Home / Saç Renkleri / Küllü Saç Renkleri Nasıl Elde Edilir? | 2020
Küllü saç renkleri

Küllü Saç Renkleri Nasıl Elde Edilir? | 2020

Küllü Saç Rengi Elde Etmek İçin İpuçları

En tarz ve doğal saçlardan biri de küllü saç renkleri, peki evde bu saç renkleri,  küllü kumral, küllü kahve saç renkleri nasıl elde edilir ? Genç kızların ve olgun kadınların en çok beğendiği ve özendiği saç renklerinden biri olan küllü saçlar yine doğallığı ve tarz duruşu ile popüler olan en güzel saç renklerinden. Geçmiş senelerde olduğu gibi 2020 yılının trend saç renklerinde olan küllü saç renkleri,  küllü sarı, küllü kumral, küllü kahve, küllü bal köpüğü gibi renkler olarak karşımıza çıkıyor. Hiç bir zaman modası geçmeyen bu renkler oldukça çok şık. Gelin küllü saç renklerini beraber inceleyelim.

Bu saç renkleri genel olarak her kadının ten rengine yakışıyor bu yüzden de en çok beğenilenler arasında olmasını sağlıyor. Sizde  aşağıda yer alan yorum kısmına şu anki saç renginizi, ten renginizi, kaş renginizi ve istediğiniz saç rengini de ekleyerek sorularınızı bizlere sormanız . Aşağıdaki resimlerde yer alan küllü saç renklerinden tonunu öğrenmek istediğiniz saç renklerini ve nasıl elde edebileceğiniz ile ilgili sorularınızı da sorabilirsiniz.

Saç Modası Editör Notu: Bunu bir kenara kaydedin bence, Hey saçlarını küllü saç rengi yapmak isteyen hanımlar; küllü saç rengi içerisinde grimsi tonlar bulunduran mat görünüme sahip ve donmuş bir görünümü vardır. 2 sene önce bu saç rengi hiç tercih edilmeyen bir saç rengiydi fakat şimdi kadınların severek kullandığı saç renkleri arasında ilk 5 e girer durumda. Küllü saç renklerine bir geri dönüş radikal bir şekilde başladı.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Seksi Kahverengi Saç Renklerinin Sırları | 2020

Küllü Kumral Saç Rengi Nasıl Elde Edilir?

Küllü Kumral Saç Rengi Nasıl Elde Edilir 2017
Küllü Kumral Saç Rengi Nasıl Elde Edilir 2020

Yukarıdaki resimdeki saç rengini nasıl elde ederiz. Saçlarınız açık tonda bir renkte olmalı aksi takdirde oryalle saç renginizi açmadan bu saç rengini tutturmanız mümkün olmaz. Saçlarınız açık renkte ise saçlarınızın dip kısımlarına 7.1 küllü kumral saç rengi ile saç uç kısımlarını ise krepe-balyajla L’oreal in veyahut Garnierin-oliasına numarası 10.3 boyayabilirsiniz. Benim nacizane tavsiyem Garnierin numarasının daha güzel olacağı yönünde.

Küllü Sarı Açık Kahve Saç Rengi Nasıl Elde Edilir?

Küllü Sarı Açık Kahve Saç Rengi Nasıl Elde Edilir 2017
Küllü Sarı Açık Kahve Saç Rengi Nasıl Elde Edilir 2020

İkinci örnek; saç renginiz çikolata-kahve tonlarında ise ve açık kumral tonlarını istiyorsanız. ve göz renginiz ela veya yeşil ve ten renginiz buğday ise ve çikolata kahve tonlarından kaç defa boyamada açık kumral saç rengine döner.  Çikolata kahve saç renklerinden saçlarınızı Oryal ile açmadan açık kumral saç rengini tutturmanız çok ama çok ama çok zordur. Açık küllü sarı tonları saç boya numarası 10.1 kullanmanız halinde dahi saç renginizi çikolata kahveden ancak yarım ton kadar açılma yapar.  Yukarıdaki saydığımız örnek bayan profiline açık kumral saç rengi ve küllü sarı saç renkleri gerçek tende çok yakışır.

Küllü Kumral Saç Renkleri ve Modelleri

Küllü Kumral Saç Rengi hangi tonlardan oluşur ve nasıl elde edilir. Küllü kumral saç rengi aslında griye ve füme rengine yakın bir saç rengidir. Küllü kumral saç rengini saçlara biraz daha mat bir dokunuş verir. Küllü saç rengini yapmak için saçınızda bakır ve kızıl tonlarını kapatmalısınız. Eğer cilt renginiz çok soluk ise bu saç rengini tavsiye etmiyoruz. Mat bir saç rengi olduğundan soluk ten rengini dahada soluk gösterebilir.

2020 Küllü Saç Rengi Örnek Modelleri

 

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 trend bal köpüğü saç rengi
2017 de Tercih Küllü Saçlardan Yana
2020 de Tercih Küllü Saçlardan Yana
Küllü Saç Renkleri 2017
Küllü Saç Renkleri 2020

Küllü Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Küllü saç rengi genç, orta yaşlı, yaşlı her kişiye yakışır. Burada önemli olan doğru kül rengini bulmak. Örnek vermek gerekirse, renkli gözleriniz varsa  (mavi, yeşil, ve bunların açık tonu) veya sıcak ela gözlü, sarı ve yumuşak bir teniniz varsa küllü kumral saç rengini tercih edebilirsiniz. Aslında küllü kumral saç rengini bu şekilde kısıtlamak olmaz. Açık tenliyseniz açık kül rengini yada esmer tenli olanlar için koyu küllü saç renkleri tercih edilmelidir.

Küllü Saç Rengini Nasıl Koruruz?

Boyalı olan saç renklerini korumak çoğu zaman karşımıza çıkan bir problemdir. Heveslenerek, beğenerek yaptırdığımız boyattığımız saçlarımızın kısa sürede eski haline dönmesini kimse istemez. Ufak bir not olarak belirtmekte fayda olabilir; Saçlarınızı boyattıktan sonra 48 saat boyunca yıkamayınız ve ıslak yerlerden kaçınınız. Saç renginin ilk haline gelmesinin önüne geçmek için, sizlere ufak bir kaç madde hazırladık.

Saç Renklerini Koruma Yolları

  • Renk koruyucu şampuan kullanılmalı
  • Renk koruyucu bakım kremi kullanılmalı
  • Özel olarak üretilmiş saç bakım renk spreyi kullanılmalı
  • Renk koruyucu bakım maskesi kullanılmalı. Nemlendirici bakım maskesi olarak’ta bilinir.
  • Çok sık saçlar yıkanmamalı (Haftada 2-3 kez ideal)
  • Yaz mevsimi ise havuzdaki klordan ve havadaki güneşten korunulmalı
  • Çok sık boya yaptırılmamalı. İdeal bizim tavsiyemiz 6 haftadır.

Boyasız saç bakımı daha kolaydır ama sizde şık küllü saç rengini seçip bunun çıkmamasını istiyorsanız yukarıdaki adımları uygulayabilirsiniz. Bunlardan hepsini aynı zamanda yapamayabilirsiniz. Ama 1-2 maddeyi yaparsanız saçlarınızın rengini sağlıklı ve uzun bir müddet koruma altına almış olursunuz.

Kolay şekilde saç bakımı nasıl yapılır diye öğrenmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz;

Eğer sizlerde küllü saç rengini tercih edecek ve kararsız kaldıysanız, bizlere yorumlar kısmı ile hangi saç renginde ve ten renginde olduğunuzu söyleyerek karar vermenizde yardımcı olmamızı sağlamış olursunuz. Hepinize mutlu günler.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Maalesef Sarışınlar ve Esmerler: "Bakır bronz kahve" 2019 en seksi saç rengi

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Bakır Saç Rengi Ve Modelleri

Bakır Saç Rengi Ve Modelleri | 2021

Bakır Saç Rengine Dair Bilmeniz Gerekenler Bu yıl trend olacak saç renklerinden birisi de bakır …

381 comments

  1. Bende küllü kumral tercih edenlerdenim .Hafif alize olmasıda hoşuma gidiyor.Orta yaşlı ,beyaz tenli ,koyu kahve gözlüyüm.

  2. Merhaba ben yeni boyadım saçım açık küllü sarı aldım ama bilginiz tütüncü oldu bu turuncuya kapatmam için ne yapmalıyım bir an önce bu turuncudan kurtulmak istiyorum mümkün mü acaba

  3. Merhaba benim saçımda boya yok kumralım ela gözlüyüm saçımı boyamak istiyorum sizce hangi renge boyamalıyım

  4. Merhabalar brn saçımı bal köpüğüne boyadım f şimdi ise küllü açık sarı yapmak istiyorum ne gi ne öneririsiniz Teşekkürler

  5. Merhaba..ben saçlarıma ombre yaptırdım bir yıl olacak neredeyse ve bir daha Saçlarıma hiçbir boya uygulama dım.. buğday tenli ve yeşil gözlüyüm küllü kumrala boyamak istiyorum direkt küllü kumralı uyguladığımda sonuç alabilir miyim acaba alamazsam da ne yapmam gerekiyor Şimdiden teşekkürler

  6. Beimkide saç dipleri kızıl gibi bende kullu sari aldım bun yaptığımda kizillar kapanir mi yeşillik oluşumu sacimda

  7. Platin küllü kristal adı kadar işlemi ve bakımı da zor ilk boyattığımda çok güzel oldu ve bakımında sadece çok kuruduğu için sorun yaşamıştım ama diplerimi bir türlü boya yaptıramadım ve baya uzun bir kısım için tekrar açma ve boyama yapıldı bu esnada saçlar yandı dipten derim bile hasar aldı hemen doktora gittim deri saçtan önce gelir malum doktor ilaç falan verdi birde saçlarım için bende yaktım doğal keratin kullan düzeltiyor dedi ama ucuza kaçma gerçekten doğal olanı al ben patentli olan var ondan aldım güvenilir olması için diyince doktor neticede hemen oradan çıktım araştırdım sipariş vermeden onlarla da konuştum bana uygun olan ürünleri aldım saçlarımdaki yanmanın ortadan kalkmasının yanı sıra o kuruluk falan da kalması saçlarım hem yumuşacık hemde sağlıklı artık bakım için de sadece patentli keratin kullanıyorum.

  8. Merhaba benim saçımda şuan boya yok kendi saç rengim köyü kahve buğday tenliyim kaslarım çok açık renk griye dönük.sizde açık kullu kumral benim için uygun mu?

  9. Yine ben ? Sıcak kahve saç rengi yazan başlığın altındaki resim.

  10. Merhaba benim saçlarım ana renginde hala koyu kestane ama değiştirmek istiyorum koyu küllü kumral olsun istiyorum buğday tenli ve yeşil gözlüyüm evde bu rengi elde edebilir miyim teşekkürler

  11. Mrblar benm sacim sıyahtı 2 ay once actırdım bı kuafore kullu kumral ıstıyodm kuafor benim sacimi kahve tonlarnda bı renk yaptı 1 ay kullandm sonra evde tkr ben kendm actm ustune 8.1 numarayla boyadm yeserme felan olmadı ama ucları akinca turuncu oldu smdi ben sacimi 7.1 le boyasam ucları kapanırmı ve dıoler cok koyu olurmu yardmcı olursanz sevınırm?

  12. Benim sac rengim cukulata kahve tenim kumral kaslarim siyah

  13. Iyi gunlet Benim saç ve kaşlarım siyah sıcak alt ton cilt rengi ne sahibim buğday tenliyim ten rengim çok koyu değil saçlarımı kahve tonlarına boyamak istiyorum ten rengim ve gözlerimden dolayi ama kaslarimdan dolayi siritacagini düşünüyorum sırıtır mi ve evde boyamak istiyorum istediğim tonu hangi markadan nasıl elde edebilirim ?

  14. Nazar hanim.merhabalar. 2 gün önce saçımı loreal lumral dore ye boyadim ve saçlarım suan nerdeyse kırmızı ve bunu yok etmek.istiyorum.normalde saçlarım kumral kahve dir beyaz tenliyim .suan saçımı kullu bir kumrala boyamak.istiyorum ama köyü dursun da istemiyorum. Bu arada boyamadim önce saçlarımı uçlarında azıcık ombre vardı suan oralar turuncu oldu. Bana ne önerisini acaba iyice yesermekten korkuyorum suan kuaföre de gidemiyorum acil yadım eder misiniz lütfen.

  15. Hafif uçlar sarımtırak kalsın istiyorum bunun için ne önerirsiniz birde doğal küllü mat renk elde etmek için ne yapabilirim

  16. Merhaba benim rengim koyu sarı küllü koyu sarı doğal küllü ve doğal açık küllü kumralı karıştırsam küllü doğal bi renk elde edermiyim garnierin renkler

  17. Merhaba saçlarım siyaha çok yakın bir renkti ve küllü kumral yada açık kahve tonları istediğim için açtırdım dün şimdi saçlarım turuncu karamel birazda kırmızı olarak sonuç verdi verdi 2-3 yıkamadan sonra tekrar gidicem ve boyama işlemi yapılacak sizce olurmu ve bu turunculuk kırmızılık nasıl gidicek acaba yardımcı olursanız sevinirim çünkü çok fazla kuaför gezdim ve sonuç alamadm bana göre dipleri daha çok açmaları gerektiği ama…fikirleriniz bekliyorum teşekkürler

  18. Merhaba benim saclarim aciq kahve rengi ve saclarmi koyu kumral kullu olmasini istiyorum …. lutfen yardimmmmmmmmmmmmmm …ama saclarmi acmaq istemiyorum

  19. Merhaba:) saçlarımı küllü açık sarı ve kumrala boyadım. Loreal casting ile. Ama daha açık bir sarı istiyoru ve tabiki diplerim daha koyu şu an. Bir sonraki boyamada küllü açık sarıyı tercih etsem sizce nasıl olur. Beyaz tenliyim be çillerim var ama hafif. Şimdiden teşekkürler. Cevaplarsanız çok sevinirim.

  20. Merhaba Ben saclarimi evde kendim acici ile actim daha sonrada omre şampuani ile yikadim sacimin bazi yerleri gri bazi yerleride kizilimsi oldu bir kac kez acici uyguladigimdan tekrar küllü sari tonda Boya uygulasam saclarimda kopma olurmu acaba ….?Teşekürler..

  21. Merhaba ben küllü kumral yaptiracaktim ancak kuaför platin sarı yaptı saçımı ve o halde kaldi şuan hangi renge boyamam gerektiğini bilmiyorum yardımci olur musunuz ?

  22. Merhaba saçım şuanda sarı boyalı ama küllü sarıya çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim

  23. Merhaba ben taylor swift in googleda topuzlu sac rengi
    Cok guzel açik kullu altin sari gibi …sac rengini istiyorum ama hangi renk boyalari karistirmam gerek bilemiyorum taylor swift in percemli topuz sacli renk cok guzel sicak kumral ama nasil elde ederim bilemiyorum hangi renkleri karistirirsam o düz percemli topuz sac rengine ulasirim acaba birde saclarim turuncumsu bir tonda sacimi aciciyla acmalimiyim illaki simdiden tesekkur ederim umarim cevap verirsiniz?

  24. Saçlarım siyah beyaz tenliyim değiştirmek istıyorum bana ne renk yakışır saçlarım yıpranmasın istiyorum aşamalı nasıl yapabilirim

  25. Saç rengim kızıl ve kahve rengine yakın bir renk küllü kumral istiyorum nasil olur olurmu yada ?

  26. merhaba benim ten rengim bugday kas rengim kumral sac rengimi koyu kahveden kullu kumrala dondurdum ama renk akti ne yapmami oneririsiniz dogal bi sac rengi istiyorum nasil tuttura bilirim

  27. Meraba benim saçlarım koyuya yakın yani klasik herkesteki sac rengi desem anlarsınız herhalde açık degildde normal bi küllü kumral yapmak istiyorum ne açık ne koyu ortası öneriniz nedir

  28. Merhaba. Benim saclarim kizil ama acilmis kyllu birsey olmus ve bnde kullu yapmak istiyorum kaslar siyah gozler siyah bugday tenli

  29. Merhaba, ben şimdiye kadar saç diplerime hiç boya dokundurmadım hep ombre yaptırdım dip rengim açık kumral, buğday tenli yesil gözlüyüm küllü renkleri hep çok istedim ombre olarak fakat bana bunun basamak basamak olduğunu her ay 1 kere kuaförde işlem görmesi gerektiği söylendi bu doğru mu? Yani bir kerede bu rengi ben elde edemez miyim?

  30. Merhaba
    Benim saç rengim altın parıltı bal toffee değil bal kaş rengim açık kahve ten rengim buğday ten isteğim renk küllü bal köpüğü rengi bilgi verebilirmisiniz? evde nasıl yapabilirim ?

  31. Merhaba benim sacim siyahti actirdim fakat cok az acildi kahvelikler ve kizilliklar oldu küllü sari yapmak istiyorum ne yapmaliyim tesekkurler

  32. Merhaba, saçlarımı hep Garnier boyalarıyla boyadım sertleştirme yapmadığı için ve kimyasal olarak daha doğala yakın geldiği için. 6.3 altın kahve tonlarına boyadım hep aktıkça turunculuklar kızıllıklar dahada belirginleşti zaten boyanın kendiside o tonları veriyor haliyle. Ben simdi koyu griye yakın küllü renkler istiyorum. Kendim boyuyorum saçlarımı. En azından istediğim renge yaklaşmak için kaç numaralı bir boya kullanmam gerekiyor ? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙂

  33. Merhaba iyi geceler. ..benim saçlarım bal köpügü üzerine rofle balyajdı ben üzerine karamel kumral boyattim. ..ve cok güzel oldu ışıl ışıl da parlıyor. ..Ancak küllü kumral istiyorum. ..sea color un 7.1 küllü kumral boyasını sürsem nasıl bir renk olur. .küllü kumral olur mu yoksa yeşilimsi mi olur. ..şimdiden teşekkür ederim Hoşçakalın

  34. Ben esmerim saçlarım da normal rengi açık kahverengi boyattım açık bi sarı oldu ama ben ya soğu griy tonlarında ya da soğuk küllü sarısı falan istiyorum ama çok kararsızım yakışıp yakışmayacağı konusunda kendi imkanlarımla nasïl bi renk oluşturup yapabilirim

  35. Merhabalar ben 20 yaşındayım esmerim saçım doğal kendi renginde yani annem koyu kestane bir saç rengim olduğunu söylüyor ve bana yakışan bir saç rengine boyatmak istiyorum aklımda hep küllü kahve küllü kumral geçiyordu ama bilmiyorum ve çokta kararsız bir insanımdır eğer yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim…

  36. Rofleden sikildim nevcolorun turk kahvesi ni yapdim bakır gibi sanki sevmedim küllü renkleri seviyorum nasıl bi gecis olur beyaz tenliyim

  37. Turkkahvesi renginden küllü kumrala geçiş zor gorunuyor sanirim

  38. merhabalar benim saçlarım sarı röfleli idi bugün koleston 7.0 ile 8.0 karıştırıp boyadı kuaför çabuk akacağını biliyorum 2.boyamayı kendim evde yapmak istiyorum. fakat bu sefer 8.1 küllü kumral boyasam yeşillenme olurmu ? yeşillik istemediğim için ilk boyamada küllü tercih etmemiştim artık küllü yapsam yeşermez değil mi? birde ben biraz daha sarıya yakın açık kumral istiyorum bunun için 8.1 in içine başka bir boya karıştırmak gerekir mi. şimdiden teşekkür ederim. cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum. ..

