Home / Kombinler / Kot ceket kombinlemenin en tarz yolları !
kot ceket sonbahar kis sokak stili kombinleri 2015
Kot ceket kombinlemenin en tarz yolları 2015

Kot ceket kombinlemenin en tarz yolları !

2015 Sonbahar / Kış için Kot ceket kombinlemenin en tarz yolları !

Sonbahar  sezonu ve hepimiz artık kot ceketler  ile daha sıcak kıyafetleri çıkartmaya başladık.Ama, şort ve etekler, soğuk hava için uzağa koymanıza  gerek yok onlar ile hala harika sonbahar kış  kombinleri yapabilirsiniz. günlük giyim için  ihtiyacınız olan  biraz daha rahat ve havalı tarz bir görünüm için kot ceket kombinleme yolları !

Bir sokak gezisi veya açık havada sinema geceler, marketler alışveriş, dışarıda arkadaşlar ile gezi planları,  Gezmek ve bu esintili sonbahar günlerinde daha rahat ve cool bir tarz bir görünüm elde etmek isteyebilirsiniz .

Bir kot ceketi hakkında şunları söyeleyebiliriz


Sadece rahat ve seksi bir giyim parçası değil, sadece olanbir gerçek ve muhteşem moda elemanı, ama aynı zamanda her sezon sokaklarda ve podyumlarda kendini yeniden geliştirir…2015 bayan kot ceket modellerinde ise daha çok 60’ların vintage dokunuşları var.  Bugün sizlere kot ceketlerinizi nasıl giymeniz konusunda kombin önerilerini listeledik.

Skinny Jeans +kot ceket

Kot ceketinizi sonbahar günlerinde giymeyi düşünmenin tam zamanı. Beyaz gömlek yada kazak, siyah skinny jeans, düz ayakkabılar  ve ve çapraz bir çanta ile omuzda bir  kot ceket mükemmel ve şık bir tarz.

Skinny jean omuzlar üzerinde kısa  topuklu ayakkabı veya bilekte çizme, hırka ve kot ceket ile giyebilirsiniz.,

Siyah skinny kot pantolon ile gömlek veya kazak  giymek (günlük) casual tarz elde etmenin en kolay ve uygun yoludur. Farklı baskılar ve desenler ekleyerek kat kat kombinler yapmayı  bir deneyin, kot ceket omuzlarınızın üzerinde olabilir. Bu aynı zamanda çift denim denemek için en iyi seçeneklerden biri.Bu sonbahar gerçek kot ceket ile siyah skinny jeans karıştırma zaman! Seçeceğiniz çanta ve ayakkabı gibi  aksesuarlar ile bazı renk ve stil de ekleyebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Spor ve Klasik Etekler ile Kış Kombinleri 2015

Boyun kazak ve rahat bir ayakkabı ile siyah skinny jeans sadece omuzlar üzerinde şık ve tazr bir görünüm!

Kumaş Pantolon + kot ceket

Gündelik kıyafet ve kombinler için de yine  uygun bir kombin için kazak ve pileli kumaş pantolon üzerinde kot ceket giymek iyi bir çözümdür.

İnanılmaz rahat seçim ve onda bu klas bir dokunuş var. Aksesuarları ekle,güzel bir  ayakkabı ile saç modeli seçin ve makyaj vesilesiyle, kişisel tarzına bağlı olarak çok hoş görünebilirsiniz.

Şort +kot ceket

Bir kot ceket ile şort giymek rahat bir kıyafet için şık bir seçim olabilir. Atına ince çorap, siyah opak çorap giyerek sonbahar modasına ayak uydurabilirsiniz.Büyük boy kot ceketler 2015 trendlerinin en gözde parçası. Kat kat sonbahar Kombinleriniz için büyük boy kot ceketler ile şortlarınızı giyip harika stiller yapabilirsiniz.Şort görünümünü yırtık tayt ve çorap ,bot, çanta ve aksesuarlar ile tamamlayın. Ayrıca kazak ile birlikte ceket ve saçınızın doğal tarzı ruh haliniz ile müthiş gider.Diğer 2015 sonbahar ceket modelleri ve kombinleri için bu linke tıklayabilirsiniz.

Etek + kot ceket

Çizgili uzun kollu kazak veya bluz üstünde kot ceketiniz ve opak siyah çoraplar ile mini eteğiniz sonbaharda daha cool bir tarz elde etmenin en etkili yoludur.Kısa botlar veya düz ayakkabılar ile stilinizi tamamlayın.

Sonbahar trendlerinde her tarz eteklerinizi kullanabilirsiniz!  Mini, midi veya maxi? Farketmez! Hepsi bir kot ceket ile mükemmel uyumlu sağlıyor. Altına ayakkabı, aksesuar olarak güneş gözlüğü, çanta ve stil bir saç ve makyaj ile sokaklarda sizden havalısı yok!

2015 kot ceket modelleri ve kombinleri – galeri

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.