Home / Diy / Kız Bebek Yeni Örgü Hırka Modelleri 2019
kapsonlu yeni kiz bebek hirka modelleri 2015

Kız Bebek Yeni Örgü Hırka Modelleri 2019

Anneler ve yeni anne adayları için yeni kız bebek örgü hırka modellerini araştırdık.En güzel kız bebek örgü hırka örneklerini galeri resimlerinde inceleyip bebeğiniz için tatlı ve zarif hırkaları örebilirsiniz.

Tığ işi kız bebek örgü hırka modelleri, daha çok açık pembe, fuşya, kırmızı renklerinde ipler ile örülüyor.Ama beyaz renk bebek hırka modelleri, veya zigzag yada düz çizgili renkli kız bebek örgü hırkalarını tercih edebilirsiniz.

Bebek hırkası yapımı için bir çok video ve resim size yardımcı olabilir. İlerki dönemlerde kadinveblog tv bölümümüzde örgü modellerinin yapımını sizler ile paylaşmaya başlayacağız.Örgü örme, tığ işi örgü modellerini yapmayı bilmeyen kadınlar bu videolar yardımıyla harikalar yaratabilirler. Eğer sadece düz örgü biliyorsanız birbiri ile uyumlu renkleri seçip birkaç sıra örüp renk değişip örebilirsiniz.Diğer makalelerimize de göz atmayı unutmayınız 🙂

2015 kız bebek hırkası örnekleri ile ilgili en yeni modelleri aşağıdaki görsellerden inceleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Evde boncuklu küpe yapımı başlıklı makalemizde aksesuarları, Boncuklu Küpeler ve diy hakkında bilgiler verilmektedir.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  17 Diy Harika Aksesuarlar

Check Also

Tığ İşi Örgü Motif Örnekleri

Tığ işi örgü motif Örnekleri | 2020

Tığ işi Örgüde Motifler Nasıl Yapılır? Tekstil ve giyim sektörü ne kadar modernleşse de tığ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.