  39. Merhabalar benim saçım ombre 7-8 ay önce yaptırmıştı şuan garnier 7.1 kullu kumral ile 7.0 kumral saç boyasını karıştırıp boyamayı düşünüyorum. Çok koyu renk olur mu acaba birde kullu renkler yesillik yapıyor diyorlar yardımcı olabilir misiniz lütfen

  40. Mrb ben yukardaki resimlerden 25 numaralı saç rengini istiyorum saçı şu an kullu kumral sariya çalan o rengi nasıl tuttururum kahvelik olmadan çok tskler

  41. ben beyz tenliyim küllü renkler tanime yakısıyor ama hata yaptım ve bronz kahve boyadım sacım acık kahve parıltılı bişey tuttu nasıl kapatabilirim bu rengi

  42. saclarım bronz kahve hangi renkle kapatabilirim

  43. Merhabalar. Benim saç rengim koyu kestane ve hiç boya yok. kaşlarım da az ve siyaha dönük bir renk. ten rengim ise buğday ,gözlerim de koyu kahve. Sac rengimi degistirmek istiyorum. Küllü kumral istiyorum.olur mu. Birde turuncu renk olmaz değil mi cunku cok eskiden bi kere sarı yapıldığında turuncu olmustu. Sac rengim acilirmi

  44. Merhaba benim sacim siyah kumral tenliyim bana hangi renk sac boyasi onerirsiniz şimdiden teşekkür ederimm

  45. Merhaba, ben sizden fıkır almak istiyorum. Ben saçlarımı 2 hafta once ombre yaptırdım. Gri renk istemişdim kuafor yaparız dedi. Ama malesef istedıyım sonucu alamadım. Saçında sıyah ve ya kına var dedıler ama yokdu açık renk boya vardı. Grı renkde ton verdiler ve ben evde 1 defa yıkayınca akdı saçlarım sarı oldu. Ve kuafore yenıden gıdınce bunun hep tekar olacağını soyledı ne kadar ton versekde hep akıp gıdıcek. Şimdı küllü kumral tonlarında ama bu rengın de 5 defa yıkadıkdan sonra yine akıp gıdeceyını soyledi. Şimdi bu rengın saçlarım uzayana kadar kalması için ne yapa bılırım. Boyayla olurmu sizce Dıpleri kendı saç rengım. Cevaplarsaniz sevınırim. Önceden teşekkürler)

  46. merhabalar küllü sarı saç için dip boymalarında hangi renkler tercih etmem uygun olur ? dıp renk koyu kahve

  47. Merhabalar.benim sacım şuan boynumda uzunluğu ućlardan 3 parmak kadarı daha önceden röfle kızıl işlem var şimdi koyu kumral diplerden uzayan gerisi kendi ana saçım sadece koyu kumral tek boya var küllü kumral istiyorum uclarim hafif yipranik nasıl yaparım

  48. Merhaba benim saç rengim aslında açık kumral uçlarına ombre yaptırmak istedim ama kuaför mahvettiği için tüm saçlarımı koyu kumral yapmak zorunda kaldım ve saçlarımı küllü açık kumral yapmak istiyorum bu saç rengi tenime hiç yakışmıyor saçlarımın rengini açmadan boyasam tutmaz mı

  49. Sac ren hiç sarı koyu sarı ten rengim beyaz kaş rengim kumral bana külü renk yakışırmı

  50. Mrb benim saçın bakır kizil ama ben külli sarı yapmak istiyorum nasıl yapabilirim şimdiden tsk

  51. Merhaba ben sacimi acik kulu sariya boyadim ve simdi acik bakirla turuncu arasi bisey oldu ne yaparsam kulu sari olur lutfen cevap yazarmisiniz acil lutfen

  52. Merhaba benim saçlarım sarı ve kullu ye dönmek istiyorum beyaz tenliyim acaba sac rengi güzel olurmu yani ilk boyamada istediğim sonuca ulasabilirmiyim

  53. Merhaba benim saçlarım dogal .kaslarım siyah. Tenim kumral .gozlerim kahverengi saçlarımın aralarına ışıltı olarak kül rengine kacan sarıdan yapsam nasıl olur tavsiyeleriniz icin simdiden teşekkür ederim

  54. Merhaba saçımın dipleri açıcı ile ombre gibi yapmıştım diplerinde 8.1 boyuyorum uzun zamandır ten rengime gidiyor kendi saç renginden kumral kaşlarımda öyle gözlerim kahve ama bu aralar arkadaşlarım kızıllık olduğunu söylüyor hep dip boyuyorum koleston 8.1 bu arada acaba daha küllü durması için ne yapabilirim sarıya dönük küllü istiyorum ombre gibi teşekkürler

  55. İsı akşamlar. Benim saçlarım doğuştan siyahtır hiç degistirmedim lakin şimdi ilk defa kül rengini çok beğeniyorum acaba nasıl olur ve nasıl bi kül rengini tavsiye edersiniz

  56. Merhaba benim saçlarım koyu kahve açık kumral yada küllü kumral boyamak istiyorum beyaz tenliyim istediğim rengi elde edebilirmiyim

  57. Merhaba benim saçım açık kahve koyu Kumral arası bir renk, açık küllü kumral yapmak istiyorum hangi boyayı kullanmalıyım,açıcı kullanmadan oksidanla elde edebilirmiyim.

  58. merhaba benim saçım doğal daha önce yazları doğal açıcılar sürdüm ve uçları azıcık turuncumsu duruyor saçlarımı artık boyamak istiyorum küllü kumral yapmak istiyorum fakat güvenemiyorum nasıl yapıcamıda bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz rica etsem,teşekkürler

  59. merhaba saçım açık yoğun küllü kumral olarak geçiyor biraz bakırlık var sanırım ben tamamen küllü bir renk olsun istiyorum

  60. Meraba ben saçlarımı küllü sarıya boyatmak için kuafore gittim ama rengini tam bilmedigim platine yakın bi renk oldu ve cevremden guzel olmadıgına dair yorumlar alıyorum buyday tenliyim tekrar kuafore gitmek istemiyorum kendim boyamak istiyorum

  61. merhaba. Esmer tenliyim saç rengim koyu kestane siyahı da andırıyor. Kaşlarım siyah. Saç rengimi koyu yapsam mesela tam siyah sizce güzel olur mu. Yada uçlara gri obre yaptırsam nasıl durur. Ama daha çok kople siyah düşünüyorum yada mavili siyah.

  62. Öncelikle ben sarışın olmak istediğimi belirtmek istiyorum ama şu anda saç rengim turucumsu bişey ve 9 numara sarı bir renge boyadım ama turumcumsu bişey oldu ama ben sarışın olmak istiyorum ne yapıcam bunun için bide ten rengim beyaz baya açık tenliyim sarı olunca çok mu soluk durur acaba ama tüm bunlara rağmen küllü sarı olmasıını çok istiyorum bunu nasıl yapıcam yaa 🙁

  63. merhaba , benim doğal saç rengim açık küllü kumral ancak geçende saçımı salaklık edip daha parlak ve hoş göstereyim diye 6.1 7.1 ve 7.0 renklerini karıştırıp saçıma uyguladım ama ilk defa saçımı boyadım şuana kadar ve tüm doğal olan saç rengim beklediğimden bile koyu bir renk oldu kendi saç rengim bundan açık bir renksaçımda doğal sarılar vardı aralarda hepsi gitti baya koyu küllü kumral oldu bu kadar beklemiyordum . ben bu boyayı akıtıp kendi rengime çevirebilirmiyim altta hiç boya yok kendi saç rengim var açık küllü kumral ama boya koyu küllü kumral oldu bu koyuluğu nasıl akıtabilirim LÜTFEN YARDIMCI OLUN İLK DEFA BOYADIM VE ÇOK ÜZGÜNÜM LİSEYE GİDİYORUM VE BÖYLE OKULADA GİDEMEM

  64. Merhaba bugday tenliyim ve sacimi kullu sari istiyorum kuafore sordum once acip sonra boyayacaksin dedi uaptim tutmadi tekrar bi daha actip boyadim yine tutmadi acaba bu rangi nasil elde edebilirim bide siz yardimci olurmusunuz lutfen

  65. Merhaba bugday tenliyim ve sacimi kullu sari istiyorum kuafore sordum acicaksin sonra boyayacaksin dedi actim ve boyadim renk tutmadi tekrardan bi daha actim boyadim yine renk tutmadi uclarida yandi sacimin acaba bu rangi nasil elde edebilirim bide siz yardimci olurmusunuz

  66. Merhabalar ben saçımı daha önce hiç boyamamıştım arkadaşlarımın önerisi üzerine siyah mavi yaptım ten rengıme yakışır dıye beyaz tene cok yakısır dedıler bende kırmadım yaptım ama sonuç olarak pek memnun kalmadım cok yogun duruyor ve benı yasımdan buyuk gosterdıgını dusunuyorum bu yuzden küllü kumral saç rengının herhangı tonunu yapmak ıstıyorum siyah mavinin uzerıne olur mu onuda bılmıyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunız

  67. Merhaba saçlarım koyu kahve aralarında kızıllıklar var. Nu kızıllıkları yok edip doğal kahve tonu istiyorum. Fakat kızıllı kahve istemiyorum. Bugün boya yapacağım. Saçlarım çok uzun ve boyalı. Hangi renkleri karıştırabilirim.

  68. Merhaba benim ten rengim beyaz ve yüzümde çiller var. şuanki saç rengim tarçın bakırı. Kaş rengimde kahve.kendi doğal saç rengim çikolata kahvesi. şmdi küllü sarı yapmak istiyorum.sizce tercih ettiğim renk benim için uygunmu? teşekkürler 🙂

  69. Merhabalar
    Saçımı herzaman loreal küllü kumral ile boyuyorum ve rengini çok seviyorum. Tam boya yaptığım zamanlar loreal majiral mix mavi katarak küllü olmasını sağlıyordum. Ancak majiral mixi internet üzerinden çok aradım. Her yerde tükenmiş. Derken n11’de bir satıcıda görüp sipariş ettim. Aradılar ki ellerinde yokmuş ama muadili loreal inoa mavi de aynı işi görüyormuş. Zaten majirali artık bulamazmışım. Tamam dedim gönderdiler. Yanında da oksidan gibi kireç benzeri beyaz bir sıvı koymuşlar. Şimdi ben küllü kumralın içine hem bu beyaz sıvıdan hemde eskiden koyduğum miktarda mavi mix mi koyacağım. Kafam karıştı. Bu işlerden hiç anlamam. Saçımın acayip bir şeye dönüşmesinden korkuyorum 🙂 Yardım lütfen 🙂

  70. Kizlar yardimxi olun lutden tenim beyaz saclarim ince telli yumusak bu nedenle sacima boya hemen oluyo yipranmiyo fakat sari olmak istiyorum pallette 9.1 kullu sari ve 9.5 altin pariltili bal aldim bunlari kullanmadan once acmam lazim mi

  71. Merhaba ben saclarimi yeni boyadim kumrala ama cikolata kahvesi oldu sacim siyahti ben küllükumral istiyorum ten rRengim beyazla buğday arasi hangi ton boya almaklazim gri yada kul renkleri iistiyorum acayip derce de lütfen bi seçenek sunabilirmisiniz

  72. Merhaba benim kndi doğal saçım siyah ve şuan kullandığım renk pilatn sarısı kaslarimda siyah 26 yasndayim saridan vazgeçemiyorum bn küllü sari kullanmak istiyorum sizce nasıl olur bana yardimci olabilirmisinz şimdiden çok tşk ediyorum.

  73. silver şampuan açıcı etki yaptı hemde tek yıkamada o yüzden hiç beğenemedim turunculuklar hiç gitmedi daha çok göze çarpıyorlar bende yarın saçımı küllü kumrala boyatıcam inşallah renk farkı olmaz kendi saçım açık küllü kumral çeneme kadar geldi ordan aşağısını boyatıcam koyu olurmu acaba bu seferde

  74. saçlarım balköpüğü gibi ama daha çok koyu turuncu gibi garip bi renk oldu bu turunculuğu gidermek için loraelin silver şampuanı işe yararmı . genelde açık sarıya yakın saçlar kullanıyomuş bu şampuanı benim saçım orta açıklıkta bi turuncumsu renk saçımı küllü yaparmı yoksa grimsi sarıyamı çevirir

    • Bengi Hanım,

      Aşağıdaki okumanızı tavsiye ediyoruz. Saçlarınızdaki turunculuk silver şampuanı her kullanışınızda gidecektir.
      https://www.kadinveblog.net/silver-sampuan-nasil-kullanilir-ne-ise-yarar/

      • bu silver şampuanın AÇICI bi etkisi olmaz dimi çünkü benim saçım açık renk değil koyu turunculuklar içeriyor aynı koyulukta kalsın sadece turuncu yansımaların gitmesini istiyorum. (saçımı küllü kumrala boyatmıştım aka aka kül gitti turunculuk geldi ) acaba direk mavi renk boya alıp şampuanlamı karıştırsam silver şampuanda açıcı etki vardır diye korkuyorum küllü yapar iyi güzel ama sapsarı bi küllü yakışmaz bana

  75. Merhaba benim sacim cok kisa ve kendi rengimin uzerine 1 acma islemi yapilarak igora 8.65 9.65 boyalari karistirilip guzel bir renk elde ettik ancak zaman icerisinde parlakligini da kaybederek tabi diplerde gelince ben biraaz degisiklik yapmak isteyip kullu bir renge boyatmak istedim. Ve kuafor sacimi aparakat midir nedir tam telaffuz edemiyorum bir marka ile 6.1 le yikama kabininde sacima 5 dakika yedirdikten sonra akitti ve saclarim kullumu kullu grimsi bir renk aldi 2 gundur yogun olarak yikiyorum rengi aksin diye bu seferde yesillendi lutfen yardimci olu rmusunuz? Bugday tenliyim kullu bir renk kullanmak istiyorum bunun uzerine ne boyarsam guzel bir hal alir .. tesekkurler

  76. merhaba ben 16 yaşımdayım saçıma ombre yaptırmak istemiştim ama kuaför sarıyı çok çiğ bi sarı yaptı saçlarımın 2 parmak altından itibaren krepeli olarak bu sarıdan var sizce bu rengi küllü renklere mi çevirmeliyim yoksa koyu bir renkle kapatmalı mıyım saçımda yeşillenme olur mu lütfen yardım edin

  77. merhaba benim doğal saç rengim açık küllü kumral serenay sarıkayanın saç rengi gibi birde benim saçımın önlerinde doğal açık küllü sarılar var bende kuaföre dedimki hepsini o açık küllü sarı gibi yapabilirmisiniz tüm saçımı yaparım dedi ama saçım turuncu oldu resmen hemen aynı gün başka kuaföre gidip eski rengimi istedim ama oda koyu dore kumral bi renk oldu. şuan son durum ise kendi saçımı uzatmayı sonunda başardım kendi saç rengim kulak hizama geldi boya olan kısmında rengi açıldı turuncu gibi oldu kulak hizamdan aşağısınıda kendi saç rengim yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim bir kuaföre sordum ama koyu düşebilir bence tüm saçını boyayalım dedi ama onu göze alamam kendi doğal saçımı kulak hizasına kadar zar zor uzattım çünkü .

  78. Meraba saçımın uclari kahve ama dipleri biraz siyah esmer tenliyim gözrengim açik kahve kaslarm siyah sizce sâclarimı küllü koyu kumrala boyasam yakışır mı lüt fen yarım edin ?

  79. merhabalar benim ana saç rengim fındık kabuğu rengi gibi ama uçlara doğru sarı ombrler var bir ara küllü sarıydı onlar sonradan zamanla açıldı ve begenmedigigim bi tona ulaştı. Ben saçımın her tarafı aynı ton olsun ve küllü bir koyu sarı olsun istiyorum daha doğrusu Serenay sarıkayanın saclari bin fonundan istiyorum:)) çok sarının bana gitmeyeceğini düşünüyorum. Tenim baya beyaz, size hangi markanın kaç numarasını onerirsiniz bunu sormak istiyordum cevaplarsaniz çok memnun kalıtım şimdiden teşekkürler 🙂

  80. Merhabalar benim saç rengim açık kahve artık siz küllü açık kumralmı dersiniz bilemem :)) ve baya beyazlarımda var ben saçımın orjinal rengini bozmayacak açık küllü kumral yapmak istiyorum uçlarada sarı ombre veya balyaj ara arada olabilir. Gözü yormayan bir sarı oyle cırtlak bişey deyil yani. Aslında nette resimlerde gördüğüm aklımlaki renk dediğim Modeller var. Ama kendim yaparsam olurmu olmaxmo tereddütü içindeyim.. Sizce kuaföre gidip yaptırmalı yada danışmalımıyım yada kendimmi yapmalıyım ve bana tavsiye edebileceğiniz açık tonlarda bi boya numarası varmı cevap için şimdiden teşekkürler ☺

  81. Hatice yıldırım

    Merhaba.Onceki sac rengim platin sarısıydı.Daha sonra dip boyam geldigi icin renk degistirmek istedim ve kullu kumrala boyadim.Ve istedigim rengi elde edemedim.Kullu kumral rengini tam olarak tutturmam icin ne yapmaliyim??

  82. Kahkul kullanıyorum ve esmer tenliyim saçımi ise karamele boyatmistim sizce onerileriniz nelerdir saclarim omuz hizasında kısa sac

  83. Ben esmerim ve saclarimi boyle siyah degilde tam bilmiyorum ama kullu bi renk istiyorum suan siyah saclarim ama cok daha koyu duruyo rengim boyle siyah kumral kullu karisimi bi renk istiyorum hangi renkleri onerirsiniz

  84. Benim ten rengimacik bugday.gozlerim acik kahve ama mavi lens kullanicagim.kas rengim ise siyah.saclarimida kullu sari yapmak istiyorum…sizce yapmalimiyim???ve kac tonunda acik ren yada koyu renk yapmaliyim lutfen bi yardimci olun…

  85. Merhaba yardımcı olursanız veya beni yönlendirirseniz çok mutlu olurum.Esmer kara kaş kara gözlü birisiyim ve kaşlarım gerçekten çok siyah ama yüz rengim de sarılık olduğu için ve saçlarımda aşırı derecede dökülme var saç diplerim çok açık genellikle saçımı mavi siyaha boyatıyorum. Ama değişiklik yapmak istiyorum saç rengimi açsam mı çikolata kahve tonunda yoksa küllü renklerde boyatsam olur mu ?

  86. Merhabalar hamileyim diplerim bi hayli uzadı. Uçlar sarı diplerimde küllü kahve ama orta ton. Doğumdan 1 hafta önce boyayabilicem doktorum izin verdi. Dip rengim hangi markada vardır bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler ?

  87. Merhabalar saçımı uzun süre küllü sarı yapmaya çalıştım açıcı kullandım vs fakat hep turunculuk sebebiyle rengi tutmadı aslında sac rengim küllü kumraldi boyamadan önce ama istediğim şekilde olmadı daha sonra küllü kumral denemek istedim saçımda yeşillik ve turunculuk etkisi devam etti ben sarışın buğday tenli mavi gözlüyüm turuncu ve yesile bakan kumral hali yüzümü solgun gösteriyor şuan acaba küllü kahve rengini nasil tutturabilirim yardimci olabilir misiniz bana.

