Home / Moda / Koton Kış Bayan Giyim Koleksiyonu 2015
koton kis bayan giyim koleksiyonu 2015

Koton Kış Bayan Giyim Koleksiyonu 2015

Koton kış bayan giyim modelleri 2015

Koton 2014-2015 Sonbahar-Kış Bayan Giyim  Koleksiyonu’nda 90’lı, 70’li ve 60’lı yılların en tarz dokunuşlarını görebilirsiniz. Sonbahar kış renklerinin görüldüğü koleksiyonda geometrik desenler ve feminen stiller kadınları cezbediyor.
Etnik çizgiler ile farklı renkte desenler ile  süslenmiş hırkalar ve şallar rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. Özel kampanyalı fiyatları ile yeni sezon 2015 koleksiyonu tüm koton mağazalarında yerini aldı.

2015 Katon Kaban – Ceket- Şal- Panço Modelleri

Blanket ve desenli, baskılı ceketler, bu sezonun Kotonun en özel kıyafetlerinden.Tüm dünya moda haftalarında dikkat çeken  blanket ve leopar baskılı ceketler kış sezonunda Koton sayesinde bizler ile de  buluşuyor.Zamansız ve kolayca şıklığın ven ideal ceketleriniz bu kış koton 2015 kış koleksiyonunda bulabilirsiniz.

Koton Kadın 2014-15 Sonbahar Kış koleksiyonunun en mode ceket, panço, şal ve kaban modellerini aşağıdaki resimlerden daha yakından inceleyebilirsiniz.


Normcore kıyafet modellerini ve stillerini yine koton  kış kadın giyim modellerinde görebilirsiniz.Normcore  kıyafetler şık görünümlü ama sade ve spor kıyafetler anlamına geliyor. Normcore’ tarzın koton kış koleksiyonu kıyafetlerinde ise Jean, kumaş  ve spor duran pantolonlar, sweatshirt, sade kazak, tshirt ve spor + maskülen tarz ayakabılar…Normcore kombinlerde İşin ince ayrıntısı ise rahat ve şık bir arada taşıdığınız stiller.

Koton 2015 kış Boyfriend Jean: 69.99 TL

2015 Kış  Koton’un yeni koleksiyonunda jogging pantolonlar, boyfriend jeanler, yumuşak dokulu bol  pantolonlar sizin için  günlük kombinler yapmak için en tarz kıyafetlerden.Sezonun en trend  stili, Normcore şık ve spor karışımı kıyafetler  ise Koton kış kadın koleksiyonunun temasını oluşturuyor.

Koton 2015 Kış Koleksiyonu Abiye Elbiseler

Koton  2015 Kış Yeni Sezon abiye elbiselerinde feminen ve şık dokunuşları birlikte görebilirsiniz.Simli, parlak, payetli siyah mini elbiseler ile bu kışın en çekici ve seksi kadınlarını Koton baştan  yaratıyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbahar / Yaz 2015 Moda Trend; Geniş paça pantolon etekler

2015  Koton kış kadın koleksiyonu, en trend kıyaftelerini aşağıdaki galerimizden daha detaylı görebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.