Home / Dekorasyon / Küçük Yatak Odası Dekorasyon Fikirleri
Küçük Yatak Odası Modelleri
Küçük Yatak Odası Modelleri

Küçük Yatak Odası Dekorasyon Fikirleri

Günümüzde Büyük Şehirlerde Evler Küçük Dolayısı ile Küçük Yatak Odası Dekorasyon Fikirlerini sizler için araştırdık.

Değerli takipçilerimiz evlerimizde odaların boyutunun dekorasyon üzerinde önemli bir yeri bulunmaktadır. Odaların boyutu önemli olmasından ötürü odalarımızı dizayn ederken bu hususu göz önünde bulundurarak hareket etmeliyiz. Özellikle dinlendiğimiz yatak odalarınız küçük boyutlu ise mutlaka ama mutlaka yatak odasını geniş ve ferah gösterecek dekoratif işlemler uygulamalısınız. Aksi takdirde odanızın boğuk yapısı sizi olumsuz etkileyecektir. Küçük boyutlu yatak odalarımızı daha ferah ve geniş göstermenin yollarını merak ediyorsanız makalemizi okumaya özen gösteriniz.

İlk olarak renkler bir odanın boyutunun görünüşünü derinden etkilemektedir. Bu nedenle renklerin bu özelliğini dikkat alarak sadece küçük yatak odalarında değil diğer küçük boyutlu odalarınızda açık renkler kullanmaya özen gösteriniz.


Daha sonra yapacağınız işlev ise mobilya gruplarını küçük ve odanıza uygun boyutlarda tercih etmek olacaktır. Aksi takdirde küçük yatak odanıza geniş ve büyük eşya grupları tercih ederseniz zaten küçük olan yatak odanızın daha dar bir yapıda olmasına neden olacaktır.

Ayrıca mobilya grubunun oda içerisindeki yeri de odanın görünümüne etki etmektedir. Tercih ettiğiniz mobilya gruplarını mümkün olduğunca duvar kenarlarına yakın yerlere konumlandırınız.

Son olarak ise odanızın sade olmasına özen göstererek yeteri kadar aksesuar kullanınız. Fazla aksesuar kullanımı odanızın dar yapısını daha da küçük gösterecektir. Bu nedenle gereksiz eşya kullanımı da yapmamalısınız. Uygun bir duvarınızda sade ve orta boyutlu bir ayna ile odanızı daha geniş ve ferah bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Genç Odası Dekorasyon Fikirleri | 2021 başlıklı makalemizde dekorasyon, eğlenceli genç odası ve genç odası hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Giyinme Odası İçin 15 Gardırop Dekorasyon Fikirleri

Check Also

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri | 2020

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri Nasıl Yapılır? Tığ işi örgü battaniye, çeşitli boyutlarda bir tığ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.