  88. Saçımı küllü sarı boyadım ama turuncu oldu ?istediğim küllü sarı saç rengini Nasıl elde edebilirim…? Lütfen yardımcı olun..

  89. Merhabalar lütfen banada yardımcı olursanız sevinirim .
    Beyaz tenliyim kumral saclarimin dibi altlari dahada acik ombreli dip boyası yapmak istiyorum tatlı ışıltılı küllü tonlari istiyorum hangi boyaları karıştırarak elde edebilrim …..

  90. Merhaba ben elif saçımı hiç boyatmadim ilk kez boyatmayi düşünüyorum gözlerim koyu bal rengi tenik esmerim ama biraz açık tene sahibim kas rengim siyah herzaman kullanabilecegim saç rengi tercih etmek istiyorum sizce. Ne secmeliyim

  91. Merhaba benim sacim koyu kral açıcı kullanmadan açık küllü sari sursem nasıl bir renk cikar acaba ortaya

  92. Merhaba sacim siyah acik buğday tenliyim ela ile kahve arasi gözrenhim kaslarimda kahve.ombre istiyorum dip renkte küllu sari istiyorum ama surekli sacim dore tutuyor kuaför bi arkadaşim küllu sariyla griyi karistirmami onerdi ne dersiniz ???

  93. Saçlarım şuan boyalı daha bir yıl önce açma işleminin üzerine orta küllü kumral boyama yapıldı. Amma küllü filan olmadı arada kızıl ve yeşil Yansımalar çok fazla. 3 aydır boyatmıyorum ve beyazlarım coşmuş durumda. Ayrıca diplerim yanı orijinal saç rengim baya koyu kestane. Siyaha yakın. Ve yıllardır bu renk olması için para harcayıp duruyorum. Yoruldum ve tükendim artık. Lütfen yardım edin ve 29 nolu fotoğraftaki saç rengine nasıl ulaşabileceğimi bana adım adım anlatın rica ediyorum. imdat çığlığımı duyun n’olur Kezban gibi geziyorum. Biri bu insanlık ayıbına son versin. ?

  94. Benim saçlarım şuan kiraz renginde diplerimde koyu sarı bende saçlarımı küllü kumral gibi bi renk yaptırmak istiyorum ama saçıma ne yapmam gerek oryalle açmaya korkuyorum saçı yakma ihtimali var diye palettenin açıcısı varmış ama heryeri aynı renk tutarmı saçımın nolur yardım edin acil çözüm lazım

  95. Merhabalar. Beyaz tenliyim. Kaslarim koyu saclarim guneste bal sarisi olacak sekilde kumral. Kahverengi diyemem daha cok sariya caliyor. Ben de kullu sari yapmak istiyorum. Soluk gostermesi cok onemli degil, ruh gibi gorunmeyi seviyorum acikcasi:))

  96. Meehabalar.benim sacim açık kumral di bir hata yaptım ve kızıl kahve ye boyadım.kozmetik te çalışan arkadaşlar bana küllü kahve verdi iyice kızıl boyan aksın küllü kahveyi kullan dedi iki uç defa boyarsam kızıllık yok olurmuş.sizin öneriniz nedir kızıl nasıl kapanır.beyaz tenli çiller var yüzümde biraz.acik hahve ela arası göz rengi.bana nasıl tonlar uygun olur sizce

  97. Meraba benim tenim esmer . Küllürenkler istiyorum ve doğal durmasını istiyorum hangi tonlarıtercih etmem gerekiyo

  98. Merhabalar , adım ilkay.Daha önce saçlarımı hiç boyatmadim. Saçlarım kumral. Saçlarımı açmadan koleston 11.1 ile boyasam küllü sarı bir renk elde edebilir miyim

  99. mrb bn 17 yasındayım buğday tenliyim saçlarım ve kaşımın rengi doğal olarak koyu kahve ve bn küllü kumrala boyatmak istiyorum sizce hangi marka kaç numara almalı nasıl boyamalıyım ? bi de bna yakışır ve yaşıma uygun mu?

  100. saçlarım röfleli. dip renklerim açık karamel. ama kızıllık var. diple uç rengim aynı değil. beyaz tenliyim. aradaki paketlerim yok olmadan küllü platin istiyorum. lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz?

  101. merhabalar ben 3 yıldır vanilya sarırına boyuyordum en son boyadığımda palettenin 10.02 ye boyadım saçımın uçları çok güzel oldu gümüş gibi bir renk oldu ama diplerim herzamanki gibi turuncu gibi oldu. benim istediğim renk ise küllü platin ama her tarafı aynı renk olsun istiyorum nasıl yapabilirim? teşekkürler

  102. Merhaba şuan ki saç rengim kahverengi daha önce hiç boyamadım ten rengim koyu aşırı koyu da değil böyle ortası kaş rengim siyah küllü saç istiyorum da böyle dipleri siyah uçları gri tonlarında gibi sarı küllü falan istemiyorum sizce bana yakışır mı emin olamıyorum bide nasıl yapabilirim ilk yaptığımda hemen rengini alır mı yardımcı olabilir misiniz ?

  103. Saçım sarı bakır karışımı bi renk kendi saçlarım koyu renk diplerde koyu saçlarımı küllü kumral yapmak istiyorum ama saçımda bakır tonlar var ne renge boyasam bi süre sonra bakır gibi parlıyor koyu renge mi boyasam yoksa küllü kumrala mı boyasam yine aynı şey olur mu sizce şimdiden teşekkürler

  104. SAÇLARIMIN DİBİ KÜLLÜ AÇIK KUMRAL SAÇLARIMIN UÇ KISIMLARI TURUNCU TAMAMINI NAIL KÜLLÜ HALE CEVİREBİLİRİM

  105. Merhaba benim kendi saçım köyü kumral ve ben boyadım. Kendi saç rengine en yakın olan renge boyama çağın ama karar veremedim. Bana yardımcı olabilir misiniz?

  106. Merhaba. Saclarimi altin kumral ve sariyi karistirarak boyuyorum. Kullu kumral istiyorum nasil elde edebilirim?

  107. Ben saclarimi bronz kahveye boyadim kaslarim kalin ve biraz acik rengi

  108. iyi günler benim saclarım koyu kumraldı ben 7.0 boyadım karamel gibi oldu kahverengi nasıl yapabilirim

  109. Merhabalar. Dün ben tüm saçımı 8.1 kolestona boyadım igora 0.22 bulamadigim icin sadece boya ile boyadım. Aslında uçları çok hoş bir ton oldu fakat diplerinde bir çiğlik var gibi doğal durmadı saçım. Acaba şimdi 0.22 igorayı alıp cila gibi uygulasam çiğlik geçer mi özellikle dipleri ? Yada diperini 7.1 gibi bir ton koyu mu yapmalıyım bir dahakine ?

  110. Mrb benim saclarimin uclari röfleli sac dibime dogru bakirsari gibi bi renk tam dipleri ise koyu kahve ben ama küllü acik kumral yapmak istiyorum evde kendim almanyada yasiyo Rum burda kuaföre gitmek benim bütcemi asiyo bana yardimci olurmusunuz lütfen nasil yapabilirim

  111. Merhaba benim saçım sarıydı ve ustune 8.1 açık küllü kumral ile sacimi boyadim ve cok guzel renk elde ettim sonrasinda saçlarim tekrar sarı oldu kumrallık felan kalmadi bu sefer 7.1 le 8.1 i karistirip boyadim o zamanda iyi bir sonuç aldim ama sonrasinda tekrar acildi sari oldu yine saclarim sonra 7.1 e boyadim sadece saclarimi ve biraz koyu tutmustu guzel olmustu ama şuan tekrar avildi ve sarı şuanda benim ne yapmam lazim surekli akiyor sacimdaki boya açılıyor hep ben küllü kumral istiyorum sadece sai renk istemiyorum bunun opmamasi icin ne yapmaliyim 6.1 mi kullanayim sizce o zamanda açılır mı

  112. ya merhaba benim saçlarım şuan turuncumsu biraz da sarımsı aynı zamanda saçım çokta kurudu bu renkten nasıl küllü sarı yada küllü kumlara geçebilirim bir de hangi marka boyayla

    • Nur Hanım Merhabalar,

      saçlarınızın ana rengi nedir birde en son saç boyamanız dan kaç ay geçti
      selamlar,

  113. Yagmur melen

    Merhaba ten rengim esmer. Melez bi tene sahibim. Saclarim koyu kahve tam siyah degil. Saclarim uzun Sari renkli boya ile uc kisimlarina boya yaptim suan kizil turunculu gibi duruyor. Dipleri dogal rengim. Kullu gri rengini begeniyorum ama saclarim cok islem gorurmu?

  114. Saçlarım siyah ve çok bakımlı guzel yani ben hafif grimsi olmasını da istiyorum ama cesaret edemiyorum ya zarar görürse diye nasıl yapsam sizce

  115. Mrb.benim şu anki sacım kahferengi kendi sacım boya yok ama sacımı kullü sarıya boyamak isti yorum sacımının rengi nasıl bir renk olur fikrinizi almak istedim

  116. müzeyyen gedemen

    merhaba cnm. bende sitenizi yeni farkettim ben 63 yaşında bir bayanım saçlarım tamamen beyaz üzerinde
    hiçbir boya yok yalnız mat duruyor oysa asil kendince beyazlamış küllü bir renkte durmasını istiyorum neyle ve kaç numara boya ile boyamalıyım bana bir bilgi verirseniz bana çook büyük iyılık etmiş olursunuz cevabınızı bekliyorum şimdiden tşk.ederim.

  117. Merhabalar. Sitenize yeni göz atabildim keşke daha önce görme şansım olsaydı. Acil yardımınıza ihtiyacım var 🙂 temmuza düğünüm var. Saçlarımın doğal rengi açık kumraldı 4 5aydır koyu kahve siyaha yakın boyattım. Şimdi ise küllü açık kumrala boyatmak istiyorum. Lütfen cevap bekliyorum. Teşekkürler, saygılar

  118. Benim sac rengim kahve ben küllü kumral istiyorum kaslarımda kahverengi saçmi açmadan direk Boysam tutarmı?

  119. Merhaba saç rengim açık kahve beyaz tenliyim göz rengim ela saç rengimde bir değişiklik yapmak istiyorum ama nasıl bir renk yakışır cok kararsız kaldım tavsiyeniz var mı yardımcı olur musunuz lütfen

  120. Merhaba saçımı 2 hafta önce koleston 6.73 ayışığı kahvesi ile boyadım. Doğal saç rengim siyaha çok yakın boyadan sonra koyu kestane oldu. Koleston dışında bir marka düşünmüyorum. Jennifer Lopez in saç rengini elde etmek istiyorum. Bal /karamel rengi gibi duruyor. Yardımcı olur musunuz

  121. slm sacimi yeni actirdim aciciyla boya yapildiçikolata kahve ama dipleri turuncu uclari alacali koyu oldu cok kotu duruyo kumral7 yada kullu kumral boyasam olurmu

  122. Merhaba saçımı 2 hafta önce bal kopugune boyattim ama saçının doğal hali açık renk olduğu için karamel girdi ve turuncu gibi oldu ama ben bu saç renginden memnun kalmadim. Ten rengim açık göz rengim ela ve ben kullu kahve olur kullu kumral olur gri tonlarında bir renk istiyorum ve gittiğim hiçbir kuaforden net sonuç alamadım şimdide evde kendim alıp boya ayi düşünüyorum. Kullu kahve yada kullu koyu kumral rengini nasıl elde edebiliriz.. yani su anki saç rengini nasıl degistirebilim.. lütfen yardım edin

  123. merhaba ben k.rengi gözlü, siyah kaşlı, sarı alttonlu bir tene sahipim cok marjinal bir ren istiyorum 1 kere boyatıcagım ve 14 yaşındayım saçlarımda siyah sizce hangi renk yaptırmalıyım kaşıma uymalı?

  124. Merhabalar sacimi bronz kahveye boyadm ama altta kizilliklar var dediğiniz gibi sabunla yikadm snra boyadm biraz saclarim açıldı koyu boyamistm kızılin ustune bronz kahveyle actm ama saç diplerm daha açık oldu o saç rengini nasl ayarlayabilirm şimdiden teşekkürler ….

  125. Merhabalar daha önce saclarımı hiç boyamadım ve saç Rengim koyu kahve, ten Rengim buğday,göz Rengim kahve,kaslarim ise koyu renk, ben simdi küllü kumrala boyatmak istiyorum ama korkuyorum sizce gidermi ve evde boyasam ilk boyamada tutar mı lütfen cevap verin

  126. Merhaba benim sacim kumraldive ombre vardi ombreyi 1 sene once yaptim belki daha cok o zamandan beri boyaymadigimdan diplerim kendi rengiydi (kumral) dun aksa. 9.1 yogun acik kullu kumral ve 9.01 gumus boyalari karistirdim oksidan biraz su ve sac kremi koydum diplerimde turuncumsu bir renk var ve ve istedigim renk olmadi ben kul renginin agirlikta olmasini isgiyorum ne yapmaliyim simdiden tesemkurler

  127. Merhaba bnm saçlarım balköpüğü rengnde kaşlarım siyah gözlerim ela tenim buğday tenliyim küllü sarı yapmak istiyorum yakısır mı

  128. Merhaba ben uzun zamandır 7.0dan çeyrek 7.3 ün de 4 de 3 ünü karışım yaparak kullanıyorum bi tavsiye üzerine.. bunu kullanmaya başladığımda saçlarım çok yıpranmıştı uygun geldi ancak renginden çok sıkıldım kızıllıklar var arada ve onları açıcı olmadan yok etmek istiyorum asıl istediğim küllü kumral üzerine sarı ombre attırmak ama önce zemin rengi küllüye oturtup sonra ombre attırmayı düşünüyorum kuaföre gitsem kızıllıklardan kurtulmak için açacak ben onu istemiyorum çok yıpranıyor acelem yok yavaş yavaş rengi oturtabilirsem yeter bana.. Bunun için size acil şunu danışmak istedim sizce çok koyu olmaması için 7.1 i çok az 6.1 ile karıştırıp uygularsam bahsettiğim renge ulaşır mıyım ya da hangi renge ulaşırım? Yardım ederseniz çokkkkkkkkkkkk sevinirim şimdiden teşekkürler..

  129. merhaba yardımcı olmanız cok güzel inşallah banada bir öneriniz olabilir,kısa röfleli sacıma bakır karemel istedim komle açtı ve boyadı ılk yıkamada tamamen renk aktı 2 ci boyamada oturur dedi ama oda berbat oldu diplerin rengi bakır karemel değil tuhaf bir renk oldu ve ondan aşağısı sarıya dönük oldu.artık kuaföre güvenip boyatmak istemiyorum mahfetti saçlarımı zaten kısacık
    sizden bilgi almak istiyorum acık kahve tonları içinde kızıllık olmayan ne renk yapabilirim aslında açık küllü kumral istiyorum ama kendi diplerimde geldi koyu kahve,ne yapıcamı şaşırdım ultra acık kumral boyasam içinde turunculuk yaratırmı gibi gibi kusura bakmayın biraz uzun oldu sanırım 🙁

  130. Merhaba ben im sacim koyu kahve ben biraz artırmak istiyorum ama açıcı ile değil kullu kahve boyanin icine bal kopugu katsam sacim kullu kahve tonunu yakilirmi yada nasıl yakalarim

  131. Merhaba . 1 sene once sacimin uclarina ombre yaptirdim ve 2 3 ayda bir diplere cila yaparak kullandim 3 ay once sacimi koyu kahveye boyattim ve dogal olarak uclari tekrar sariya dondu ve biraz kizillik var simdi ise kullu kumral ve kumral sac boyalarini karistirip sacimi boyamayi dusunuyorum kizilliklarin gitmesi icin. acaba uclardaki o 3 parmak sarilar yesillenme yapar mi ogrenme istiyorum cok kararsizim

  132. Benim saç rengim koyu kahverengi altları biraz daha açık ve kaşlarımda siyah.Ten rengimde çok esmer değil değişik bi ten rengim var.Bende küllü kumrala boyamak Istiyorum sizce yakışır mi ve hangi tonu olabilir yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler

  133. Merhaba

    Beyaz tenliyim. Kaslarim sacim koyu kahve goz rengimde ayni sekilde. Daha 2 3 ay once loreal kumral renge boyadim. Fakat kizilimsi bisey oldu. Tekrar biyamak istiyorum kumrala ama tutarmi bilemiyorum. Piyasada renk acicilar var. Kullanmam gerekirmi kumral yakisirmi bilgi verebilirmisiniz teşekkür

    • Ayfer Hanım Merhaba, Saç boyanızda amonyak mevcutsa yada oksidan v.b kullanmışsanız kırmızımsı bakır veya turuncu oluşabilir. Küllü numaraları 1 yani 7.1 kullanın. Saç renginizde bir açılma olmaz ise açmanız gerekecektir.

  134. Merhaba ben küllü bir mavi tonu yapmak istiyorum saçlarımı ancak nasıl yapabilirim bilmiyorum. Evde kendim yapacağım. Elim yatkın ancak nasıl yapabilirim bilmiyorum yardımcı olabilecek birisi var mı acaba??

  135. Öerhabalar benim doğal saç rengim kumral, iki senedir koyu sarı rengi kullanıyorum. İstediğim sac rengi yinr bu tonlarda olup daha küllü ve soluk olanı. Koyu sarı boyanın icine mavi boya karıstırsam nasıl bir renk elde ederim? Sac tellerim ince ve parlak saglıklı türden.

    • Mavi boya değilde saçlarınızı boyadıktan sonra mor şampuan dediğimiz silver şampuan veya igora nın 9.5-1 gibi tonları ile gri mat renkleri elde edebilirsiniz.

  136. mrb şuan da benim saçlarım çikolata kahve. ama ben çok açık kumral rengine boyamak istiyorum, gözlerim yeşil buğday tenliyim ben yakışacağını düşünüyorum sizce bana bu renk yakışır mı ? bir de kaç boyamadan sonra renk tam tamına tutar acaba ? Teşekkür ederim.

    • Çok açık olarak belirttiğiniz renk 7.1 tonlarında bir renk mi? çikolata kahve den saçlarınızı açma yapmadan o rengi yakalamanız boya kullanarak çok uzak bir ihtimal bayağı bir zamanınızı alır. Açık küllü-sarı 10.1 bile kullansanız saçlarınız yarım ton kadar açılma yapar. Yakışır-mı diye sormuşsunuz kesinlikle evet. çok yakışır.

  137. Merhaba ben saclarimi iki kere açma boyama yaptım sonra 5 numaraya boyadim iki hafta oldu biraz koleston siyah oldu resmen saç tellerim şimdi benim istedgim renk suan bebek kumrali diyorlar sariyla kural karisimı bir renk kuaför bana 7 ile 8 numarayi karistir dedi elde edersin acaba nasıl elde edebilirim yardımcı olurmusunuz

    • Özlem hanım merhabalar, öncelikle şunu belirtmek isterim, saçlarınıza açma yaptıktan sonrada 5 numara boya ile boyamanız yanlış olmuş. Kumral saç rengi içinde şunu söylemek istiyorum tekrardan saçlarınızı açmak gerektirir ve bu işleminde saçlarınızı çok yıpratan bir işlem olduğunu hatırlatmak isterim.

