Home / Saç Modelleri / Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022
Koyu Balyajlı Saç Renkleri
Koyu Balyajlı Saç Renkleri

Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022

Koyu Balyajlı Saç Renklerine Dair Bilmeniz Gerekenler

Saçlarda koyu balyajlı saç ve gölge renkleri 2022 yılının  en trend yükselişe geçen saçlarından.

Her zaman daha doğal bir saç rengi ve stili sağlayan koyu balyaj ombre esintisi ile de saç uçlarına ve saçların kulaktan aşağı kısmına yapılmaya devam ediyor. Ama çok açık renkler yerine saç renginin sadece 1-2 ton açık tonu ile  uygulanıyor. Kahverengi, kumral ve siyah saç renklerinde koyu balyaj uygulaması ile saçlara parıltılı ve sağlıklı bir görünümde elde ediliyor. Siz de 2022 saç trendi koyu balyajlı saç ve gölge renklerini, bu sonbahar kış denemek için harekete geçin!

Artık düz tek renk saç renkleri yerine daha havalı duran koyu balajlı saç renkleri tercih ediliyor. Hem bu sayede saçlar daha doğal, sanki kendiliğinden güneşte açılmış gibi bir görünüm veriyor. Doğal saçlar biliyoruz ki kadınlara daha çok yakışıyor yapay itici bir görünümden uzak olmak isteyen kadınlar için demode düz sarı ve açık renkler yerine doğal saç renginiz üzerinde koyu balyajlı saç ve gölge uygulamalarını öneriyoruz.


Koyu Balyaj ve Gölgeli Kahverengi Saç

Saç renginiz kahverengi ise çok şanslısınız! Çünkü koyu balyaj renkleri en çok kahverengi saçlara yakışıyor. Ve saç renginiz çok doğal kendiliğinden açılmış havası ile ışıl ışıl parlıyor.

Koyu Balyaj ve Gölgeli Kumral Saç

Yine cool bir saç renginiz olsun istiyorsanız genç kızların doğal saç renkleri gibi görünen kumral gölgeli doğal saç rengi ile harika ve çok genç görünebilirsiniz. Ayrıca kumral saç rengi üzerine yapılan koyu balyaj ve gölge renkleri her kadının yapmak istediği balköpüğü saç rengine de çok benziyor. Yumuşak ve havalı bir saç rengi. Kumral gölgeli saçlar, dalgalı ve düz saç modellerinde daha çok kendiniz gösteriyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Saç Boyası Alerjisi Tedavisi

Koyu Balyaj ve Koyu Kızıl Gölgeli Saç

Eskiden çok havalı olan koyu kızıl gölgeler bu sezon yine çok trend. Doğal saçlarında çok güzel görünüyor. Ten renginiz esmer ise bu saç rengi size de çok yakışacaktır.

2022 Saç Trendi saçlara uygulanan koyu balyajlar ve gölgeler ! Bu saç  renkleri yapılırken daha çok saçın ortasından başlayarak gölge uygulanıyor. Saç diplerinde ana saç rengi kalıyor. Doğal görüntü bu şekilde sağlanıyor. Hem cilt renginize doğal saç dibi renginiz uyumlu olduğundan sizi yaşlı gösterme riski de olmuyor.

Eski demode gölge ve balyajdan çok farklı yapılan bu koyu gölge tekniği, koyu renklerden açığa doğru inen çok fazla renk geçişleri verilmeden özenle yapılıyor. Bu saç renkleri ayrıca saçlarınızın daha sağlıklı ve ışıltılı görünmesini sağlıyor. Bu yüzden saçlarınızı duş aldıktan sonra kurutup bile kullanabilirsiniz. Sürekli ısı uygulayarak saç modelleri yapmak için uğraşmanıza da gerek kalmıyor.

2022 Yılı Koyu Renk Balyajlı Saçlar ve Saç Modelleri

Bu sene saç renkleri genellikle balyaj renkleri ve gölgeler göz alıcı şekilde ilgi çekmekte. 2022 balyaj renklerinden koyu tonlarda saç renklerinde kullanılabilecek koyu renk gölgeler bu senenin favorilerinden. Bu yıl koyu renk gölgelerden kumral, bal köpüğü, bakır ve karamel gölge tonları kadınları güzelleştiriyor.

Koyu balyajlı saç ve gölge renkleri sayesinde saçlarınız yanmaktan ve yıpranmaktan da kurtulmuş oluyor. Özellikle esmer ve buğday tenlilere yakıştığı gibi açık tenliler için de uygun tonlar ile yine doğal koyu gölgeler sağlanıyor. Siz de işinde uzman ve saç trendlerini takip eden bir kuaför ile  işe başlayabilirsiniz.

İşte koyu balyajlı ve gölgeli saç renklerinden bir kaç model!

 

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2014 -2015 Sonbahar Modası Overized Kıyafetler

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Saç Rengi Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Saç Rengi Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler | 2021

Saç Rengi Seçimi Neye Göre Yapılmalı? Saç renkleri için herhangi bir kısıtlama olmasa da. Hangi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.