sağlayan kısa tişörtler aynı zamanda yüksek belli şort ve etek  modelleri ile de mükemmel bir tercihin meydana çıkmasını sağlayacaktır.


 

Bir önceki yazımız olan MODA İLHAM: NEONLAR VE NATUREL KOMBİNLER başlıklı makalemizde neon naturel renk kombinleri, neon renk kombinler ve neon ve naturel renkler nasıl kombinlenir hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  En çılgın Yılbaşı Gecesi için 19 Işıltılı Elbise Modelleri

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.