  138. Lütfen yarrdımm
    Oryalle açılıp altın sarısı olan saçımı yoğun bakır renge boyattım fakat rengi hiç beğenmedim ve çok aktı açık küllü kumrala nasıl geçerim

    • Selam Songül Hanım, Herşeyden önce saçınızdaki bakır saç boyasını beyaz sabun ile yıkayarak veya c vtamini ile iyice akıtmalısınız. Sonrasında ise saçınızı küllü-kumral 7.1 gibi bir boya ile boyayabilirsiniz. Aslında 6.1 olur sizin için koleston markasının perfect ürününü kullanabilirsiniz. Saçlarınız ileride nasılolsa açılacaktır.

  139. Çok tesekkur ederim yardımlarınız için

  140. Merhaba saçlarımı 7.1 ve7.3 boyalarını karıştırarak boyadım güzel oldu fakat ben daha açık ve küllü olmasını istiyorum ne yapabilirim

    • Arzu Hanım merhaba,
      Saçlarınız ne renk onu bilemeden bişey söyleyemiyorum. Şuanda saçlarınız boyalımı? şuanda hangi numara daha detaylı anlatırmısınız.
      selamlar,

  141. SAÇIMA OMBRE ATTIM TEPELER KOYU ALTLAR TURUNCUYA ÇALAR GİBİ OLDU KÖTÜ DURUYO BAKIR YADA KAHVE TONUNA DÖNMEK İSTİYORUM SİZCE NE İLE BOYAMALIYIM KÖTÜ DURUYO.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM 🙂

    • Esma Hanım, merhabalar,Saçlarınızın rengi tamamiyle turuncu olmadığı için bakır renk olması çok zor. Sizce ne boyamalıyım sorusuna ise yanıtım küllü kahve tonlarını yapmanız gerektiği. Sevgiyle kalın.

  142. Peki sonra saçımi hemen kullu kahveye boyayabilirmiyim yada başka hangi renkler yakışır bana

    • Başka renklerde olur tabi ama önce şu kızıllıklardan bir kurtulun. saçlarınızdaki kızıl yoğunluğu kaybolmalı. kızıllık kayboldukdan sonra boyayınız.

  143. Çok tesekkur ederim

  144. Küllü kahve çok koyu mu acaba bana başka hangi renkler gider şimdiden tesekkurler …

  145. C vitamini derken bu eczanelerde satılan vitaminler mi sabunla yıkandıktan snra kokusu kalmasın diye şampuan kullanabilir miyim ?

    • evet saf c vitamini şu şekilde yapabilirsin bir kap içerine 5 ila 10 adet c vitamini kapsülünü ez ve biraz kepek şampuanı (kepek şampuanı çünkü daha çok boya akıtıyor) istersen biraz saç bakım yağı ilave et ve karıştır. karışı kabarabilir o yüzden büyükçe bir kap olsun. iyi karıştırdan sonra saçlarına bir fırça yardımı veya el ilesür ve 35- 40 dk bekledikden sonra yıkayabilirsin.

  146. Daha doğrusu tutar mi yada hangi renkle evde kahve tonları yapabilirim …

    • Bahar Merhaba,
      Saç renginizi Küllü kahve ye boyamanız süper bir seçim. Şunu yap c vitamini ile birlikte veya beyaz sabun ile saçlarını yıka biraz kızıllıklar gitsin. Sonrasında yansımalar kalıcak onlarıda da küllü kahveye boya yalnız 1-3 boyama kadar gerektirebilir göreceksinki kızıllıklar dan kurtulacaksın.

  147. Merhaba ben saçımi 8 9 ay once kızıla boyadım ama kuaforum yüzünden sacrarim yanmaktan son anda kurtuldu ama mafoldu yıprandı yumuşaklığını kaybetti belime kadar olan saclarimi kestirmek zorunda kaldm snra saçımi altın kakaoya boyadım yanlış aktikca kizilliklar gorunuyo ve rengini begenmiyorum lütfen bana yardım edin korkuyorum başka renge boyamaktan ama şuan küllü kahveye boyamak istiyorum buğday tenliyim gözlerim siyah kaslarim siyah sizce yakisirmi ? Şimdiden tesekkurler …

  148. 6.1 ile 7.1 karıştırmalımıyım yani o kısmı pek anlayamadım. ilginiz için çok teşekkür eder iyi çalışmalar dikerim

    • Herhangi bir karıştırma yapmanız gerekmiyor. Tercihinize göre birini seçebilirsiniz 7.1 açık küllü kumral. Selamlar,

  149. Öncelikle merhaba, saçlarımı bir ay önce açıcı ile açtırıp küllü kumrala boyattım ne yazık kı tam istediğim renk olmadı şimdi rengini evde değiştirmek istesem normal boya ile boyadığımda nasıl bir renk elde ederim turunculaşma olur mu ya da dip boyasını evde kendım yapabilir miyim illa açıcı mı kullanılması lazım her seferinde? Yardımcı olursanız sevinirim

  150. merhaba, saçlarımı küllü kumral yapmak istiyorum suanda saçlarım koyu renkte beyazlarım cıktıkca dipten boya yaparak çikolata kahveye boyamaya başladım. öncesinde de kestane gibi renklere boyadım ve dipler uclara göre biraz daha acık gibi sanki,sanırım sacımı acmam gerekli küllü kumralı bulmak için yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden tesekkürler…

    • Selam, Kevser hanım, ortalama 2 ila 3 ton açma işlemi yapmanız gerekir. Turun olmasından sakının bu yüzden dikkatli olun, açık kahverengi elde ettiğinizde sançlarınızı durulayın sonra sizin tercihinize kalmış 6.1 açık küllü-kumral 7.1 saç boyasını, genelde bütün boya markalarında aynı numaralar olur küllü tonlarda size tavsiyem L’oreal inoa dır. Koleston-perfect de olabilir. Buradan oryal ile saç açma işlemi nasıl yapılır okuyabilirsiniz.

  151. Merhaba sacim koleston 8.1 acik kullu kumral alt aralarda sari balyajlarim var fakat sacimda 8.1den dolayi hafif dorelik var ve bundan nefret ediyorum tenim esmere yakin bugday biraz daha kullu istiyorum 7.1 kullu kumral ve 11.1 acik kullu sari karistirsam nasil olur birkac ton koyu istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim

    • Oranları ne kadar yapacağınıza bağlı. Saç rengimiz 8.1 tonlarındamı? eğer maksadımız dore yi kapatmaksa 11.1 i çok fazla kullanmayın. 7.1 ile bile boya uygularsanız saçlarınızın rengini açacağından açık-küllü-kumral koyu-sarı tonlarında olacaktır.

  152. Naturint diye bitkisel bir boya var kullanan varmı acaba altın sarısı diplerime sarı re

    Naturint diye bitkisel bir boya var kullanan varmı acaba

    • Naturint’in organik olduğuna pekde inanmayın. Organik diyolar ama içeriğinde yine bir sürü zararlı kimyasal mevcut. Sadece oran olarak diğer boyalardan düşük seviyelerde. Beyazları yüzdeyüz kapattığını vadediyor.Fakat hiç bir doğal boya yüzdeyüz beyazları kapatmaz.

  153. Tayin sebebiyle 10yıldan beri gittiğim kuaförümü değiştirmek zorunda kaldım Tavsiye üzerine bir kuaföre gittim saçlarım sık röfle platin sari ama bakınca düz boya gibi görünüyo senede iki defa röfle yaptırırım genelde dört parmak kadar kendi saç rengim olan siyah çıkmıştı…kuaför orielle açalım dedi düz boya olmuş artık saçlarınız dedi yanlız ori saç derimi yakmaya başladı kızardı açıkçası dayanamadım saati dolmadan yıkandı….dipler altın sarı uçlar platin sari şuan ne yapmam gerek bilmiyorum kuaföre gitmek istemiyorum açıkçası evde kendim nasıl yapabilirim hangi boyayı uygulamam gerek sadece diplere şimdiden teşekkürler

  154. Slm ya benim doğal saç rengim siyaha kaçıyor açık sarı sürdüm 1 hafta sonra açık kumral sürdüm aradan 6 ay geçti şimdi diplerim baya bi çıktı boya rengi ise turuncu gibi bi renk oldu ama ben küllü kumral istiyorum hemde çok istiyorum nolur açıklamalı söylermisiniz nasıl tuttururum?saç boyu omuzlarımı geçiyor

    • Merhaba Elif hanım, Özellikle ten rengi buğday olanlara çok yakışan çok doğal duran bir saç rengi. Elde etmesi biraz zordur hatta kuaförler bile 1 boyamada bu rengi tutturması zordur ilk denemede yeşilimsi olması çok muhtemeldir. 6-7 tonundaki bir saça klasik 7.1 boya içerisine ilaveten mavi boyadan eklenirse belki elde edilebilir. Fakat saç renkleri koyu kahve, siyah, kahve tonlarındaysa ilk deneme zordur. Bir kaç sefer uygularsanız tutturabilirsiniz.

      • Merhaba. Oncelikle yardimlariniz ve yanitlariniz icin cok mutluyum. Sorumsa su olacak: Ben kuaforde saclarimin uclarini ara ara actirdim(cok sukur yanma ya da muthis bir yipranma olmadi:)) ve koyu kullu kumrala boyadik. Hemen hemen griyi yakalamak istiyordum. Hafif yesilimsilik oldu tabi ama bu beni rahatsiz etmedi. Zaten yikandikca o hafif olan yesilligin gidecegi soylendi. Nitekim gitti de ama 1 hafta icinde o koyu kullu kumralligin grimsiligi de gitti. Acik kullu kumral gibi gibi oldu. Bu kadar hizli akmasi normal mi? Grimsi rengi elde etmek ve en azindan bir ay kadar kalmasini-akmamasini saglamak icin ne yapmaliyim? Simdiden tesekkurler.

        • Halime hanım, Merhaba,
          Renk açma işeminde yapılan işlemler ışığa karşı hassastır. Güneş ışınları saçlarınızdaki pigmentleri etkiler ve renklerin zamanla solmasına neden olur. Bunu engellemek için mutlaka kaliteli bir boya kullanmanız gerekmekte. Birde boya her saçınızı yıkamanızda mutlaka biraz akar bunun önüne geçmek için son durulama suyunuza biraz sirke karıştırabilirsiniz. Ekşi saçınızdaki boyanın akmasına elgel olur.

  155. benim saçlarım şu an bal köpüğü gibi saçlarımı açık küllü kumral yapmak istiyorum hani doğal kendi saçımmış gibi doğal açık kumral olsun istiyorum nasıl yapabilirim

  156. merhaba benim saçım platin sarıya yakın bi renkti koyulaştırmak için sea color küllü kumral aldım fakat okadar kötü olduki bilmiyorum kötümü bazı arkadaşlarım cok beğendi ama benim pek hoşuma gitmedi gri olması normalmi bütün küllü kumrallarda o renkmi oluyor akarsa griliği gider eski saçıma dönermi?

  157. merhaba ben lorealin sunkiss ürününü kullanarak saçımın rengini açmak istemiştim ama sonuç bakır turuncu arası saçma sapan bir renk oldu onun üstüne lorealin exellence 7.1 küllü kumralını uyguladım 1.5 hafta sonra aktı bir kozmetik mağazasindaki bir bayana sordum o da bana yine loreal 7.1 kullu kumral yanında clemency diye bir markanın 8.1ini neva colorun yoğun yeşil 0,13ünü yanında 9 vol sıvı peroksit verdi bunların hepsini karıstır yoğun yeşili ise tüpün yarısından çoğunu koy boyaya dedi benim istediğim renk böyle küllü kumralla açık kumral arası bişey yani ne çok koyu ne çok açık bi renk istiyorum bu ürünleri uygularsam bu sonuca ulaşırmıyım benim kendi doğal saçlarım zaten kumral gibiydi ama koyuydu biraz açılsın derken mahfettim saçlarımı lütfen bana yardımcı olun 🙁

  158. Saçım ve gözlerim kahverengi dalgalı bir saçım var pek uzun değil ve kalın telli. oldukça beyaz tenliyim ve kaşlarım kirpiklerımde oldukça siyah. aslında saçımın tamamını renklı boyatmak istıyorum ama bana ne gider bilemedım 🙁 lutfen yardımcı olunnn 🙁

  159. merhaba benim ten rengim buğday gözlerim kahverengi saçlarımı boyadım ve renkler çok karıştı açık karamel arasına röfle attım sarıya yakın duruyo sizce bana külü kumral olur mu ve bunu ilk denemede elde edebilir miyim ?

  160. merhaba, doğal saç rengim kumraldı. saçımı kolestonun küllü kahvesi ile boyadım ancak kızılımsı bir renk yansıması oldu. 15 gün sonra lorealin 7.1 küllü kumralıyla boyadım ancak bu sefer de doğal saç rengimin aynısı oldu ve kızıl yansıması devam ediyor. küllü açık kumral rengine nasıl ulaşabilirm bilgi verirseniz çok sevinirim bu arada buğday tenli kahverengi gözlüyüm.

  161. siyah saclıyım esmer tenliyim siyah kaslıyım külü sarı dore yapsam yakısırmı

  162. Merhaba saclarım sarı roflelıydı yıprandıgı içn degstrmek ıstedım istedıgım renkle alakası olmayan bır kahve tonu yaptılar begenmedım saclarımı tekrar actlar bakır kumrala boyandı renkte bır ıkı yıkamada akıyor haftada bır saclarımı boyatmaktan bıktım .saclarımda artık oyuncak bebek sacı gıbı.. Ten rengımde sarımsı cok esmerde degılım kullu kumral yapmak ıstıyorum hangı ton ve nasıl yapabılırım.

  163. merhabalar,sacım koyu renk de idi,,sacıma uyguladığım işlem kül rengı elde etmek için..
    acık küllü kumral ,koyu küllü kumral, mavı düzeltıcı,bunları oksıdan kremler ile ölcek şeklınde karıştırıp sürdüm.sonuç saçım koyu bir morluk patlıcan rengı aldı özellıkle uc kısımları,bu mor ve patlıcan rengınden nasıl kurtulabılırım..yardımcı olursanız çok sevınırım

  164. merhaba ben sıyah saclarımı actırdım ve küllü kumral istemiştim kuaförüm yapıcagını soyledi ve yapmadı karamel tonlarına boyadı fakat bu renk bana hiç gitmdi cok fazlaq dore ve turuncu gibi renkler var sacımda benım asıl istedigim sac küllü kumral bu sacı nelerle boyarsam turunculuk tamamen gider ve küllü kumral olur yardımcı olursanız sevinirim

  165. Ben soluk tenliyim sacim cok acik sari biraz koyultmk istyrm ne onerirsnz gozlerm ela

  166. Merhaba benim doğal saç rengim koyu kestane saçlarımı son 2 senedir sarıya boyuyorum yani tam sarı 9.0 ama artık açık küllü sarı istiyorum bunu nasıl yapabilirim hiç fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim 🙂

  167. Merhabalar benim asıl sac rengım siyaha yakın ama beyazlardan dolayı 2hafta gecmeden boyamak durumunda kalıyodum. Ve aynı zamanda boya alerjım var kafam boyadan sonra yra oluyo ve kesmen kafatasım şişiyor. Bundan 1,5ay onc e cok iyi bi kuafore gittim saçımı gri istiyorm dedim olmaz dedi yanar dedi abicim sen yapmadan ben baska yer bulurum dedim. Ve gercektende saclarım yandı kısacık kestırdım. Şikayetçi degilim 2aya olur dıyor ama sacım suan belirsiz bi renk sarı degil yesili andırıyor. Bana sadece su gri saca donus asamasını anlatabilirmisiniz siyahtan. Yani rofle yaptı bana o sekil gidecez dedi. Dogru yoldamıyım:)))

  168. Merhaba, umarım derdime çözüm bulabilirsiniz, ben bundan yaklaşık 5 ay kadar önce saçlarımı küllü kumrala boyatmaya karar verdim ve kuaföre gittim söyledim olur yaparız dedikten sonra saçımı küllüyle alakası olmayan bir kızıl yaptı, saçlarım resmen dışarda, güneşte kızıl parlıyordu. Başka bir kuaföre gittim sabun kullanarak boyayı akıtmamı daha sonra ne yapacağımıza karar vereceğimizi söyledi, 2-3 hafta sürekli yıkadım ancak çok az bir kısmı aktı tekrar gittiğimde bu saçın benim istediğim renkte ve küllü olabilmesi için ancak açma boyama olacağını ama saçın yıpranacağını söyledi, ben bunu göze alamadım ve daha sonra başka bir kuaför daha buldum bana sen bana bırak dedi ve bi kez daha saçımı boyadık bu sefer kuaförde aynaya baktığımda tam istediğim renk olmuştu, ama güneşte dışarı çıkınca kızıl yansımalar yapıyor sanırım önceki kuaförün saçımı kızıla boyamasından dolayı kızıllıklar kapanmıyor. saçımın kızıllıklarını tamamen kapatmak istiyorum, küllü kahveye boyatmayı istiyorum ama küllü kahvede kızıllıklar kapanırmı? yada kızıllıkları tamamen kapatmak için hangi renge boyamalıyım? şimdiden teşekkür ederim..

  169. Merhaba ben daha önce saclarimi bakir tonlarına boyattim tenim soluk olduğu için yakismadi daha sonra siyaha boyattim fakat simdi sac rengimde acilmalar oldu tekrar bakir tonları ortaya çıktı.
    Saclarimin küllü sari tonları olmasini istiyorum ama söylediğim gibi ten rengim soluk kaşlarım da siyah bu küllü sari tonunu uygularsam ten rengime gider mi ve kaşlarımı da aynı tona boyatmali miyim ?
    Simdiden tesekkur edeeim.

  170. Merhaba.benim orijinal saç rengim siyah. Saçımı 3-4 kez açık küllü Kumral ve küllü kumrala boyadım. Saçım liamda sarımtırak ışıltıları olan bir kahve tonlarında. Kaşlarım siyah; buğday yemeliyim; Gözlerim de kahverengi. Aslında saçlarımı grimtırak bir küllü kumrala boyamak istiyorum. Daha önce loreal 7.1 ve 8.1 i, koleston 7.1 ve 8.1 i kullandım. Ama hepsinde hafif bir turunculuk kalıyor. Bana ne tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler.

  171. Merhaba ben beyaz tenli yesil-ela gozluyum. Saclarimda kizil yansimalar var kizila boyatmistim daha sonra sari tonlarina gecmek istedim kuaforum yipranmamasi icin once acmadi kucuk kucuk tutamlara ayirip sari tonlari atti daha sonra hepsini boyadi ama hala az da olsa aralarda kizilliklar var nasil kurtulabilirim kullu kumral kullu sari cok istiyorum surekli makyaj yaptigim icin de soluk kalma korkum yok

  172. Meraba Benim sac rengim koyu kahverengi. Acik buğday tenliyim kaş rengim sarı nerdeyse hiç belli değil yani eskiden sarısındım yine sarışın olmak istiyorum acaba koyu sarı bana gidermi .s

  173. Saçımı yaklaşık 7 ay önce sarıları kapatmak için mavi siyaha boyadım şimdi çok pişmanım saclarım çok uzun kuafore qidip sacımı actırmak istemiyorum yanmasından korkuyorum. Evde küllü kumral boya alıp boyasım az da olsa ton tutma ihtimali var mı kendi saçımda siyah bu arada şimdiden teşekkürler.

