Home / Benim Stilim / Kışın Deri Etek Kombinleri | 2021
kışın deri etek giymenin en şık yolları 2015

Kışın Deri Etek Kombinleri | 2021

Kışın Deri Etek Nasıl Giyilir?

Ne zaman bir kıyafeti daha pahalı veya lüks göstermek istesem, takip ettiğim kolay yol deri kullanmaktır. İster blazer ceket ister pantolon olsun, klasik malzeme her zaman lüks görünür. Son birkaç aydır suni deri pantolonumu ve blazer ceketlerimi sürekli giyerken, yeni bir tarz fikri geldi aklıma: deri etek kombini.

Son zamanlarda çokça tercih etmeye başlamış olsam da biliyorum ki deri parçalar moda sahnesinde kesinlikle “yeni” değil. Ancak son zamanlarda piyasadaki trend içinde daha modern türlerini görüyorum. Son moda trendi yakalamak için deri parçalar almanın tam da zamanı!

Aşağıda, tüm renklerde, şekillerde ve boyutlarda en moda deri etekleri bulmak için internette arama yaptım. Çoraplar, ayakkabılar, bluzlar ve gömleklerle harika kombinler sizi bekliyor. Dolabınızdaki tüm parçaları yatağa dökün ve tarzınızı oluşturmaya başlayın.


Deri Etek Kombini
Deri Etek Kombini

Deri Etek Kombini Yaparken Bilmeniz Gerekenler

Bugün modaya uygun deri etek kombini yapmanın yollarına bakacağız. Deri eteğiniz var ancak bunu nasıl kombin yapacağını bilmiyor musun? Kışın deri etek giymeye cesaretin yok mu? Deri etek altına ayakkabı ve çorap tercihinde merak ettiklerin mi var? o zaman bugün beraber deri etek giymenin inceliklerine beraber bakalım…

Her yerde şık görünebileceğiniz en özel parçalardan deri etekleri kombin yapmak için kış mevsimi bir engel değil. Soğuk havalar bizleri bekliyor ama mini deri etekler ile sıcak kombinler de yapabilirsiniz. Deri etekler sokak modasında büyük bir ilgi görüyor. Kızlar çok havalı deri etek kombini ile çok şık görünüyor. Eğer hala gardırobunda bu güzel parçadan yoksa, şimdi stilini yenilemek için güzel bir fikrin var!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Deri etek ile bayan rock tarzı kombinler

Deri Etek Blazer Kombini

Bir blazer ceket, size ofise veya resmi bir görüşmeye hazırmışçasına imaj vermek için deri bir etekle kolayca giyilebilir. Blazer ceket giymek, bir kıyafeti daha şık hale getirmenin en kolay yoludur. Vücut tipiniz ne olursa olsun, blazer risksiz bir tamamlayıcıdır.

Blazer Kombini
Blazer Kombini

Deri Etek Bluz Kombini

Bluza, gömleğin daha kadınsı bir versiyonu olarak bakılabilir. Genellikle şık ve stil vermesi kolaydır. Deri eteğinize bir bluz sokmak, dışarı çıktığınızda hoş ve şık görünmenizi sağlayacaktır. Daha şık bir görünüm için bluzunuzu daha uzun bir deri etekle eşleştirmek harika bir fikir. Diz boyu, midi boy ve hatta ayak bileğinizin üzerinde maxi etekler arasından seçim yapabilirsiniz.

Midi boydan hoşlanıyorsanız, deri eteğin tasarımına ve detaylarına daha fazla dikkat etmeniz gerekir. Çünkü bu boy etekler dizleriniz ve ayak bileğiniz arasında bittiği için bacaklarınızın kesik görünmesine neden olabilir. Midi boyu giymek daha zor olduğu için, daha güzel görünmesi adına yırtmaçlı bir etek seçebilirsiniz. Eğer minyon iseniz, bu midi deri etek kombinini oluştururken yırtmaçlı bir midi etek giymek çok önemlidir. Uzun görünmenin sırrı yırtmaçlı eteklerde yatıyor.

Bluz Kombini
Bluz Kombini

Deri Etek Crop Top Kombini

Crop top her zaman biraz açık giyinmekten çekinmeyen kadınlara yakışan bir giysidir. Kot pantolonlardan yüksek bel klasik pantolonlara kadar farklı altlarla giyilebilir. Crop top ile en çekici stil deri etektir. Bu ikisi güzel bir görünüm sağlayabilir. Bir crop top seçtiğinizde, her zaman çok renkli olmak zorunda değilsiniz. Şık görünmek istiyorsanız, deri bir etekle kombin yapacaksanız yüksek bel etek tercih edin. Kış mevsiminde deri etek kombini ısı konusunda sizi tatmin etmeyeceği için en iyisi yüksek beldir.

Crop Top Kombini
Crop Top Kombini

Deri Etek ve Tişört Kombini

Bir tişört, özellikle rahat bir görünüm istediğinizde, vücudunuzun üst kısmına giyebileceğiniz en kolay gardırop parçasıdır. Deri etek gibi parlak bir alt ile gittiğinizde kesinlikle tişört de tercih edebilirsiniz. Tişörtünüzü deri bir eteğe sıkıştırarak giyebilirsiniz. Dilerseniz altına günlük bir görünüm için spor ayakkabı ile kombin yapabilir ya da daha şık ve feminen bir kıyafet için topuklu ayakkabı da seçebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yazlık Abiye Modelleri | 2021
Tişört Kombini
Tişört Kombini

Deri Etek Kombini ve Deri Ceket Kombini

Deri etek ile en uyumlu parça elbette deri bir ceket. İddialı görünmeyi sevenler için iki parlak parça olmazsa olmazlardan. Biraz asi biraz da motorcu tarzınız ile tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Eteğiniz midi veya kısa ise onu tamamlayacak çorabı seçmeyi ihmal etmeyin. Ben genelde süper ince ten rengi veya siyah çorap giyiyorum. Bacakları gizlemeye lüzum yok. Bazı güzellikler parlaklıkla beraber ortaya çıkmayı hak ediyor.

Aşağıdaki galeride kışın deri etek giymenin en şık yollarını görebilirsiniz. Kendiniz için ilham alın ve tarzınıza en uygun olanından sizde satın alın.Ünlü markaların kış koleksiyonlarında bu deri etekleri bulabilirsiniz.Eğer sizinde deri etek giyme ile şık kombin fikirleriniz varsa, sayfanın en altından benimle paylaşmaktan çekinmeyin…

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.