Home / Kombinler / Kot Pantolon Kombinleri 2015
Erkek arkadaş kot pantolon kombinleri 2015
Erkek arkadaş kot pantolon kombinleri 2015

Kot Pantolon Kombinleri 2015

2015 kış ve yaz kot pantolon kombinleri. Yırtık boyfriend kot pantolon kombinleri ve örnek kombin modellerini resim galerimizde inceleyebilirsiniz…

Rahatlığı ve şıklığı ile kot pantolonlar bayanların her daim seçtikleri giysi türü olmuştur. Alışverişe giderken, arkadaşlarla buluşurken ya da gece gezmelerinde ve daha birçok yerde tercih edilen kot pantolonlar aynı zamanda kolay kombinlenebilen bir pantolon türüdür. Sizlere bu yazımızda kot pantolon kombinlerinden örnekler sunacağız.

Erkeklerin ve bayanların tercih etmiş olduğu ortak giyim türünden biri olan kot pantolonlar herkesin gardrobunda hiç kuşkusuz ki en az bir adet bulunmaktadır.


2015 yılında boyfriend kot pantolon modelleri moda olacak. Bu kot modelini nasıl kombinleyebiliriz hemen onu kısaca anlatalım. Bu modellerin üzerine salaş bol kazak ya da trikolar giyebilirsiniz. Ayrıca gömleklerle de oldukça güzel bir uyum sağlıyor. Seçeceğiniz ayakkabı modeli tamamen size kalmış. Kot pantolonların en büyük ve güzel özelliği zaten kolay kombinlenebilir olmasıdır. Sonbahar ve soğuk havalarda yağmur çizmeleri ve biker botlar ile şık kombinler oluşturabilirsiniz.

2015 yılında renk olarak koyu mavi ve desenli kot pantolon modelleri tercih edilecek. Yukarıda da belirttiğim gibi boyfriend yani yırtık erkek arkadaş modelleri ile birlikte bu renkleri de tercih ederseniz modaya uygun bir giyim tarzını benimsemiş olursunuz.

Nerden çıktı bu yırtık jeans modası?
Sokaklarda yürürken bayanların üzerinde yırtık jeansları gördüğünüz çok olmuştur. Geçen yıldan kalma bu moda kışla beraber yaz aylarına girerken de devam ediyor. Yırtık skinny jeanler, boyfriend yırtık kot pantolonlar bu yıl modasını devam ettiriyor ve yaza girerken sizin de dolabınızda bu modellerden yoksa almanızı tavsiye ederiz.

2015 yılının modası yırtık kot pantolon kombini
2015 yılının modası yırtık kot pantolon kombini

Sizlere nette gördüğüm en güzel kombinleri sunmaya çalıştım. Bazıları kış ayında kalmış olabilir. Ama yine sonbahar gelecek ve bu moda bu yılın tamamında devam edecek gibi görünüyor. Yaz içinde özenle seçtiğim kombinler mevcut. Bu tarzlara yakın giyinebilirsiniz ve ortaya güzel kombinler çıkarabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Günün stil İpucu: Mavi- siyah- gri renkler ile kombin

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.