  174. Sari kisa roflrli sacimda bazi yerlerde grilik oldu, kizillik var diye matrixin mor sampuanini kullaiyorum kavunicilik gitsin diye, birde sac diplerimi kendim nevaklorun ultra acicisi ile boyadim gun gectikce renk koyulasti ve kizila kacan koyu kahve tonu oldu, gittigim kuafor saclarimi mahfetti ve artik gitmek istemiyorum, size danismaknistiyorum matrixin 11 a cok acik kullu sarisini aldim ve nevaklorun yesil boyasindan cok azicik eklicem kovunicilik olmasin diye.hani bole bisi yapsam sizcenasil olur grilik gidermi ve turunculuk veya yesillik olurmu

  175. Slm bu sayfayı yeni keşfettim, yardimci olursaniz sevinirim. Sacımı 3 ay önce kızıla boyadım açık bir kızıl cok sinir bozucu ,ten rengim buğday saçımın diplerindede beyazlarim var . Kızıli saçlarımı yipratmadan nasil degiştirebilirim .dogal bir renge boyarım. Küllü kumral olabilirmi yardımcı olsanız çok sevinirim

  176. tenim buğday külü açık kumral istiyorum nasıl elde edebilirim saçım doğal kahve şuan şimdiden teşekürler…

    • Merhaba Elif, istediğiniz saç rengi doğal kahve saçınızdan açık bir ton.Saçınızın açılması gerek.Bence saçınızın doğal rengini bozmadan saçlarınızın üstüne hafif açık balyaj veya gölgeler arttırın saçınıza zarar vermeden çok daha güzel ve doğal saç renginiz olur.

  177. merhaba Nazan hanım inşallah benimde derdime derman olursunuz 🙁 saçlarımı beyaza yakın açtırdım turuncu kalan yerleri ise kestirdim saçım şuan boyanmaya hazır durumda lakin ben sıradan bir renk istemiyordum iki kez kuaföre gidip mavi alt tonlu gümüş gri ye boyamalarını rica ettim her ikisindede saçıma cila çekip gönderdiler iki gün den fazla kullanamadım aktı ben evde kendim boyamak istiyorum çünkü hiçbir kuaföre derdimi anlatamadım şimdi ben hangi boyaları alıp karıştırırım da mavi alt tonlu gri saça ulaşırım lütfen bana yazın şimdiden tşk ederim 🙁

    • Merhaba Derya Hoşgeldin; bildiğim kadarıyla mavi gri saç renkleri 3 yıkamada akacak ve sen yeniden saçını boyamak zorunda kalacaksın en fazla 10 gün dayanır bu renkler.Kuaförün nekakar iyi olsada bu sorunu yaşarsın.Denemek istiyorsan piyasada Regal saç boyasının çok güzel bir gümüş gri tonu olduğunu duymuştum, bayanlar çok beğeniyormuş bu renkle istediğinin mavi tonunu karıştırıp deneyebilirsiniz.Koyu tutmasından falan korkma boya nasıl olsa kolay akıyor.Ama burada deneyimi olan başka arkadaşlar varsa sana öneride bulunabilirler.

      • cevap için çok tşk ederim lakin benim size bir sorum daha olacak mavi ile gümüş karışımı saçımda yeşillenme yaparmı ? saçlarım beyaza yakın açtırmama rağmen platin renk boya kullandıgımda saçım yeşillendi bu neden kaynaklanıyor ? birde gümüş renk boyayı bulamaz isem fildişisarı ile maviyi karıştırırsam sonuç yine gri olurmu ?

  178. Nazan hanım merhaba. benim acilen size ulaşmam gerek. lütfen bana size ulaşabilceğim bi telefon yada facebook verebilir misiniz? çok çaresiz ve zor durumdayım saçlarım beni o kadar mutsuzlaştırdı ki şuan 2 3 tane farklı renk var saçımda ve ben gerçekten ne yapcağımı şaşırmış durumdayım. netten araştırdıkça da kafam hepten karışıyo. saçımda hangi renkler var onu bile hala anlayamadım bu yüzden hangi renge boyasam bu saçma renklerden kurtulabilirim size foto atıcam bana yol gösterin Allah rızası içinnnn 🙁

  179. canim ben esmere dönük buğday tenliyim saç rengm kahverengiyle koyu kumral arasi goz rengim kahvarangi koyu kullu kamral istiyorum yakisar mi emin olamiyorum simdiden tesekkürler

  180. Selam benim sac rengim koyu kumral siyaha yakin kaslarim seyrek beyaz tenliyim sacimi kullu kumrala boyamak istiyorum bu renk tutar mi?

    • Saç renginiz siyaha yakın derece koyu olduğunda üstüne küllü kumral yapmak daha zor olur.Ama küllü kahve saç renklerini düşünebilirsiniz.

  181. ve de esmerim

  182. Merhaba, Nazan hanım 17 yaşında bir erkek olarak saçlarımı boyatmak istiyorum ama kalın siyah kaşlara ve sık siyah kirpiklerim var ve mavi siyah bi saç rengim var. Saçlarım doğal bi şekilde açmak istiyorum sütlü çikolata kahvesi ve aralarda da hafif sarı renkler istiyorum. Bunun için en doğal yöntem ve kaşlarımı da boyamam gerekir mi?

    • Evet Emiray bey, kaşlarınızda hafif açılmalı, ama evde kendinizin açması çok riski.Çok kötü saçlar ile dışarı çıkılabilir ama çok kötü kaşlar ile çok sıkıntı olur.Kaşlar birde zarar görüp yanabilir.Biz bayanlar bile evde kaş rengimizi açmaktan çok korkarız.Bu yüzden siz iyi bir kuaförde hem saçlarınızı hemde kaşlarınızı istediklerinizi yaptırın.Birde kadınlar saç rengi kötü tutsada bir süre kullanabiliyor erkekler için çok riskli olur diye düşünüyorum.KAdınlarda kötü saç rengide olsa çok göze batmıyor, şimdi mavi, kırmızı gii çok çeşitte saç rengi boayatan bayan var.Gözler alışık.Siz riske atmayın derim.

  183. Nazan hanım Merhaba, kumral beyaz tenliyim. 4 ay önce saçlarımı bronz kahve rengine boyadım. Ilk boyandığında harika bir renkti ama akmaya başladığı zaman kızıl turuncu yansımalar oluştu. Daha önce kötü bir kuaför maceram olduğu için evde kendim boyamak istiyorum. Kızıllığı ve bakır yansımaları yok edebilmek için 7.1 küllü kumrala boyamak istiyorum. Yaz bitimide balyaj yaptırmak istiyorum. Sizce 7.1 küllü kumrala boyasam kızıllık gider mi? Koyu bir renk olsunda istemiyorum. hangi markayı önerirsiniz. ( saçım belime yakın ve oldukça gür) Teşekkür ederim 🙂

    • Hoşgeldin Melike:)

      Şuan ki saç renginizde kızıl turuncu yansımalar olduğu için direk küllü kumrala boyamakla gitmezler.Bence Koleston 8/1 Açık küllü Kumral boyasını alın.%9′luk 30 volüme oksidan kullanın. Turuncu, kızıl renkleri azaltmak için içine İgora 0-22 turuncu azaltıcı boyadan alıp sadece bir tatlı kaşığı ekleyin.Kuaför malzemesi satan toptancı yada dükkanlarda bulabilirsiniz.
      Açık küllü kumral saç boyasınada küllü görünümü oluşturmak için boyanın içine 1 yemek kaşığı su, bir tatlı kaşığı saç kremi ekleyin.Sonra tüm saçınızı boyayıp 35/ 40 dakika sarılı bir şekilde bekletin.Sçların uzun ve gürse bir kutu boya yetmez çok uzunsa 3 kutu, omuzlardan hafif aşağıda ise 2 kutu boya kullanın.Ve diğer boyaya eklemeniz gerekenleri de bu oranda arttırın.

      Saçınızı yıkarken ise boyanın tam olarak her yerine geldiğinden emin olmak için, saçlarda ton farklı olmasını engellemek için saçınıza önce çok az su tutun ve şampuanlar gibi bu su ile karıştırın.2 dakika bekleyin.Daha sonra tüm saçı ılık su ile yıkayın.

  184. Saclarimin tamamini mi acmam gerekiyo peki çok yiprandilar çünkü acmadan küllü kumrala boyasam 9.1 olmaz mı acaba

  185. Merhabalar benim saçlarım platin sariydi sıkılıp bakır tonlarinda boyattim alt zemin sarı olduğu için bakır aktı Uçlar yine sapsarı ama diplerim bakır tonlarinda şimdi açık küllü kumral istiyorum direk boyayi sürsem sonuç alabilirmiyim yada tiplerini tekrar açmam gerekir mi lütfen yardım edermisiniz çok acil cumaya kadar halletmem lazım bu saclarla insan içine çıkamıyorum 🙁

    • Hoşgeldin Duygu; Öncelikle diplerindeki bakır rengi açman gerek.Yoksa dipler farklı altlar farklı olur.Daha sonra açık küllü kumrala boyayabilirsin.Ama açılan saçlarda küllü renkler yeşilimside olabiliyor.Saç rengi boyama konusunda çok tecrübeniz yoksa küllü renkleri kendiniz evde boyamayı denemeyin.

      Bende ilk başlarda evde deneye deneye,bazı şeyleri öğrendim.Kuaförde istediğim rengi tam tutturamıyordu.Belkide gittiğim kuaförlerden kaynaklı bazılarının çok iyi yaptıklarıda okuyorum.
      Eğer ben göze alıyorum diyorsanız.
      Saçlarınızı açtıktan sonra direk küllü boyaya boyadığınızda hemen kutu üstündeki küllü kumral olmayabiliyor.Birde sizin saçınız her ne kadar altlar sarı olsada bakırda kullanmışsınız.Saçınızda bakır turuncu yansımalarda olabilir.Saç diplerinizi açtıktan sonra şunları yapın;Bunun için ilk önce Koleston 8/1 Açık küllü Kumral boyasını alın. içine %9′luk yani 30 volüme denk gelen oksidan ekleyin.Eklediğiniz oksidan kullandığınız boya ile aynı oranda olmalı.1/1 oranı.
      Açık küllü kumral saç boyasına küllü görünümü vermek için boyanın içine 1 yemek kaşığı su, bir tatlı kaşığı saç kremi ve İgora 0-22 turuncu azaltıcı boyadan sadece bir tatlı kaşığı ekleyin.Sonra tüm saçınızı boyayın.Eğer saçlarınız uzun ve gürse size bir kutu boya yetmez çok uzunsa 3 kutu, omuzlardan hafif aşağıda ise 2 kutu boya kullanın.Ve diğer boyaya eklemeniz gerekenleri de bu oranda arttırın.

      Saçınızı boyadıktan sonra streç filmle sarıp 35 – 40 dakika bekleyin.Saçınızı yıkarken ise boyanın tam olarak her yerine geldiğinden emin olmak için, saçlarda ton farklı olmasını önlemek için saçınıza önce çok az su tutun ve şampuanlar gibi bu su ile karıştırın.2 dakika bekleyin.Daha sonra tüm saçı ılık su ile yıkayın.

  186. merhaba. 20 yaşındayım. saçlarımı yalnızca geçen yıl boyadım. normalde koyu kahveydi ben de koyu kumrala boyadım. yalnızca dipleri çıktıkça diplerini boyadım. güneşe çıktığımda kınalı mı desem turuncumsu mu desem anladınız işte o renge dönüşüyo. şu an saçlarımı koyu kahveye boyayacağım. çünkü bu renk beni solgun gösteriyo(açık tenliyim). ama güneşe çıktığımda o turuncumsu yansımaların devam etmesinden korkuyorum. yapabileceğim bir şey var mı? teşekkürler.

    • Merhaba Gizem Saçlarını koyu kahve olması için aşağıdaki önerilerimi dikkate alabiilirsin.

      Koyu kahve saç boyaları siyaha yakın tutar.İStersen orta kahve saç boyası al.Ama turuncu ve kızılımsı yansımalar istemiyorsan bunu satın alırken belirt.

      Orta kahve saç boyası içine 6′lık oksidan kullanabilirsin.

      Saçınızdaki turunculuğu önlemek için boyanın içine, İgora 0-22 turuncu azaltıcı boya dan 1 şeker kaşığı kadar ekleyin.Fazlasını kullanmayın ve asla tek başına kullanmayı denemeyin.
      Bir şeker kaşığı saç kremi ve 1 şeker kaşığı su ekleyin.Bu şekilde saçınız daha hafif küllü kahve olur.Doğal durur, turuncu ve kızılımsı yansımalar olmaz.

  187. Benim saçlarım uçları bebe sarısı bir ombre diplerde 2-3 cm çok koyu olmayan kahverengi saçlarım var saçlarımı açık küllü kumrala boyarsam yine çok hafif bir geçiş sağlayabilir miyim

    • Dipleriniz çok uzun değil, direk açık küllü kumrala boyayabilirsiniz. Saç uçlarınız bebe sarısı olduğunda zamanla küllü kumral rengi de açılır.Üstüne daha sonra tekrar açık renkler yapabilirsiniz.

  188. Merhaba , benim saçlarım ombre . Ama isteğim gibi olmadı tabi dip renk 8 uçlarıda bilmiyorum sarı işte . Aslında dip renginin koyu uçlarıda hafif küllü olmasını istemiştim ama yine olmadı . Ben tamamını küllü kumrala boyayıp doğal bir görünüme kavuşmasını istiyorum . Tenim buğday gözlerin açık kahve bana yardımcı olurmusunuz .

  189. Merhaba ben ilk defa sacimi boyatmistim simsiyahti koyu kahve istemistim ama cok bilmis kuaforum resmen kumral yapti sacimin aralarina isilti dedi ama kalin kalin balyajlar oldu yikandikca sacin rengi acildi turuncu gibi gorunuyor ve hic hoslanmiyorum boyatmayi dusunuyorum loreal paris excellence creme 5.15 fahriye evcenin reklamini yaptigi boyadan boyarsam koyu kahve tonlari olurmu kiziillik olsun istemiyorum cok korkuyorum boyayinca kizllik olsun istemiyorum

  190. Şuan ki saç rengini istiyorum o tonlarda olsun istiyorum .Nasıl elde edebilirim

  191. Ben saçlarımi actirmistim ama istediğim gibi olmadığı için kumrala boyattim sac rengim ne koyu nede çok açık şimdide 7.1kullu kumrala boyatmak istiyorum nasıl olur acaba biraz daha açılsın istiyorum sac rengim

    • Merhaba Açelya
      şuan ki kumral saçın üstüne küllü kumral saç rengi çok güzel olur.Ama boyanın küllü olması için boyanın içine bir şeker kaşığı saç kremi ile bir yemek kaşığı su ekleyin.Bu şekilde doğal bir küllü saç rengi olur.

      • Meraba benim saclarim koyu kahve bugday tenliyim saclarimi acik kumrala boyatmak istiyorum sizin gorusleriniz nedir

  192. Merhabalar ,
    Benim doğal saç rengim koyu kestaneydi .Palette nin acık küllü kumralyla boyadım küllü kumral oldu fakat ben serenay sarıkayanın saç tonundan istiyorum buğday tenliyim

    • Serenay sarıkaya nın saç rengi sürekli değişiyor, hangi saç rengini istiyorsunuz.Dizideki mira saç rengi kumral ama üzerinde hafif gölgeler var.

  193. Benim sacim bakir karamel boyadi kuafor sonra dip gelsin gel dedj gittim dip gelincede dip geldi dedi fiyat degisyrdi bu arada sac acildi yikandikca sonra biri dedi evde boya bal kopu boyadim iyi durdu suandip siyah beyazda var geldi veben bugday tenliyim siyah kas sac rengim ve istiyorumki tatli sari ya donmek bal kopu ustune ne boyasam ne marka boyayla tesekur ederim…

    • Bal köpüğü üstüne sarı rengi boyayın tatlı bir sarı saç rengi tutabilir,
      Boyanın güzel ve doğal durması için içine şunları ekleyin.
      %12 lik yani 40 volüm oksidan kullanabilirsiniz.Çok açık olması diyorsanız %9′luk yani 30 volüm oksidan kullanın.Kullandığınız oksidan boya ile aynı miktarda olmalı.1/1 oranı yani.
      Saç renginizin daha doğal ve hafif küllü sarı olması için bunlarıda ekleyin.Bu şekilde sarı saç boyamada çiğ duran turunculuklarda oluşmamış olur.
      1 yemekkaşığı kadar su
      1 şeker kaşığı saç kremi
      İgora 0-22 turuncu azaltıcı boyadan bir tatlı kaşığı kadar boya (daha fazlasını kullanmayın ve asla tek başına kullanmayı denemeyin)

      saçlarınız uzun ve tek bir kutu boya yetmiyorsa o zaman ölçüleri iki katına çıkarmalısınız.

  194. merhabalar 🙂 ben saçlarımın uçlarına balyaj attırmıştım ama aktı simdi kendim atacağım nasıl atabilirim ?

    • Merhaba sevgi hanım, evde saç uçlarına balyaj atma, biraz daha profosyonellik istiyor, benim kendi yaptığım bir deneyimim olmadı.Burada evde saçına kendi balyaj atan veya gölge atan kadınların olumlu deneyimleri varsa bilgelirini bizler ile paylaşmaşmalarını isteyebilirsiniz.
      Kızlar evde balyaj atma, saç uçlarına gölge atma gibi benzer deneyimleri olanlar ziyaretçilerimizle deneyim bilgilerinizi paylaşır mısınız?

  195. Merhaba Nazan Hanım,
    kendi saçım doğal koyu kahve sadece uç kısımlarına doğru balyaj var. Saçımı açık küllü kumral yapmak istiyorum. Boya alıp boyasam tutar mı ve kaç boyamada istediğim tona ulaşabilirim?

    • Merhaba Sema Hoşgeldin, Saçlarınız doğal kahve ve tümünü açık küllü kumral yapmak istiyorsunuz.
      Bunun için ilk önce Koleston 8/1 Açık küllü Kumral boyasını alın. içine %9’luk yani 30 volüme denk gelen oksidan alın.
      Boyayı küllü hale getirmek için ise bunlarıda ekleyin

      Bir çorpa kaşığı kadar su
      Bir şeker kaşığı kadar saç kremi
      İgora 0-22 turuncu azaltıcı boyadan bir tatlı kaşığı kadar boya (daha fazlasını kullanmayın ve asla tek başına kullanmayı denemeyin)
      Daha sonra tümünü karıştırıp saçlarınızı boyayın.Eğer saçlarınız uzun ise boyayı ve ölçüleri ona göre arttırın.Omuzdan aşağı ve gür ise 3 kutu kullanmalısınız.

      Saçlarının altlarında balyajlar olması bir sıkıntı oluşturmaz, hafif gölgeli daha güzel bile durur.Ama saçlarınız uzun ise bu ölçüler iyi yetmez ve saçınızda ton farkları oluşturur.Bunun için dikkatli olun.

