Home / Kombinler / Kışlık Şık İş Kıyafet Kombinleri 2015
kışlık şık ofis kombinleri 2015 2016
bayan iş kombinleri

Kışlık Şık İş Kıyafet Kombinleri 2015

Modern ve şehirli stil sahibi iş kadınlarına, en moda kış kıyafet kombinlerini bir araya getirdik.Sizde içlerinden tarzınıza uygun kış kombinleri bulabilirsiniz.

İş stillerini ve kombinleri, çalışma yerinizin kıyafet kurallarına göre değişiklik gösterebilir.Ama soğuk kış aylarında daha esnek davranabiliyorlar. Gömleklerinizin üzerine kazaklar, ceketlerinizin üzerine kaban giyebilirsiniz.Yine aynı şekilde kışlık elbiseler ile ceketlerinizi birlikte giyebilirsiniz. Bu hafta sonu havalar dahada soğumaya başlıyor ve hepimiz gardıroplarımızı hazır hale getirmeliyiz.Bugün size kış ofis kıyafetleri hakkında popüler olanları ama bazı sokak tarzı kıyafetler ile birlikte nasıl giyebileceğiniz konusunda paylaşımlarda bulunacağım. Bu kış iş yerin de ne ne giymeli ve neler popüler olacak? Aşağıdaki bazı kombinleri inceleyerek işe başlayabilirsiniz.

Eğer iş yeri için herhangi bir kıyafet sıkıntısı  yoksa kısa elbise gibi kıyafetler ile kombinler yapabilirsiniz. Herhangi bir şirkette  Bazı rahat ayakkabılar veya topuklular ile diz boyu elbiselerini kombinleyin üzerine ise ceketinizi alın. Bence siyah renk ayakkabı iş için daha ideal, ama kahverengi tonlarını da elbisenize uygun olursa seçebilirsiniz.


Her iş size rahat kıyafetler giymenize olanak vermez, bazı iş yerleri  daha daha resmi kıyafetler gerektirir. Diz altında etekler benim en sevdiğim kıyafetler arasında ve onlarla kış ofis kıyafetlerinizi güncelleyebilirsiniz.Gri, siyah ve beyaz, bordo, bu kış en belirgin olacak renklerden, bu yüzden mümkün olduğunca  kısa zamanda gardıroba bunlardan eklenmeli.

Yüksek bel kumaş pantolon modelleri ve kombinlerini buradan görebilirsiniz.

Siyah ve kahverengi bol kumaş pantolonlar yine bu kış çok trend oluyor.Pantolonun üstü geniş altı dar paça olabildiği gibi, yukardan aşağı bol kesim ve pileli kumaş pantolonları da seçebilirsiniz.İsterseniz bu kışın modası kumaş pantolon modelleri ve kombinlerini bu linkten inceleyebilirsiniz.

Aşağıdaki galeriye de bir göz atın ve kendinizi için ilham alın!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yırtık Kot Kış Sokak Modası Kombinleri 2015

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.