Home / Saç Modelleri / Kıvırcık Bob Kesim Saç Stilleri 2016
Pratik Kıvırcık 2017 Bob Saç Modelleri
Pratik Kıvırcık 2017 Bob Saç Modelleri

Kıvırcık Bob Kesim Saç Stilleri 2016

Kıvırcık Bob kesim saç stilleri ve modelleri 2016

2016 Bob kesim saç modelleri içinde en seksi ve zarif olanları kıvırcık Bob saç stiller ve modelleri…Aslında zamansız bir şıklık sağlayan Bob saçlar hiç bir model yapmasanız bile, doğal görüntüsüyle bile çok havalı duruyor.

Ünlü yıldızlarında 2016 saç kesimlerinde daha çok kıvırcık ve dalgalı Bob saç modellerini tercih ettiğini magazin haberlerinde görüyoruz. Bob saçların kısa ve orta boy, kıvırcık ve dalgalı, esmer ve sarışın ayırt etmezsiniz her kadına güzel ve seksi bir tarz ekliyor.

2016 sonbahar saç trendleri arasında en havalı kıvırcık Bob kesim saç stillerini dizler için araştırdık.Değişen havalar ile sizde saç stilinizi değiştirmeye ne dersiniz.Değişim kadınlar için her zaman çok iyi enerji verir sizi her zaman yeni ve güvende tutar. Eğer yeni bir saç stili arayışında iseniz kıvırcık Bob kesim saçları kesinlikle düşünün.Yeri geldiğinde daha sofistike yeri geldiğinde daha Feminen bir tarz için moderni şehirli ve çalışan kadınlara Bob kesim saç modellerini tavsiye ediyoruz.


İsterseniz, her zaman sizin için uygun bir Bob saç modeli bulabilirsiniz Bob kesim 2016 yılında en popüler kadın saç stilidir, ve saçların kısa saç veya omuz uzunluğunda olsun, seçim için çok stiller var.
İşte yılın trend kıvırcık Bob kesim saç stilleri

Sarışın, Esmer, Ünlü Saç, kıvırcık, Bob kesim saç modelleri ve 3 Güzel 2016 2017 trendine uygun kısa kıvırcık Bob saç modelini galeriye ekledik.

 

Bir önceki yazımız olan Yüzü İnce Gösteren Saç Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde dağınık topuz, salaş atkuyruğu ve salaş topuz hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  15 Güzel kırmızı halı saç ve makyaj modeli

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

10 comments

  1. BENIM SACIM KIVIRCIK KALIN TELLI VE COK KABARIYO BOB KESTIRMEK ISTIYORUM AMA KABARIR DIYE KESTIRMIYORUM

  2. Uzun yüzler için en ideal saç modelleri konumuzdan, diğer seçenekleri ve size önerdiğimize benzer omuzlarda hafif katlı bob saçları inceleyebilirsiniz.

    Link :
    https://www.kadinveblog.net/uzun-yuzler-icin-6-muhtesem-sac-modeli/

  3. Aşağıdaki linkten bob kesim hafif katlı, omuz hizası saç modeli için örnek görebilirsiniz.

    https://www.kadinveblog.net/wp-content/uploads/2014/09/uzun-yuz-sekli-icin-orta-boy-dalgali-sac-modeli-2014-2015-713×1024.jpg

  4. Dediğiniz kesim böyle mi? Resim koyabilir misiniz? Kuaföre anlatmam daha kolay olur şimdiden teşekkürler

  5. Çok teşekkür ederim 🙂

  6. Merhaba Senem Hanım.Saçlarınız ince telli ve zayıf olduğunu yazmışsınız.Bunun saçlarınızın daha hacim olması daha çok katlı kesim ve uçları makas yerine bayan saç kesme usturası ile kesilip saç uçlarının dışa kıvrılması engellenbilir.Katlı kesim sevmiyorum yazmışsınız bunun için her bölümü katlı kesim yaptırmak yerine sadece kulak hizsında ve saç uçlarında hafif kat verilebilir.
    Zaten çok katlı saç kesimleri saçı daha çok inceltiyor.Yüz şekliniz hafif uzun ise size omuz hizasında uzun bob kesim saç modellerini tavsiye ederim.
    Yanlız saçlarınıza az kat verdirmek ve saçların dışa kıvrılmasını önlemek için ustura ile saç uçlarının kesimini profosyonel bir kuaförde yaptırmalısınız…

  7. saçlarım düz ince telli ve cansız bob tarzı kestirmek istiyorum ama saçlarım geri doğru bükülüyor ve cansız duruyor dalgalı olması için ne yapmalı nasıl kestirmeliyim. çok kat sevmiyorum.yüzün de biraz uzun ama haftlarım pek belli değil

  8. Merhaba Meriç Hanım.Yüz şekliniz kalp şeklindeyse bob kesim kıvırcık ve dalgalı saç modelleri size yakışacaktır.Saçlarınız tel tel kıvırcık ise saçlarınıza hacim verici ve şekillendirici özelliği olan şampuanlardan kullanabilirsiniz.
    6. Resimdeki Scarlett Johansson yüz şeklide kalp yüz şekli ve bob kıvırcık saç modeli yüzü ile çok uyumlu görünüyor.Bu şekilde kalp yüz şekli olan kıvırcık saçlı ünlü yıldızların beğendiğiniz saç modellerini kendiniz için ilham alabilirsiniz.

  9. Saçlarım kıvırcık ama tel tel bı görüntüsü var yuzum kalp seklinde bu modeli denemek istiyorum yakışır mı napmalıyım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.