      • Tekrardan merhaba, ben tekrar bir şey soracaktım saçlarım göğüs hizasında bu verdiğiniz saç kremi,su ve igora için 3 kutu boya kullandığımda 3katı arttırıcak mıyım yoksa 3 kutu içinde aynı ölçülerimi kullanmam gerek teşekkürler

        • Merhaba Sema, saçların göğüs hizasında ise eğer çok sık değilse 2 kutu yetecektir.Evet her arttırdığın boya kutusunda ölçüleri aynı oranda tekrar arttırmalısın. 2 çorba kaşığı su,2 şeker kaşığı saç kremi aynı şekilde 2 şeker kaşığı igora kullanmalısın.

          • Cok teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim 🙂

          • merhaba, saçımı boyarken oksidan kullanmasam olur mu yani ben kullanmamayı düşünüyordum fakat bi yerde igora ile oksidanın birlikte kullanıldığı yazmış doğru mu? teşekkürler

          • evet benim bildiğim ve okuduğum yorumlarda oksidan kullanılıyor.

  196. benim saçlarım koyu kumral gibi bir renk uçlarımın rengini küllü bir sarı yapmak istiyorum nasıl yapabilirim şimdiden teşekkür ederim:)

    • Merhaba Merve Hoşgeldin ;
      Saç renginiz koyu kumral ve saç uçlarınızı küllü sarı yapmak istiyorsunuz, size verdiğim aşağıdaki önerileri izleyebilirsin.Ama küllü sarı koyu kumral genel saç renginizde çok göze batabilir.Bunun yerine daha doğal durması için balköpüğü saç rengini saç uçlarınıza önerebilirim.
      Sizin istediğiniz gibi saç uçlarını küllü sarı yapmak için

      Küllü Sarı Boyayı Hazırlama

      Koleston 11/1 Boya
      %12 lik yani 40 volüm oksidan kullanmalısınız. kuaför malzemesi satan yerlerde bulabilirsiniz.
      Kullandığınız oksidan miktarı ile boya miktarı aynı olmalıdır.Ne kadar boya, o kadar oksidan. 1’e 1 oranı yani. İsterseniz boyayı da oksidan kremi de çay bardağıyla ölçerek aynı oranda oksidan bir bardağa da aynı oranda boya koyup ayarlayabilirsiniz.

      Boyayı Küllü Hale Getirmek için bunları da karışıma ekleyin

      Bir çorpa kaşığı kadar su
      Bir şeker kaşığı kadar saç kremi
      İgora 0-22 turuncu azaltıcı boyadan bir tatlı kaşığı kadar boya (daha fazlasını kullanmayın ve asla tek başına kullanmayı denemeyin)
      Tümünü boya içine ekleyip karıştırdıktan sonra istediğiniz uzunlukta saç uçlarınıza uygulayın

      30-40 dk arası boyası saçınızda bekletin, ve ılık suyu az açarak saçlarınızdan boyayı yavaş yavaş akıtın.

  197. Merhabalar…saçıma siyah hint kınası yakalı 1 sene oldu.önce 9.0 çok açık sarı uguladım saçıma fakat saç diplerim açık kahve,uçları ise hiç tutmadı.sonra açıcı uyguladım.saçımda turunculuklar oluştu.aslında saçım alalı bulalı oldu.aşırı beyaz tenli,ela gözlüyüm,kaşlarım seyrek ama koyu renklidir.küllü kahve saç rengini istiyorum.ne yapmalıyım?ayrıca doğal yollarla saçımı nasıl açabilirim?şimdiden teşekkürler.

    • Küllü kahve saç boyası şuan ki saç renginizden çok daha koyu olacaktır.

      Siz çok koyu olmayan açık kahve rengi bir boya satın alın.%6’lık yani 20 volüme oksidan alın.

      Boyayı Küllü Hale Getirmek için ise

      Hazırladığınız bir tüp boyaya, aynı oranda oksidan karışımını eklemelisin, yani 1 e 1 oranı olmalı.
      Boyayı küllü hale getirmek için
      -Bir çorba kaşığı su
      -Bir tatlı kaşığı saç kremi
      Saçınızda turunculukların gitmesi ve küllü olması için
      -Igora 0-22 turuncu azaltıcı boyadan sadece bir tatlı kaşığı kadar boya ekleyin.
      Eğer saçlarınız çok uzun ise boyayı 3 kutu kullanın, ölçüleride ona göre aynı oranda arttırın.
      Omuzlarda ise 2 kutu boya kullanın diğer yukarıda ki ölçüleride aynı oranda arttırın.

      Saç rengini doğal yollar ile açma
      saçlarınızı doğal olarak açmak için papatya ya da sprey kullanmalısınız.Bildiğim kadarıyla doğal saç açıcı papatya spreyi boyalı saçlarda işe yaramıyor.Saçınızda hiç boya yoksa doğal kendi rengi koyuysa işe yarıyor.

      • Nazan hanım,verdiğiniz bu tarif saçımı ne renk yapar acaba?teşekkürler.

        • Saçınız üstteki yazdığınız yoruma göre şuanda açıcı uygulanmış, turunculuklar ve alaca bulacak oldu. Verdiğim bu tarifi kullandığınız boya kutusuna göre arttırıp yapabilirsiniz.Saçınız küllü kahve olacaktır Melike hanım.Ama yeterli boya kullanmazsanız yine ton farkları olabilir.
          Siz saçlarınız uzunsa ve sıksa 3 kutu boya kullanın.Eğer orta uzunlukta ise 2 kutu kullanın.Ona göre diğer su, saç kremi ve igora boyanın kaşık sayısını arttırın.

          oksidanı da boya miktarında kullanın.Ne kadar boya okadar oksidan. bardakla ölçüp te oran tutturabilirsiniz.

          • Çok teşekkür ederim nazan hanım,peki bu küllü kahve çok koyu bir renk mi acaba?ben orta tonlarda istiyorum.siz bana açık kahverengi boya alın demişsiniz.bana önerebileceğiniz açık kahve boya numarası var mı benim ten rengime göre?

          • Nazan hanım boya kutularının içerisinde bir tüp boya ile oksidan bulunuyor.ben ayriyeten yüzde 6 lık yani 20 volümlük oksidan almama gerek var mı?yoksa üçünü bir mi karıştırıyoruz?ayrıca ben turunculuk azaltıcı igoru bulamadım.nereden bulabilirim.

          • Merhaba Melike Hanım , zaten boya kutusundaki oksidanda yazar yüzdesi büyük ihtimal aynıdır.Bir sorun olmaz.igora 0-22 turuncu azaltıcı boyayı kuför malzemesi satan toptancılarda bulabilirsin.Ankarada Sıhhıyede satılıyor.Siz de şehire göre adreslerini bulabilirsiniz.Ayrıca boyalarda oldukça uygun fiyata satılıyor.

  198. Merhabalar nazan hanim benim saç rengim suan böyle tam turuncu degilde cok hafif turuncuya kaçıyor bal köpüğü 7.3 toz acısıyla elde ettim bu rengi beğeniyorum ama köyü kullu sari istiyorum kaslarimda boya ack ama cokta degil kıvamında ten rengimde esmer hafif buğdaya da kaçık nrmal kulluye bursa üstüne nasıl olur acaba kararını yardimci olursan bi fkae ihtiyacı var teşekkür ederim

    • Merhaba Burcu Hanım Hoşgeldiniz; ten renginize küllü sarı saç rengi hoş durur.Turumcumsu balköpüğü saç renginin üstünde küllü koyu sarıyı elde etmeniz için koyu sarı bir saç boyası alın.İçine İgoranın 0-22 turunculuk azaltan boyasından 1 şeker kaşığı ekleyin.Boya içindeki açıcıyı da ekleyin.Sarıyı küllü yapmak için ise İçine Bir şeker kaşığı saç kremi, Bir çorba kaşığı su ilave edin.küllü orta kahve boyadan 1 şeker kaşığı ilave edip tümünü karıştırın.Bu şekilde kendimin evde saç boyama tecrübelerime ve araştırmalarıma göre istediğiniz rengi elde edebilirsiniz.Tabi %100 garanti veremem.Saç uzunluğuna ve saç tonuna göre belki biraz farklılık gösterebilir, veya tam istediğiniz gibi de olabilir.Yeri geliyor kuaförde bile çok kötü renkler çıkabiliyor.Ama ben bu şekilde koyu küllü sarı rengini elde edebileceğinizi düşünüyorum.Siz karar verin 🙂

  199. merhaba,

    Benim saçların cok ince telli ve yıpranmışlık var. saçlarım küllü sarı istiyorum ancak platin görünümdeler çok fazla küllü değiller. Diplerde dorelik var ve hiç sevmiyorum dipleri gri hale nasıl getirebilirim yıpranmadan. Daha önce kolestrolün küllü sarısını kullandım dorelik verdi hep şimdi plattenin platin sarısını kullanıyorum ama zamanla oda doreye dönüyor ve hızlıca boya akıyor. birde saçlarım artık uzamıyor uzaması için bu yıpranmışlığı düzeltebileceğim önerebileceğiniz bakı varmı?

    • kolestrolün küllü sarısını kullanırken içine Oksidan Krem %9′luk yani 30 volümlük kullanın.

      Eğer bu oksidasyon krem tek kullanımlık değilde 1 litrelik falansa boya ile aynı oranda oksidan krem kullanmalısınız.Yani 1/1 diyebilriz.Bunun için ölçü olarak bir su bardağınızı kaç tüp boya tercih edecekseniz koyun, başka bir bardağa ise aynı oranda oksidan krem kullanın.

      Boyayı Küllü Hale Getirmek için ise

      Hazırladığınız bir tüp boyaya, aynı oranda oksidan karışımını ekledikten sonra
      -Bir çorba kaşığı su
      -Bir tatlı kaşığı saç kremi
      -Igora 0-22 turuncu azaltıcı boyadan bir tatlı kaşığı kadar boya ekleyin ve hepsini karıştırıp saçınızı boyayın.
      Saçlarınıza her hafta bakım maskesi uygulayın.Önerebileceğim maskeler ise;
      boyadan yıpranmış ve yanmış, saç dökülmelerine karşı, Doğal zeytin yağı kullanabilirsiniz.evde kolayca uygulayabileceğiniz, saçlarımıza doğal güzelliğini kazandırabileceğiniz zeytinyağıdır.Tüm saç derisi ve saça sürüp,Saçınızda 40 dakika bekletip ılık su ile yıkayın.

      Boyadan yıpranmış saçlar için başka evde yapabilceğiniz etkili maskeler ise yumurta maskesi ve aloe vera maskesi de saçlarınıza çok iyi gelir.
      Yumurta maskesi; aşırı yıpranmış ve kuru saçlar için başta gelen vitamin kaynağıdır ve Hinsitan cevizi yağı ile hazırlanan bir maskedir. Bir bütün yumurtayı 5 kaşık hindistan cevizi yağı ile karıştırıyoruz. Karışımı saç köklerinden uçlara olarak şekilde tüm saçımıza eşit miktarda sürüyoruz. Saç derimize de parmak uçlarıyla masaj yapmayı unutmadan, 30 dakika beklettikten sonra ılık su ve nemlendirici şampuan ile yıkayabilirsiniz. Hindistan cevizi alerji yapan özelliği olduğu için, cildinizde kızarıklık yapmıyorsa 2 günde bir kullanabilirsiniz.

      Alo Vera maskesi, saçların daha sağlıklı uzaması için ve beslenmesi için yapılan bir maskedir. 2 çay kaşığı Alo Vera jelini, 2 çay kaşığı bitkisel gliserin ve 4 yemek kaşığı avakado yağı ile iyice karıştırıyoruz. Bu karışımdan bir miktarını parmak uçlarımıza döküp saç derimize masaj yapıyoruz. Kalanını ise saç diplerinden başlayarak saçlarımızın uçlarına kadar sürüyoruz. 30 dakika beklettikten sonra nemlendirici bir şampuanla maskeyi çıkartabilirsiniz. Bu maskeyi 2/3 günde bir yapabilirsiniz.
      Bence 3/4 gün arayla hem zeytin yağı, hem yumurta maskesi, Alovera maskesini yapın, düzenli olarak yapar ve kırıklarınızı 2 ayda bir temizletirseniz saçlarınız sağlığına kavuşur ve uzamaya devam eder.

  200. Merhaba, ben saclarimi 1 yildir sonbahar kizili boyuyorum ve ya kizil ya siyah kullandim hep ama farkli renkler istiyorum soguk bi tenim var ne beyaz ne bugday ten yesil gozluyum. Küllü kumral ile igora 0.22 karistirp boyasam kizildan kurtulma sansim varmidir acici kullanmak istemiyorum cunku acici yuzunden belimde olan saclarim suan erkek kesimi 🙁

    • Merhaba Gülçin hanım; saçlarınızda daha önce kızıl ve siyah kullandığınızdan, küllü kumral olması çok zor. İgora turunculuk azaltıcı boyada işe yaramaz.Bunlar genelde çok ton farkı olmayan, çok koyu olmayan renklerde işe yarıyor.Siz eğer açık renkler kullanmak ama açıcı uygulamak istemiyorsanız saçınızı her ay ton ton açın.Bunun içinde saç renginizden açık saç boyalarını seçin, ama bir anda açık renklere geçiş yapmayın.Öncelik açık kahve olabilir.Daha sonra açık kumral gibi.Zamanla saç renginizi boya ile açtırıp üstüne küllü kumral ve igora turuncu azaltıcından 1 şeker kaşığı kullanıp saçlarınızı boyayın.

  201. Saçınızı koyu kahveden küllü kumral yapmak için , ilk önce açık küllü kumral saç boyası alın. İçine Oksidan Krem %9′luk yani 30 volüme kullanın.

    Eğer bu oksidasyon krem tek kullanımlık değilde 1 litrelik falansa boya ile aynı oranda oksidan krem kullanmalısınız.Yani 1/1 diyebilriz.Bunun için ölçü olarak bir su bardağınızı kaç tüp boya tercih edecekseniz koyun, başka bir bardağa ise aynı oramda oksidan kremi koyun ve plastik bir kapta hepsini karıştırın.

    Boyayı Küllü Hale Getirmek için ise

    Hazırladığınız bir tüp boya, aynı oranda oksidan karışımına
    -Bir çorba kaşığı su
    -Bir tatlı kaşığı saç kremi
    -Igora 0-22 turuncu azaltıcı boyadan bir tatlı kaşığı kadar boya

    Eğer igora kullanmak istemiyorsanız sadece krem ve su ekleyin, sadece onlar bile rengi daha küllü hale getiriyor.
    İlk boyamada çok iyi sonuç alamasanız bile 1 ay sonra tekrar aynı şekilde boyayın.Renk oturacaktır…

    • Ben sadece acici kulandim sacik suan turuncu nasil duzeltirim kumral olmasada olur kurtulayim yeter ki yerdim edinn lutfen .:(

      • Kolestonun küllü kumral bir boyasını alın içine boya kutusu içindeki oksidanı ekleyin,
        -Bir çorba kaşığı su
        -Bir tatlı kaşığı saç kremi
        -Igora 0-22 turuncu azaltıcı boyadan bir tatlı kaşığı kadar boya.
        Hepsini karıştırıp boyarsanız saçlarınız güzel bir renk olabilir. Turunculuktan kurtulmak için Bunları eklemelisiniz ama Bir çorba kaşığı su, bir tatlı kaşığı saç kremi, Igora 0-22 turuncu azaltıcı boya

  202. Sacim koyu kahve acik kullu kumral nasil yapabilirim renk acici aldim

  203. Merhaba , daha önce sormuştum, sizde bana yanıt vermiştiniz . saçlarımı bu gün 7-0 kumral rengine boyadım ama ne yazık ki koyu renkler bana yakışmıyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, Bana baya baya yakışmadı ve beklediğimden daha koyu çıktı. ne yapmam gerekiyor, yarın tekrar boyamayı düşünüyorum ama bu rengi ancak baya sarı bir renk açacaktr ne önerirsiniz, ? benim saçlarımı böyle doğal güzel bir sarı istiyorum ne renge ve hangi boyaya boyamalıyım?

    • Bence saçlarınızı bir süre kullanın, altta sarı renk olduğu için zaten bir, iki ay içinde açılacak koyu sarı gibi bile olabilir.
      Doğal bir sarı elde etmeniz şuan için zor, saçlarınız önce biraz açılmalı.Daha sonra koyu sarı. Koyu sarı biraz daha doğal görünüyor.Ama saçlarınız açma işlemlerinden yıpranıp matlaştıysa parlaklığını kaybeder ve açık boyalar saçınızı mat ve soluk gösterir.

  204. Merhaba. Benım saçım suan sarı. diplerı evde kendım actıgım ıcın hafif bakırlıklar var. Gerı kalan kısmı sarı. Küllü kumral yapmak istiyorum sizce hangi boyaları karıştırmam gerekiyor?

    • Kübra hoş geldin; küllü saç renginin saçınızda güzel durması için ilk önce saç dibinizdeki bakır tonları kapatmalısınız. Bunun için ilk önce küllü sarı ile saç dibinizi boyayın.Daha sonra tüm saçınızı küllü kumral saç rengine boyayın.

      Koleston’un tüp boyalarından 11/1 tonunu kullanabilirsiniz. Çok tatlı bir küllü renk veriyor. Ama burada önemli olan nokta yanında kullandığınız oksidasyon kreminin kaç volüm olduğu ve turunculaşmayı önlemek.

      Oksidan kremleri 3 çeşit olarak %6’lık, %9’luk ve %12’lik olarak satılıyor.
      %6’lık 20 volüme denk geliyor, kahve ve kızıl tonları için kullanılıyor.
      %9’luk 30 volüme denk geliyor, kumral ve sarı tonları için kullanılıyor.
      %12’lik 40 volüme denk geliyor, açık sarı ve platin tonları için kullanılıyor.
      Normalde market boyası aldığımızda kutu olarak da tüp olarak da alsak açık sarının yanında 30 volümlük oksidan veriyorlar. Ama ben kendime 40 volümlük oksidan krem aldım ve Koleston 11/1 ‘i kullandım. Böylece saçlar 4 ton değil 5-6 tona kadar açılıyor.Ama saçlarınız ince telli ve dayanıksa kullanmayın. Oksidanın mantığı boyayı aktif hale getirip renk vermek ama söz konusu sarı olunca yüksek volüm bir oksidan tek başına bile saç rengini açabilecek kadar güçlü olabiliyor. Boyayla karıştırdığınız oksidan krem miktarı ne kadar fazlaysa ve volüm ne kadar yüksekse saçı turunculaştırma olasılığı da o kadar artar. Bu nedenle hazırladığınız boyaya ekleyeceğiniz karışımlar ile turunculuğu azaltıp küllü bir sarı elde edebilirsiniz.

      küllü sarı saç boyasını hazırlama;
      kutu boya seçimi
      saçlarınız uzun belinize kadar geliyorsa ve ilk defa boyuyorsanız 3 tüp koleston 11/1 numara boya kullanın.Aldığınız boya saçınıza yetmeli, ama sadece dip boyanızı yapacaksınız bir kutu boya yeterli. kuaför malzemesi satan her yerde bulabilirsiniz.

      Oksidan Krem
      %9’luk yani 30 volüme kullanın.Eğer bu oksidasyon krem tek kullanımlık değilde 1 litrelik falansa boya ile aynı oranda oksidan krem kullanmalısınız.Yani 1/1 diyebilriz.Bunun için ölçü olarak bir su bardağınızı kaç tüp boya tercih edecekseniz koyun, başka bir bardağa ise aynı oramda oksidan kremi koyun ve plastik bir kapta hepsini karıştırın.

