Home / Makyaj / Koyu saç renkleri için makyaj ipuçları
Koyu sac renkli bayanlar icin makyaj ipuclari
koyu saç renklerine yakışan makyaj yapımı

Koyu saç renkleri için makyaj ipuçları

Koyu saç rengine sahip  kadınlara en çok yakışan makyaj ipuçları !

Koyu saç rengine sahip okuyucular için bazı makyaj ipuçları  hazırladık.Çoğu makyaj modelleri ve renkleri koyu renkli saçlı ve hafif koyu saçlı kadınlar üzerinde daha  iyi görünüyor, ancak aynı makyaj ürünü açık saç renkli  birinde  farklı sonuçlar oluşturabiliyor. İşte koyu saç renkleri olan bayanlar için bir kaç makyaj ipucu!

KALIN – DOLGUN DUDAKLAR

Benim en sevdiğim makyajlardan biri koyu saçlı kadınlar için cesur rujlar.Koyu rujlar , kalın bir kırmızı dudak gibi, açık saçlı bir kadında güzel görünüyor. Ancak, koyu ya da kalın dudaklar koyu saçlı kadınları daha seksi ve asi gösteriyor. Eğer dışarıda akşam gezisi düşünüyorsanız çıplak ya da pastel rujları atlayın ve canlı bir dudak rengi seçin.

BUĞULU GÖZ MAKYAJI

Göz rengi ve giysi renklerimiz makyajımıza yön verirken, saç renkleri de makyaj rengi seçimlerimizde önemli bir detaydır.Siyah ve koyu saçlar makyaj renkleri seçiminde oldukça fark yaratan saç renkleridir.  Koyu saçlı kızlar için koyu göz farı renkleri boğucu olabilir.Ama iyi bir dumanlı göz makyajı , özellikle kahverengi ve çikolata tonları sizi daha mükemmel gösterecek makyaj teknikleri arasındadır.


VAMP GÖRÜNÜMLÜ KADIN MAKYAJI

Geçmişten günümüze genelde koyu gözler ve koyu dudakların birlikte kötü gösterdiği söylenir.Ancak, koyu saç renkli kadınlar belirli ölçüde bu kuralı çiğneyebilirler. Cesur bir dudak rengi ve etkili bir göz makyajı koyu saç renkli kadınları bir anda vamp bir kadına dönüştürebilir. Baştan çıkarıcı vamp makyajı için koyu saç renkli bayanlar bu tekniği özellikle gece makyajında tercih edebilir.Fakat açık renk saçlı bayanları yaşlı gösterebilir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Genç gözler için 7 muhteşem makyaj hilesi !

PARLAYAN CILT

Eğer yüzünüzü  çevreleyen koyu saçlarınız  varsa yüzünüzdeki  cilt renginizin soluk olmadığından emin olmanız çok önemlidir.Yoksa yorgun ve mat görünebilirsiniz. Makyaj ile cildinize biraz ışık ve parıltı eklemek için bronzlaştırıcılardan veya allıklardan destek almalısınız.Genç bir cildinizin olduğundan emin olmanın Başka bir yolu  cilt parlatan  nemlendiricilerden gün içinde düzenli olarak kullanmaktır .

KALIN KAŞLAR

Eğer koyu saç renginiz varsa daha koyu ve kalın kaşlar gerekir.Doğal saç renginiz koyu değil ise boya veya makyaj ile kaş doldurma yöntemleri ile kaşlarınızı dahada belirginleştirebilirsiniz.

KEDI GÖZÜ MAKYAJI

Koyu saç renkli kızlara kedi gözü makyajı daha çok yakışıyor ve daha seksi gösteriyor.

BRONZ MAKYAJ

Bronz makyaj için kahverengi göz farı ve bronz allıklardan yardım alabilirsiniz.Bronz makyaj koyu saç renkleri ile çok uyumlu bir makyaj tekniğidir.

Ayrıca bakınız : kahverengi göz makyajı yapımı …

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.