Home / Kombinler / Kışlık Leopar Kıyafet Kombinleri 2015
leoapr desenli kis kiyafetleri ve kombinler 2015
leoapar kıyafet kombinleri 2015 2016

Kışlık Leopar Kıyafet Kombinleri 2015

Kışlık Leopar Desenli Kıyafet  ve Aksesuar Kombinleri

Feminen giyim stillerini benimseyen kadınların temel parçası leopar ile yapabileceğiniz, baştan çıkarıcı kombin seçeneklerini sizler için bu yazımızda sunduk.
Leopar kıyafetler ve aksesuarlar artık klasikleşen her sezon moda olan özel parçalardan.Bu kış da dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarında leopar desenli kıyafetlere ve aksesuarlara bolce yer verilmiş.Pantolon modellerinde, ceketlerde, kabanlarda, etek ve şallarda leopar desenini sıkça görebilirsiniz.

Aksesuar olarak leopar çanta ve ayakkabı, leopar şal bu kışın en trend aksesuarlarından.Büyük senler ve küçük desenler olarak bir çok leopar görünümünü bir çok markanın koleksiyonunda görebilirsiniz.

Birçok kadının, kombinlerinde yer verdiği leopar desenleri sizde özel günlerinizde ve klasik stilleriniz de bu kış kullanabilirsiniz.Dokunduğu her kıyafete şık ve seksi bir görünüm getiren leopar desenin giydiğinizde mutlaka diğer kıyafetlerini daha sade bırakmalısınız.Çok fazla leopar deseni bir arada kullanmanız ise demode ve kötü bir görünüm verecektir.Bu yüzden tek bir leopar kıyafet yada aksesuar ile giymeye özen gösterin.


Mesala leoapar bir mont giydiğinizde, kazak ve pantolonunuz tek renk olsun. Altına giydiğiniz ayakkabı ise desensiz düz bir renk olsun.Çanta ve şal olarak da düz ve sade modeller seçmelisiniz.Leoparı doğru kombinlediğiniz de çok daha şık ve cazibeli görünebilirsiniz.

Bu kışın en moda leoapar kıyafet kombinlerini sizde yapmak isterseniz aşağıdaki sizler için seçtiğiniz 2015 leopar desenli kombin stillerini paylaştığımız resimlerden ilham alabilirsiniz.

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  15 Sevimli Örgü Şapka Modeli Ve Kombinler

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.