      Boyayı Küllü Hale Getirme

      Hazırladığınız bir tüp boya, aynı oranda oksidan karışımına üç tane daha şey ekliyorum.
      -Bir çorba kaşığı su
      -Bir tatlı kaşığı saç kremi
      -Igora 0-22 turuncu azaltıcı boyadan bir tatlı kaşığı kadar boya (daha fazlasını isterseniz çok az oranda artırabilirsiniz)
      Eğer igora kullanmak istemiyorsanız sadece krem ve su ekleyin, sadece onlar bile rengi daha küllü hale getiriyor.

      Igora 0-22 turuncu azaltıcı boya özel bir boyadır ve profesyonel kullanım dışında asla tek başına kullanılmaması gerekir.Doğru oranda kullanmaya özen gösterin.
      Boyama işleminde ise tüm malzemeyi iyice karıştırın ve tüm saça yedirin.30-40 dk arası bekletin.poşetle sarın ve düşük ısıda bir dk fön makinesi tutun.

      saçınızı yıkama işleminde ise boyayı bir anda akıntmayın.Biraz su tutum şampuanlar gibi yıkayın, Boyayı saçtan yavaş yavaş akıtın.Böylece ton farklılıkları bir nevi önlenmiş olacaktır.

      Küllü renkleri üst üste çok defa uygularsanız sarı saçta yeşillenme olabilir. Bu nedenle tekrar tekrar bütün saçınızı boyamayın. Dibiniz geldikçe dip boya yapın. Dip boyanızın 5 cm altına inerek boyayabilirsiniz.

      Eğer bu rengi beğenirseniz tüm saçınızı bu renge boyaybilirsiniz.Yada küllü kumral saç boyası ile tüm saçınızı boyayabilirsiniz. Küllü kumral için yinr aynı %9’luk 30 volüme denk gelen oksidan kremi tercih edin.Ve aynı miktarda küllü kumral saç boyası ile karıştırıp tüm saçı boyayabilirsiniz.

  205. Benim sacim açık karamel ama iki üç tane ayri renk var cok kötü duruyo ben sacimi tek renk yapıp biraz daha sari olmasini istiyorum napmam lazım bu sacla gezmek istemiyorum

    • Merhaba Tuğçe hanım; saç renginiz karamel ve içinde ton farklılıkları var anladığım kadarıyla.Saçlarınızı altın sarı veya koyu sarı renge boyayabilirsiniz.Ten renginiz esmer ise bu sarı saç ten renginiz de sırıtabilir.Bunu yerine bal köpüğü saç rengini tavsiye ederim.Bunun için ise altın sarı boyasının tümünü ve kahve köpüğü boyasının %30 ‘nu karıştırarak saçlarınızın tümünü boyayabilirsiniz.
      Ayrıca saçlarınız gür ve omuz hizasından uzun ise bu ölçüleri baz alın. 2 kutu altın sarısı kahve köpüğü boyasınında 4/ 3 nü kullanabilirsiniz.Eğer sadece koyu sarı veya altın sarısı saç rengi tercih edecekseniz 2 kutu boya kullanmalısınız.Bir kutu boya saçınızı boyamaya yetmeyebilir.Ve dipler daha çabuk açılır, eğer saç diblerinizde kendi renginiz çıktıysa ve çok koyu renk değilse bu yüzden saçlarınızı uçlardan başlayarak boyayabilirsiniz.Dip renginiz uçlara göre daha koyu ise saçlarınızı diblerden başlayarak boyayabilirsiniz.

      • Sacimda turunculuk kizillik var aralarinda esmerim bu arada ama koyu renk istemiyorum siz bi renk önerir misiniz

  206. Merhaba doğal saç rengim siyaha yakın bir renk, ben saçlarımı 10-0 sarıya boyadım ve baya açıldı sonra turuncumsu sarı olduğu için Küllü açık kumrala boyadım ve şuan ki rengi böyle solgun sıra rengi, böyle okul sıralarındaki renge benzer ve beni çok solgun gösteriyor Beyaz tenliyim gözlerim ela ve ne renge boyasam beni canlı gösterir ve saç boyumda omuz hizamı biraz geçiyor. ne renk önerirsiniz?

    • Merhaba; beyaz tenliyseniz size küllü saç renklerini tavsiye etmem, gerçekten yüzü çok solgun gösteriyor.Ayrıca sizi olduğunuzdan daha olgun gösterir.Bu yüzden açık saç rengi tercih edecekseniz örneğin beyaz tenlilere yakışan saç renkleri, dore sarı renkleri, altın sarı saç rengi, karamel bakır saç rengi, balköpüğü bakır saç renklerini öneririm.Bu renkler daha parlak ve canlı olduğundan, yüzünüzü daha canlı ve genç gösterir.
      Ayrıca kızıl saç renkleri, kızıl kahve, bakır kahve gibi saç renkleri de beyaz tenlilere yakışır.
      Özellikle beyaz tenli ve yeşil gözlü, ela gözlü bayanlara balköpüğü ve bakır tonları karışımı saç renkleri çok yakışıyor.Üstelik bu yılda bu saç renkleri çok trend.
      Kumral düşünürseniz; Cilde parlaklık veren ve yüzü aydınlık gösteren kumral tonları ise orta kumral saç renkleridir.
      Önümüz yaz mevsimi bence açık saç renklerinden altın bakır, altın kumral, karamel, balköpü bakır tonlarını tavsiye ederim.Eğer sıkılırsanız daha sonra üstüne orta kumrala boyayabilirsiniz.

  207. Tüp boyaların yanında zaten oksidan veriyorlar.Aldığınız yerdeki satış elamanına şuanki saç renginize göre nasıl bir ton istediğinizi söylerseniz size yardımcı olacaktır.Ben şuan saç rengini tam görmeden kesin bir bilgi veremiyorum.
    Ama voila saç boyası renklerinde Sütlü kahve rengi ( numarası 4.8 ) bunu alırsanız zaten kutu içinde oksidan vardır.Onu kullanabilirsiniz.

    • Merhabalar. benim doğal saçım kahve tonları ağırlıklı aralarda sarımtrak renkler var. tenim sarımsı, gözlerim ela. Saçlarımı açık küllü sarıya boyamak istiyorum ama nasıl olur kararsızım bide tutatrmıki.. yardımcı olurmusunuz..

      • Bence doğal kahve sarımsı gölgeli saçınız çok güzel bir renk.Karar vermeden önce iyi düşünün.Küllü renkler yüzü biraz soluk gösterebiliyor.Daha önce evde saç boyama deneyiminiz yok sanırım.Bu yüzde saç renginizi kendiniz değiştirmeyin.Çok isterseniz iyi bir kuaföre danışıp boyatın.

        • önceden başka renk denemiştim ama saçım çok uzun olduğu için tam rengi tutmadı. şuan kısa tutar gibi geliyor ama dediğiniz gibi kuaföre danışıp öyle boyayım. tşk ederim sizede.. 🙂

  208. Iyi gunler Bende sac boyasi magdurlarindanim sacim istedigim. Gibi olmadi acik koyu karamel istedim cok acik karamel oldu ve simdi bu renkten kurtulmak istiyorum kumral biriyim kahve rengi dusunuyorum kahve de siyah yapiyormus guzel bi kahve rengi yapmam icin hangi boyalari karistirmam gerekiyor lütfen yardimci olun 🙁

    • Merhaba Melis; şuanki saç renginiz açık karamel olduğundan, üstüne boyadığınız renk aktıkça hafif karamelikler kalabilir.Saçlarınızı kahverengi istiyor ve koyu olmamasını istiyorsanız açık kahve saç rengine boyayabilirsiniz.Zaten bir ay sonra hafif aktığında daha güzel bir renk alır.Ama orta kahve, özellikle koyu kahve siyaha yakın oluyor.

      • Benim dogal sacim siyah degil zaten en buyuk korkum kahve alip siyah olmasi dir hangi marka daha iyi koleston koyu yapiyormus tup boyalardan mi market boyalar acik kahve

        • voila saç boyaları arasında çok güzel kahve tonları var, özellikle ışıltılı kahve serisini inceleyebilirsiniz.
          voila saç boyası renklerinde Sütlü kahve 4.8 rengi çok güzel.Koyu değil çok açıkta değil.
          Tüp boyalar arasında daha rahat açık kahve saç renkleri bulabilirsiniz.

  209. İki markada güzel sonuçlar veriyor.Ben palettede karamel ve bakır tonlarını denemiştim ve çok canlı parlak duruyor.Ama küllü rengini hiç denemedim.Diplerde ana renk olduğu için her zaman daha çabuk açılıyor.Siz önce saç uçlarını boyayın daha sonra hemen diplere boyayın.Tahmin ettiğim üzere koyu küllü kumral saçınızı daha koyu yapar.Siz orta küllü kumralla boyayın.Loreal ‘in Küllü kumral renginide deneyebilirsiniz.

    • Cok teşekkür ederim yardimci oldugunuz icin

      • Önemli değil Ayşegül hanım, umarım saçınız istediğiniz gibi olur:) iyi günler yine bekleriz

        • Tekrardan Merhaba ☺:) arastiriyorum. Kullu renkler yesil birakir diyorlar Benim sacta diplerden turunculuk var onlardan kurtulayim derken yesillenmesin mi ne

          • Özellikle açıcı uygulanmış saçlarda küllü renklerde yeşillik oluyor.Sizinde saçınızı önce açmışlardı.Hemen olmasa bile zamanla yeşillenme olur.Ama bir ay sonra veya çok yeşillenme olduğunda saçınızı yeniden boyayabilirsiniz.

  210. Merhaba ben sacimi 1 hafta once acik kahverengi istedim saclarimi once actilar sonra boyaya gectiler ve ben bu boya dan memnun degilim diplerde turunculuk var aktikca akiyor simdi kumral gibi bi renk oldu kullu kumral istiyorum kendim evde acik kullu kumral ile koyu kullu kumral karistirsam nasil olur yardimci olurmusunuz

    • Koyu kumralla karıştırırsanız koyu tutar.Bu yüzden saçlarınızı küllü kumrala boyayabilirsiniz.Açık küllü kumralda olabilir.Ama koyu küllü kumral koyu olabilir.Sizin istediğiniz tercihe göre boyayın.

      • Benim diplerim daha acik boyarken diplerden mi baslayayimm Benim istedigim sac renk cok acik olmasin ve cok ta koyu olmasin orta birsey peki hangi marka yi unerirsiniz bazilari loreal diyor bazilari palette

  211. Merhaba Rahşan Hanım; Saç boyanızın altında sarı ve balyaj gibi kimyasal açma işlemleri varsa, küllü renklere boyandığında belli bir süre sonra boya aktıkça saçta saça yeşillenmeler olabiliyor.Sizde daha öncede alt boyadınız da olduğu için yine olabilir.Siz yine açık kumral ile kumralı karıştırarak istediğiniz rengi yapabilirsiniz.

    • tesekkur ederım kolay gelsın

      • şu anda küllü kumralla açık kumral var elimde ikisini karıştırıp boyasam olur mu en son 1 hafta önce boyamıştım saçımı

        • Saçınızda tekrar yeşillik yapabilir, ama bir süre idare eder.Boyayı saçınızda 30 dakika bekletip yıkayın.Umarım güzel olur.İyi şanslar…

  212. saçlarım boyama sonucu yesıllendı sonra koyu kumrala boyadım bır ay sonra da acık kumrala boyadım acık kumrala boyayalı bır hafta oldu su ankı rengı ıstedıgım gıbı olmadı uzerıne tekrar acık kumralla kullu kumralı karıstıp boyasam nasıl olur yıne yesıllenır dıye korkuyorum eskı sacımıda acık kumralla kumralı karıstırarak yapmıstım yıne oyle olmasını ıstıyorum su an elımde acık kumralla kullu kumral var ıkısını karıstırıp boyasam nasıl olur yardımcı olurmusunuz ?sımdıden tesekkur ederım

  213. Tabiki uygulamayı haftasonu yapıp sizi bilgilendirecegim 🙂 umarım iyi sonuçlar alırım teşekkürler ..

  214. Dediginiz gibi düşünmüştüm ama tam ifade edememiştim . Teşekküt ederim bilgileriniz ve destegeniz için tavsiyelerinizi uygulayacagım 🙂

    • Rica ederim Yasemin, her zaman beklerim.Bu arada saçın ile ilgili değişikleri bizler ve ziyaretçilerimizle tekrar paylaşırsan memnum olurum.Hem diğer kızları da bilgilendirmiş olursun.Açıkçası bende merak ediyorum sonucu 🙂 umarım istediğin gibi olur…

  215. Önvelikle cevabınız için teşekkür ederim . Saçımı yaklaşık 6 aydır boyatmıyorum zaten ve dibim 4 parmak çıktı . Sacım kalça kısmımda cok uzun ve cok cabuk uzayan bir yapıya sahip zaten bunun benim için avantaj olmasına sevindim . Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim . birebir uygulayacagıma emin olabilirsiniz . Sizden bir ricam daha olacak . Saclarımın ucu siyah ama üst kısmı kahve dibim ise ana rengim kumral sacımın ana rengim olan kısmına acıcı uygulayıp üstüne dediginiz gibi uygulama yapacagım. Kuaförüme güvenmiyorum çünkü ana rengime yakın renk yap dedim sacımı çikolata kahve gibi alakası olmayan bir renk yaptı . Rica etsem bana boya numarası ve markası önerirmisiniz ? Bunun için gerekli bilgileri temin edebilirim

    • Saçınızın ana rengine açıcı kullanmayın.O konuda yanlış anlaşılma oldu sanırım.Şuan saçınızda 3 ton var anladığım kadarıyla.Uçlar siyah, üst orta kısmı kahve, dip ana renginiz kumral.Bu yüzden saç renginiz tamamen aynı renk olmayabilir.İlk önce saçlarınızın uç kısmını yani siyah olan kısmını açık kumrala boyayın.Orası bir iki ton açılsın.Daha sonra orta kısmından uçlara kadar açık kumrala boyayın.
      En son olarak dip ana renginize uygun içinde dore olmayan bir boya ile diplere sürmeden tüm saçı boyayın.
      Şuan saç renginizi canlı göremediğim için boya numarası ve marka vermem yanlış olur.Ama boya satılan yerlerde güzellik uzmanı olan mağazalardan bir kaç tanesine sorup tavsiye alabilirsiniz.

  216. Merhaba sacımın doğal rengi küllü ve açık kumraldı hoş bir rengi vardı fakat ben sacımı siyaha boyadım . Bu ilk boyama işlemimdi . Sonra pişman oldum . Geri ana rengime dönmek istedim ama ortaya çok koyu kahve bir renk çıktı . Şuan saçımı ana rengime kızıllık olmadan yaklaştırmam için hangi marka ve kaç numara boya önerirsiniz ?ve özellikle kızıllık bakırlık olmamak için ne yapmsmı önerirsiniz ? Saçımı açmalımıyım renk çok koyu çünkü

    • Merhaba Yasemin Hanım; Öncelikle siyah rengin dönüşümü çok zor olur, bunun için saç renginizi 4- 5 ay kullanıp sık sık yıkayın, yani biraz akmasını bekleyin.Daha sonra ilk önerim saçınızın tamamen açılıp tekrar üstüne küllü kumral saç boyası ile boyamanızı tavsiye ederim.Ama seçtiğiniz renk dore tonları olmamalı.Boya da dore varsa daha turuncu veya kızılımsı oluyor.İkinci önerim ise ( bunu bende yaptım 4 aydır saçıma boya sürmüyorum)saçlarınız dipden uzamasını bekleyip 3 veya 4 parmak uzadığında bunun alt kısımlarını kendi diplerinizden çıkan yeni saç rengine uygun renkte boyamanız.İstediğiniz ton olmazsa veya renk farklılıkları olursa bunu bir ay sonra tekrar denemelisiniz.Yani diplere deydirmeden tekrar saç uç kısımlarını saç doğal dip renginize uygun bir renkle boyamalısınız.
      Eğer bu konuda tecrübeli değilseniz.Dip renginiz ile aynı olan bir rengi kuaförde boyatın.Daha kesin sonuç alırsınız.İler ki dönemlerdede aynı şekilde çıkan diplere boya sürmeden sadece diğer kısımları boyayarak kendi asıl saç renginize kavuşabilirsiniz.4 hafta aralıklar ile de saçlarınızın uçlarından kestirin.Saçlarınız kısalmadan zamanla yine kendi doğal saçınız kalacaktır.

  217. Evet öyle oldu turunculuklar gitti en azından koyu kahve oldu zamanla açılır sanirim teşekkürler

  218. Şuan aradaki turuncu lar çok rahatsız edici bakım yaptım bi iki gün 6.01 ile 5.0 fındık kahvesini karistirsam nasıl olur doğal bi kahve olur mu

    • Evet alev hanım turunculuklar saçınızda kalır, yada hafif bakırlıklar olabilir.Doğal bir saç rengi görünümü olmaz.Ama şu anki halinden daha iyi olabilir.Rahatsız olduğunuz turuncu görünüm az kalır .

  219. merhaba benm dip rengim koyu kahve uclarında balyaj var gözlerim kahverengi ve kaslarım koyu kahverengi . küllü kumral rengi sizce nasıl durur ?

    • Merhaba Eda Hanım, saçlarınız ile kaş renginiz koyu kahve, sanırım cilt renginiz çok soluk ve beyaz değildir.Küllü renkler soluk tenli ve beyaz bayanlara makyajsız hiç yakışmıyor.Ten renginiz koyu, buğday, orta cilt renklerinde ise küllü kumral size yakışır.Ama çok açık küllü kumral saç rengini tercih etmemenizi tavsiye ederi.
      Diplerdeki koyu saç renginizi açıp, saçınızdaki ton farkını aynı olmasını sağladıktan sonra saçlarınızı küllü kumral saç rengine boyayabilirsiniz.

  220. Saçlarım koyu karamel ve açık kestane ye boyadım koyu bi renk oldu ışıltı atalım dedik turuncu oldu açıcıyla yapınca şimdi ne renge boyasam koyu kullu kumral olur yardimci olursaniz.

    • Merhaba Alev Hanım; anladığım kadarıyla saç renginiz şuan koyu renklerde ve aralarında turunculuklar var.Bu yüzden üstüne küllü saç renginin tutması çok zor olur.Saçlarınızı tamamen açsanız zaten açıcı kullanmışsınız bu yüzden yanabilir.Bence saçlarınızı dinlendirin, saçınızı açtıktan sonra yıpranma ve kuruma olduysa bakım yapın.Saçlarınızı uzun bir süre sonra tamamen bir kaç ton açtırıp, koyuluğun ve turunculuğun gitmesini sağlayın. Daha sonra üstüne küllü kumrala boyamanızı tavsiye ederim.

