Home / Benim Stilim / Kot Şort Kombini ve Sokak Stilleri 2014- 2015
2015 modasi kot sort kombini ve sokak stilleri

Kot Şort Kombini ve Sokak Stilleri 2014- 2015

Kot Şort Kombini ve Sokak Stilleri

Sevgili bayanlar kot şortlar bizleri en çekici gösteren parçaların başında geliyor. 2014 -2015 Kot şort kombini  ve sokak stillerinden esinlenerek  eşleştirmeler yapmak çok yorucu olmayan bir kombin. Birçok parçayla bütünleştirip sonbahar ve kış aylarında bile kolaylıkla giyebileceğimiz parçalardan. Kot şortlarımızı yaza ve kışa uygun kombinleyerek şıklığımıza şıklık katabiliriz. Şunu da söylemeden geçmeyelim bu sezon düşük bel kot şort yerine yüksek belli kot şortlar ön plana çıkıyor. Kot şortlar nasıl giyilir hangi parçalarla kombinledir birlikte bakalım.

Kot şort beyaz tişört kombini:

En basit kombinlerden biri kot şortunuzu beyaz sade bir tişört ile kombinlemektir. Hem zahmetsiz hem de sade bir şıklık elde edeceksiniz.

Kot şort ve kot gömlek kombini:

Bu sezonda en gözde trendlerden biri kot şortun yine kot bir parça olan gömlekle kombinidir. Denim on denim trendinde sizde uyum sağlamak istiyorsanız kot şortunuzun üstüne güzel şık bir kot gömlek giyebilirsiniz. Tarz bir görüntü elde edeceksiniz.


Kot şort ve ceket kombini:

Blazer ceketler bu sezonun en gözde parçalarından. Özellikle serin geçen yaz günlerinde kot şort kombininiz için mükemmel bir seçenek. Kot şortunuzun altına da uygun renkli bir çorap giyerek şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

Kot şort ve trençkot/uzun ceket kombini:

Bu kombinimiz de yine serin geçen yaz günleri için. Trençkotlarınızı kot şortlarınız ile kombinleyerek tarz bir görüntü yakalayın.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Her gün için 16 kışlık ve rahat kıyafet Kombinleri

Kot şort ve gömlek kombini:

Özellikle bu dönemde çok trend olan boyfriend gömlekler ile kot şortunuzu kombine edebilirsiniz. İkinci bir seçeneğiniz ise ekose gömlekler. Özellikle sokak stilinin en gözde kombinlerinden birini elde edeceksiniz.

Kot şort ve dantel bluz kombini:

Romantik havasıyla dantel bluzlar bu sezonda bohem tarzını oluşturmak için bize yardımcı olacak. Kot şort ile kombinlenmiş bir dantel ya da örgü bir bluzla harika görüneceksiniz.

Deri Ceketler ve breton bluzlarda kot şort için ideal olan parçalardan

Deri ceketler ile rock bir görüntü yakalarken breton bluzlarla da klasik bir hava elde edeceksiniz.

Bir önceki yazımız olan Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde renkli sokak stili, sokak modası ve sokak stili hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.