Home / Saç / Küllü Kumral Saç Rengi
Küllü Kumral Saç Rengi Hangi Tene Yakışır?
Küllü Kumral Saç Rengi Hangi Tene Yakışır?

Küllü Kumral Saç Rengi

Küllü Kumral saç rengi kimlere yakışır? Küllü Kumral saç rengi modellerinden en güzel örnekler. Küllü Kumral saç rengi olan Türk ve yabancı ünlüler kimler?

Saç insanı tamamlayan en önemli aksesuarıdır. Bazen en doğal haliyle bazende çok uğraş verilmiş haliyle mutlu eder. Günlük  hayatımızda kullanış şeklimiz bizim için belki çok fazla anlam ifade etmiyor olabilir fakat bir bütün olarak bakıldığında bizi tamamlayan en önemli unsurdur saçlarımız.

Kesimi, şekli, boyu kadar önemli olan bir detayı var ki oda rengi. Saç rengimiz bizi olduğumuzdan daha genç ya da daha yaşlı gösterebilir. Bunun için dışarıdan bakan bir gözün önemi olduğu gibi kendimizi iyi hissetirmesi daha önemlidir aslında. Ten rengi saç rengi seçimi yaparken bizim için ilk detay olamalıdır.


Mesela çok esmer bir ten rengine sahipsek sarı saç renginden uzak durmalıyız ya da çok beyaz tenliysek koyu renk bir saç rengi farklı durabilir ama bir saç rengi var ki hemen hemen herkesde hoş durabilecek o da küllü kumral.

En Güzel Küllü Kumral Saç Renkleri
En Güzel Küllü Kumral Saç Renkleri

Küllü kumral solgun bir renktir ve mat durur. Açık bir ten rengine sahipsek bizi solgun göstermemesi için makyajla destekleyebiliriz ama bir buğday tene sahipsek daha canlı göstereceği için makyaj yapmamıza gerek kalmaz.

Küllü kumral zor elde edilen bir renktir ve ilk aşamada elde edemeyebiliriz. Açık kumral, koyu kumral, yoğun mavi düzeltici ve oksidan karışımıyla elde edilmektedir fakat rengini tutturmak zor olduğu için işin erbabına bırakmak daha doğru bir seçim olacaktır.

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Saç Boyası Lekesi Halıdan Nasıl Çıkar? | 2021

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.