  221. Teşekkürler yalnız kolseton açık küllü kumral kutudaki modelde fazla açık durmuş zaten oyle istemiyorum serenay sarikaya geçen sezon saçını o renge boyatmış bende aynı öyle istiyorum acaba tutarmı

  222. Meraba ben daha önce saçımı hiç boyatmadım sadece kolestonun oksidasyon kremlerini kullanıp açıyorum saçlarımın kendi rengi kestane açınca açık kahve fındık kabuğu gibi ama ben saçımı evde açık küllü kumrala boyamak istiyorum acaba tutarmi yeşillenme olurmu platin yapıp sonra boyamkta istemiyorum çünkü yıpratır saçımda hiç boya yok belki tutar çok endişeleniyorum ve kararsızım ilk defa boyaticam lütfen yardimci olun

    • Merhaba Gülsüm Hanım;
      Saçınızın şu anki saç rengi açık kahve fındık kabuğu karışımı renkteyse açık bir renk.Her boya kutu üstündeki açık küllü kumral gibi tutmuyor.Ama ben size denemenizi tavsiye ederim.Eğer istediğiniz renk tutmaz daha koyu olursa saç renginizi yine saç açıcı boyalar ile bir iki ton açıp tekrar küllü açık kumrala boyayabilirsiniz.

  223. Merhaba Leyla hanım;
    Ten renginiz sanırım orta cilt renklerinde.Küllü kumral sizin cilt renginiz ile uyumlu olacağınızı düşünüyorum. Şu anki saç renginiz kahverengi tonlarında olduğundan küllü kumral üstüne tutmaz, ilk önce saç renginizin tamamen açılması gerek. Kolesto’ nun renk açıcı boyası ile saçlarınızın tamamını açmanız gerek.Eğer saçlarınız uzun ve gürse bir kutu açıcı boya yetmez.Saçınızı boya kutusundaki kullanım şekline göre açın.Daha sonra üstüne küllü kumral saç rengini boyayın.Eğer dipleriniz şu anki saç renginizden daha açık ise dip açma işini en son yapın.Eğer daha koyu ise ilk önce diplerden saçınızı açmaya başlayabilirsiniz.Ama bilinen bir gerçek saç dipleri saç uçlarına göre daha çabuk açılır.
    Yalnız saç açıcı boyalar içerdiği kimyasal maddelerden dolayı mutlaka saçta yıpranma ve kuruma belirtileri yapıyor.Saçların parlaklığı ve canlılığı da gidiyor.Üstüne boya yapılsa bile bir iki ay sonra saç rengi daha matlaşıyor.

  224. Merhaba, Saçlarım şuan kahve hafif kızıllık var bu rengi kendim boyadım. yaklaşık 3 ay oldu, Koyu görünüyor. Ten rengim beyaz değil ama esmer de değil. Küllü kumral uçları küllü sarı ombre yapmak istiyorum. Bunları kuaförde yaptırmak çok masraflı olacağından küllü kumrala kendim boyamak istiyorum. uçlarını kuafore yaptırcam. bu şaç renginden küllü kumrala nasıl geçiş yapabilirim? (bu arada diplerim de kendi saçlarım çıktı.)

  225. Merhaba saclarim su an acık bordo ve degistirmek istiyorum rengini küllü sarı icin hangi boyayı onerirsiniz.. Tesekkurler

    • Saçlarınızdan önce bordo rengin iyice gitmesi lazım, küllü sarı rengine boyamadan önce saç açıcı koleston boyası ile saçlarınızı açın, bordo rengin gitmesini sağlayın.Daha sonra saçlarınızı küllü sarıya boyayabilirsiniz.Eğer daha önce saç renginizi boya ile açmadıysanız, veya saçlarınız yıpranmışsa saçınızı açmayın, bunun yerine üstüne küllü sarı değilde daha koyu renkler tercih edin.Yoksa saçlarınızdan olabilirsiniz.

      • Saclarim daha once boya ile acildi ama bu nerden baksak 2 sene oluyor bordoya 4 ay kadar once boyandi akiyor ama hala bordoluk var bu yuzden degistirmek icin oneriye ihtiyacim oldu kolestonla acmayi deneyecem tesekkur ederim tavsiye icin

      • Merhabalar saçımın rengi kahve köpüğü kaslarim renginde koyu ama siyah değil saç rengimi yoğun küllü kumrala boyamak istiyorum ten rengim esmer

  226. Çok teşekkürler .Açık kumralı kesinlikle sevmedim ,açıcı kullamadan saçımı hangi açık renklerle boyayabilirim .

    • Çok açık sarı renk saç boyaları da saçınızı birkaç ton açar.Ama palettenin ve kolestonun zaten açıcı boyası var,onları tavsiye edebilirim.

  227. Selam
    Saçım açık kumral bu rengi sevmedim ,üstüne küllü sarı tutarmı
    yada ne önerirsiniz küllü kumral palette denedim beyazlar tutmadı .

    • Selamlar, şuan ki saç renginiz açık kumral, üstüne küllü sarı tam olarak tutmaz çünkü açık kumral biraz daha koyu, ama ilk önce saçınızı palette renk açıcı boyayla açıp üstüne küllü sarı boyayabilirsiniz.
      Sadece beyazlarınız kapanmadığı için açık kumralı beğenmediyseniz, aynı rengi bir daha boyayıp boya 40 dk saçınızda bekletip boyayabilirsiniz.

  228. benim saçım açık küllü kumral koyu kumral rengini nasıl elde edebilirim?

    • Koyu kumral rengine saçınızı boyatırsanız elde edebilirsiniz.Ama bazı boyalarda hafif turunculuklar olabiliyor.Dore tonları olmayan bir koyu kumral saç boyası araştırın.

  229. cok tesekkur ederim fakat kuaförlerden hiçbir zaman iyi bir netice alamadim malesef iki boya karisi mi da yesillik olur mu acik kullu kumral ve acik kumral karisimda

    • Oriel üstüne yapılan küllü renklerin ve boyalarının sonucunda saçta yeşillik oluyor.İlk başta olmasa da zamanla renk akmaya başlıyor ve yeşillenmeler görülüyor.

  230. merhabalar benim saclarimin yarisi sari yarisi kahveydi ama sari kismi cogunluktaydi ve ben sarisini begenmeyerek daha da actirdim ve üst kisimlardaki kahvelere de sarilar attirdim alt kisimlarda da biraz turunculuk var saclarim yiprandi ama bu sarida çiğ durduğunu dusunmekteyim kullu kumral ya da kullu sari yaparsam yesillenme olur mu ne yapmaliyim

    • oriel ve röfle yapılan saçların üstünde küllü saç boyaları yeşillenme yapıyor.Altlarda turunculuk olduğunu da yazmışsınız.Sarı saç rengi için saçlarınızın hepsini açtırıp yıpranmasına sebep olmuşsunuz.Bence güzel bir sarı saç rengi tonu komple saçınızı boyayın, tabi bu sizin beğeneceğiniz bir sarı saç rengi olmalı.En azından istediğiniz rengi kullanmış olursunuz.Ama bunun için kuaförde saçlarınızı boyattırmanızı tavsiye ederim.Boya kutusu üzerindeki renkler evde kendimiz boyadığımız da aynısı olmuyor.

  231. Benim saç rengim koyu küllü kumral hiç boyamadım biraz beyazlarım var hiç rengini bozmadan nasıl kapatırım kuaförler bilr bu rengi tutturamıyor

    • Koyu Küllü saç renginin üstüne yine aynı rengi boyasanız da saç renginiz değişecektir.Doğal saç renkleri ile boya renkleri isimleri aynı olsa bile boyandığında birbirinden çok farklı tonları çıkıyor.Eğer çok fazla beyazınız yoksa süreci uzatabildiğiniz kadar uzatmanızı tavsiye ederim.

  232. Merhaba Burcu Hanım; Küllü kumral saç renkleri, buğday tenli bayanlara çok yakışıyor.Bir de ilerde saç uçlarına ara ara bal köpüğü veya sarı ışıltılar (gölgeler) attırırsanız ela gözleriniz ile daha da çok güzel olur( özellikle yazın saçınız doğal güneşten açılmış gibi durur)
    Şu anki saç renginiz koyu kumral olduğundan ilk boyamada küllü kumral saç rengine elde edemeyebilirsiniz.Ama 15 gün arayla saçınızı 2 kere küllü kumrala boyayın.Yine olmazsa biraz daha bekleyip tekrar küllü kumrala boyayın.Saç rengi zamanla oturacaktır.Saçlarınızda zaten boya yokmuş bu yüzden açma işlemlerini yaptırmanızı tavsiye etmem, kimyasallar ve oreal ile açıldığından saçlar hasar görüp yanıyor.Ve parlaklığını sağlığını kaybediyor.Mat ve sağlıksız saç rengi çok güzelde olsa hoş durmuyor.En güzeli saçın sağlığını bozmamak.

  233. Merhaba ben koyu kumral olan sacimi kullu kumral yapmak istiyorum ten rengim bugday gozlerim ela ve sacimda boya yok kullu kumral guzel olur mu ve sacimi actirmam gerekir mi ?

  234. Merhaba, ben syah olan saçımı koyu kahveye evde kendim boyadım. Mavi siyah oldu.. Ardından kuaföre gitmeye karar verdim o da açtı ve 5.0 a boyadı. Ancak kızıl yansımalar var. Araştırdığıma göre 5.0 da kızıl tonları varmış, ben ise küllübirkahve istiyordum. Tenim esmer saç ve kaşlarım koyu. Küllü kahve bana gider mi, giderse nasıl yapabilirim?

    • Merhaba Eda Hanım; Esmer tenli bayanlara küllü kahve çok yakışıyor,kaşlarınız da koyu olduğundan güzel olacaktır.Fakat şuan saçınızda olan kızıl tonlar boyanın içinde olduğundan eminim saçınızın her yerinde vardır.Bu yüzden üstünün kapanıp küllü kahve tutması çok zor olur.Saçlarınızı açtırsanız daha çok yıpranır, çünkü zaten açılıp boyanmış.Benim size fikrim Saçınızda açma işlemi gerçekleşmiş muhtemelen 3/4 ay sonunda saçlarınızdaki 5.0 boya akmış olacaktır.Bence bekleyip saçlarınızın tamamını küllü kahveye boyamanız daha doğru olur.Yaza da istediğiniz saç rengi ile girmiş olursunuz 🙂

  235. Ten rengim beyaz, kaşım açık renk, gözüm kahverengi. Lütfen yardım.

    • Benim de ten rengim beyaz, kaşım açık renk ve göz rengim kahverengi su Hanım.Yukarıda küllü kumral istediğinizi yazmışsınız.Bende daha önce kullandım fakat küllü renkler yüzümü soluk gösteriyor.Bu yüzden orta kahve saç rengi ve uçlarda hafif balköpüğü gölgeler olan saç rengim de karar kıldım.Eğer küllü kumral sizin yüzünüzü soluk göstermiyorsa yukarıda sorduğunuz sorunun cevabınızı bulabilirsiniz.

  236. Merhabalar, saçım 6.1 tonlarında ancak zamanla aktıkça dore turuncu yansımalar oldu. Evde hangi boya ve mix tonları ile griye dönük yoğun küllü bir kumral elde edebilirim acaba? Teşekkürler.

    • Merhaba Su hanım; Loreal 6.1 Koyu Kumral Küllü saç rengi ile tekrardan saçlarınızı boyayabilirsiniz. Yanlız saçlarınızdaki dore turuncu yansımalar için ilk önce bu yansımaların olduğu bölgeleri ve saç uçlarını boyayın.Yani Saçları dipten boyamaya başlamadan önce uçlarından ve turunculuklar olan bölgeleri boyaama başlayın. 15 dakika bekleyin. Daha sonra diplere ve kalan saçlara uygulayın.Bu şekilde saçlarınızda istediğiniz daha yoğun küllü kumral saç rengini elde edebilirsiniz.Eğer saçlarınız gür yada uzunsa 2 tüp boya kullanın.

  237. Tenim esmer sacim siyah kasim fazla yok külllu sari düşünüyorum. Yaskisirmi bilmiyorum tavsiye edeceğiniz bir rengi varmidir saygillar

    • Ten renginiz esmer olduğu için küllü sarı saç rengi sizde doğal durmaz, bunun yerine küllü kahve, balköpüğü ve karamel saç renklerini tavsiye ederim.Bu renkler ayrıca bu sene çok trend, esmer tenlilere de yakışıyor.

  238. Merhaba tenim beyaz sacim mavi siyah. Kasim siyah gözüm cakir. Balkopugu doresarri sac rengi elde etmeyi düşünüyorum yakisirmi saygillar…..

    • Mavi siyah saç rengi ile mavi göz rengi ben çok uyumlu:) Beyaz tenli bir bayan olduğunuzdan balköpüğü ve dore sarı saç renkleri de size yakışır.Ama mavi siyah saç rengi çok fazla kimyasal açıcı kullanmadan kolay açılmaz, bu işlemlerde saçınızda yanabilir.Dikkat olup iyi bir kuaför bulmak çok önemli.

  239. Merhaba tenim beyaz sacim mavi siyah. Kasim siyah gözüm fakir. Balkopugu doresarri sac rengi elde etmeyi düşünüyorum yakisirmi saygillar…..

  240. Tenim esmer sacim siyah kadim fazla yok külllu sari düşünüyorum. Yaskisirmi bilmiyorum tavsiye edeceğiniz bir rengi varmidir saygillar

    • esmer olduğunuz için küllü sarı yerine küllü kumral veya küllü kahve saç renklerini öneririm.

      • Merhaba ben saçımı açık kumrala boyuyorum beyaz tenliyim küllü kumrala boyamak istiyorum saç uçlarına balyaj atmak istiyorum hangi renk uyumlu olur

  241. Merhaba brnim ten rengim bugday daha yeni acik cikolata rengine boyadim kaslarim acik kahve saclarimda aslinda orta koyu kahve simdi küllü kahve yapmak istiyorum kendi gercek tonuma yaklasmak icin nasil yapmam lazim tesekkurederim şimdiden

    • Çikolata kahve saç renginin üstüne ne kadar küllü renkleri boyasanız da saçınızda kızıllıklar kalacaktır. Sırf bu yüzden saçınıza açma işlemleri yaptırsanız saçınıza çok zarar verirsiniz.Eğer saçlarınızın doğal rengi üzerine çikolata rengi boyadıysanız bir kaç ay bu rengi kullanın ve akmasını bekleyin.Daha sonra üstüne küllü kahve saç rengine boyayın.Saçlarınız akmadan kolay kolay üstüne istediğiniz renk tutmaz.

  242. Merhaba, ben saçımı 3-4 ay önce küllü kumrala boyadim şimdi yeni küllü kahve yaptım ama bişey değişmedi ben küllü kahve rengini çok istiyorum normalde saç rengim siyah kaslarimda doğal olarak siyah gözlerim koyu kahve beyaz tenliyim çok beyaz değil ama beyaz tenliyim kumral derler bana hep ne yapmam gerek yardım ederseniz çok sevinirim.

    • Bence hic boyama sana yakismaz

      • Siyah saç rengi üzerinde küllü kumral ve küllü kahve saç renkleri evde sizin boyamanız ile tutmaz.
        Küllü kumral ve küllü kahve saç renginin güzel tuttuğu renkler; sarı, açık kumral, platin gibi saç renkleri üzerine boyandığında güzel sonuçlar oluyor.
        Fakat siyah, kızıl, koyu kahve gibi koyu ve kızılımsı tonlar olan saç renkleri üzerinde evde kendinizin elde etmesi zordur.
        Bunu anacak iyi bir kuaför yapar, oda saçı komple açıp üstüne küllü kahveye boyayacaktır.Burada önemli olan saça açma işlemleri yapıldığında saçların yıpranması ve kuruması bunu göze alıyorsanız iyi bir kuaförde yaptırabilirsiniz.Esmer ve kumral bayanlara küllü kahve saç rengi yakışıyor.Sizinde ten renginize yakışacağını düşünüyorum

    • Merhabalar saclarımaa ombre yaptırdım 3 kez ama istediğim gibi olmuyor diplerî küllü kumral istıyorum ucları sarı ama hep kahvemsi oluyor bana yardımcı olurmusunuz

  243. Saçlarınız orta kumral olduğundan, çok koyu değildir.Bu yüzden küllü saç tonlarını elde etmeniz kolay.Fakat ten renginiz beyaz olduğundan küllü saç renkleri yüzünüzü soluk gösterecektir.Ama sürekli makyaj yapıyorum diyorsanız deneyebilirsiniz. Loreal ve palette gibi iyi markaların küllü saç boyalarını tavsiye ederim.

  244. Selamlar.Ben bir şey danışmak istiyorum .Benim saçlarım orta kumrala bakıyor birde uçlarında sarı balyajlar var.Bu küllü saç rengini nasıl elde edebilirim.Ya da olur mu benim saçıma.ten rengim beyaz yakışır mı.Şimdiden teşekkürler.

    • Bennem belki yakisir 🙂

    • Saclarimin dip rengi koyu kumral fakat sacimi bakirla sari gibi bi sey oldu kumral tenliyim sacimi kumrala boyamak istiyorum ama sacim su an iki renk saclarimi boyadigimda alt ve ust kisimlari farkli renk olur mu olmamasi icin ne yapmaliyim

      • Merhaba özlem hanım, bence saçlarınızın dip rengine tüm saçınızı boyayın.Altlarda sarılıklar olduğundan zaten bir iki ay sonra hafif açılacaktır.Dip rengi her zaman alt saçlardan bir iki ton daha koyu olur, hem bu şekilde daha doğal da görünüyor.Siz dip rengine dokunmadan saçınız çok açılırsa tekrar alt kısımları dip rengine yakın kumrala boyayarak güzel bir çözüm elde etmiş olursunuz.
        Bu şekilde zamanla kendi saç renginize dönmüşte olacaksınız.Koyu kumral.Daha sonra üstüne bir iki ton açık ışıltılı gölgelerde yaptırabilir çok güzel hemde doğal bir saç renginiz olur.

    • merhaba benim saçlarım koyu kahveydi ama gittikçe açıldı şimdi küllü kumral yapmak istiyorum hatta bir defa vurdum saçıma uclar açılmadı dipler hafif kızılımsı oldu bal köpüğü gibi beyaz tenliyim yakışacağını düşünüyorum. ama istediğim rengi elde edemiyorum. şuan bir defa vurdum küllü kumrala tutmadı ne yapmalıyım?

      • Merhaba yine ben 🙂 ben alisverise cikacagim icin sirke icin nasil bir sirke onerdiginizi merak ettim (izim, elma, armut vs.) Bir de acilan uc kisimlar tiftilmis plastik gibi yapiya dondu maalesef. Uclarindan biraz kesim yaptirayim mi ve de sari sekilde beklesin mi sizce yoksa kullu kumrali elde etmek icin guvendigim bir kuafore islem yaptirayim mi? Acikcasi sacimin tamami (acilan-acilmayan) saglikli ve dogal sac yapisini yitirdi. Sampuan olarak frida frieda alacagim sanirim. Sizce? Cok tesekkur ederim ya yanitlariniz icin. Cok cok saolun.

        • Merhabalar, Elma sirkesi olur:). Boyadan yanmış saçlar için tavsiye edilen şu förmülü tavsiye ediyorlar. 750 gram yeşil ceviz yaprağını ve kabuğunu, 1.5 litre suda kaynatıyorsunuz. Su yarıya indikden sonra süzün ve bu suya bir kahve fincanı elma sirkesi katın. Saçlarınızı yıkayın ve bu su ile durulayın. 15 dk kadar bekleyin ve normal su ile tekrar durulayın. Alternatif öneri ise; saçınıza yumurta maskesi veya aloe vera maske ile saçlarınız vitaminlenir.

    • Merhaba saclarimin uc kisimlari koyu sari tepeye dogru acik sari ve 45 noya donmek istiyorum nasil olacak acaba

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.