Home / Moda / Kışlık Uzun Kollu Elbise Modelleri ve Kombinler 2015
uzun kollu kislik elbise modelleri 20151
uzun kollu elbise

Kışlık Uzun Kollu Elbise Modelleri ve Kombinler 2015

Kış modasının en tarz elbiseleri uzun kollu mini boy elbiseler. Bu yüzden şık olmak isteyen en feminen uzun kollu kışlık elbiseler 2015 yılının en popüler kıyafetlerinden.Yılın il günleri girdiğimiz şu günlerinde daha şık ve kadınsı bir tarz yakalamak isteyen kadınlara, en moda uzun kollu elbise modelleri ve kombinlerinden koleksiyon hazırladık.
Ünlü markalarda kış koleksiyonlarında uzun kollu elbiselere bolca yer verdiler.Zara, h&m, Mango, Koton gibi markalarda uzun kollu elbise modellerinden satın alabilirsiniz.
Bu yıl özellikle modern ve kadınsı bir elbise  arıyorsanız  uzun kollu mini elbise modelleri  harika seçimler…Şık, uzun kollu elbiselerinizi siyah ve renkli opak çoraplar ile giyebilirsiniz.Sıcak ve ayrıca daha düz bacak görünümü için opak düz renk çoraplar daha ideal.

Daha fazla: Elbise ve Etekler ile Opak Çorap Giymenin yolları

Ssizde kış sokak modasının,  stil yıldızı gibi görünmek istemez misiniz ? Elbiselere binlerce tl harcamanız gerekmez gerçekten her bütçeye uygun, uzun kollu, mini kışlık elbise modelleri bulabilirsiniz. Uygun bir siyah uzun kollu elbise ile daha klasik veya kırmıı uzun kollu elbise ile daha seksi elbiseler bulabilirsiniz.Her tarza uygun bir çok uzun kollu elbise modeli ve kombini için  galerimizi incelemeye devam edin!


Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Ünlülerin elbise seçimleri ve elbise modelleri 2019

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.