Home / Benim Stilim / Kışın beyaz kot pantolon giymenin 32 yolu
kisin beyaz pantolon giymenin yollari 20151
kisin beyaz pantolon giymenin yollari 2015

Kışın beyaz kot pantolon giymenin 32 yolu

Beyaz pantolon giymeyi seven bayanlar için kış modası için beyaz pantolon nasıl giyilir, beyaz pantolon kışın nasıl kombinlenir ? Hepsini sizler için derledik!

2015 kış modasında artık beyaz giymek çok trend, bu kuralı kim icat etmişse çok da iyi yapmış 🙂 Kışın soğuk havalarda beyaz kot pantolon ile eşleştirilmiş kombinlere  bakmak ne kadar şaşırtıcı gelse de bir o kadarda sofistike ve şık görünüyor. Hiçbir şey büyük boy kazak ile eşleştirilmiş şık beyaz kot ya da rahat bir palto kadar etkili ve taze görünemez…

Ayrıca gömlek ve ayak bileğinde bot çifti ile harika tarz kombinlerinizi kışın da yapabilirsiniz.Bazı ilham alabileceğiniz kış modası beyaz kot pantolon kombinleri için aşağıdaki galerimizi daha yakından inceleyin.


İlgili; Ayrıca beyaz giyinmeyi sevenler için,  2015 Kış Modasında 15 Beyaz Kaban Modeli    Beyaz kot ile etkili stil yapmak için bazı şık yolları gösterecek, kış modasında trend 30 kıyafetler topladık!

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Klasik Adidas Tişört ile 15 Sokak Stili Kombinler

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.