Home / Benim Stilim / Kışın şık ve rahat panço giymenin yolları !
kis modasi panco giymenin yollari 2015
kış moda panço modeli 2015

Kışın şık ve rahat panço giymenin yolları !

Kış sokak modasında, şık ve rahat bir panço giymeninen güzel yollarını sizler için hazırladık. Pançolar 2015 kış modasında yünlü ve kalın kumaşlarıyla sizi sıcak tutarken, desenli ve klasik çeşitleri ile farklı tarzlar ve stiller oluşturmanızı sağlıyor. Panço ile daha güçlü ve sıcak kombinler için mont veya ceket üzerine giyerek bile sıcacık kalabilirsiniz.
Burada sizi şık ve rahat görünümlü tutacak bir panço giymenin bazı yolları listeledik.

RENK EŞLEŞTIRMELERİ DENEYIN

Bu bir panço giym’nin büyük ve başlangıç ​​yollarından biride, aynı renk kıyafetler ile uyum yakalamaktır. Siyah gibi nötr renk bir panço seçin  ve tümü bu renkte  olan kıyafetler ile kombinleyin. Bu şık ve ferahlatıcı bir görünüm bunu çok daha kolay panço kombinlemek için kullanabilirsiniz.

KLASİK YÜN PANÇO

soğuk ve yağmurlu günlerde , yün bir panço giymek mükemmel. Klasik yün panço için kot pantolon ve yağmur botu ile giyebilirsiniz. Siz panço stilinizi biraz neşelendirmek ya da olduğu gibi bırakmak için üstüne uzun bir kolye yada şal takabilirsiniz asmak olabilir.


Bunlarada göz atın;  2015 Şık Panço Kıyafet Fikirleri

ŞORT VE PANÇO STİLİ

Kış stilinizda kışlık şortların ve elbiselerin altına kalın çoraplar giyerek, pançolarınızı üstünüze giyerek soğuk havalar da giyebilirsiniz.  Benim en sevdiğim tarz kırmızı şort, siyah panço ve büyük bir siyah disket şapka kombini. Altına siyah opak çorap giyerek kış için şık stiller oluşturabilirsiniz.

TAYT VE PANÇO KOMBİNİ

Her zaman övgü alabilceğiniz şık bir kış stili daha ! Taytlar her şeyde  kurtarıcı olduğu gibi pançolar ile de çok şık ve zarif görünüyor.Topuklu bot ve ayakkabılar ile foter şapka kışın daha güçlü bir stil elde etmenizi sağlar….

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Dantelli abiye elbise modelleri 2014 2015

DESENLİ KIYAFETLER İLE PANÇO

Desenler, Şal desenleri, ekose desen bu kış çok trend.Bu gibi desenli kıyafetler ile pançolarınızı eşleştirip yine şık kış görünümleri elde edebilirsiniz. Stiliniz de ekstra bir vurgu için, siyah gözlük ve siyah eşarp tercih edebilirsiniz.

 ELBISE GİBİ UZUN ŞAL STİLLERİ

Sizde panço tercihinizi ekstra uzun ve salaş yaparsanız daha çok çeşitli stiller elde edebilirsiniz. hatta elbise gibi çorap ve tayt üzerine giyebilir kemer ile destekleyebilirsiniz. Tayt ekleyin ve bazı şık çizmeler, ayakkabılar giyin.

 CEKET VEYA MONT YERİNE GİYİN

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.