Home / Saç Modelleri / Kumral saç renkleri ve modelleri 2014 2015
kumral saç renkleri ve modelleri 2014 2015

Kumral saç renkleri ve modelleri 2014 2015

Kumral saç renkleri ve modelleri 2014 2015

 2014- 2015 yılının saç moda ve trendlerinde kumral saç renkleri ve modelleri ünlü saç tasarımcılarının defilelerde sergilendikleri saç tercihlerin den en popüler olanı.

Dağınık ve kabarık kumral saç modelleri çok dikkat çekerken, üstü hacimlendirilmiş kumral düz saç modelleri de gözlerden kaçmadı.Doğal duran kumral saç renkleri ve modelleri sokaklara taşınmaya hazırlanıyor.

Doğal dalgalı kumral saç modelleri modası her daim süren saçlar arasında. Gösterişli kumral atkuyruğu saçlarda kadınların en çok ilgi gösterdiği saçlar arasında.Saç rengini değiştirmek istiyorsanız açık kumral, orta ve koyu kumral saç renklerini bu yıl gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.Her cilt tonu ile de uyumlu kumral saç rengi daha çok beyaz tenli ve buğday tenli bayanlara yakışıyor.Esmerlere ise karamel kumral ve koyu kumral saç renklerini öneriyoruz. Ayrıca kumral saç rengi üzerinde ombre ve balyaj uygulamaları da yılın popüler saçları arasında.


2014 -2015 kumral saç trendlerini denemek için saç renginiz çok koyu olmamalı.siyah saç rengini varsa her ay ton ton açarak kumral saç rengi tonlarını 2- 3 açmadan sonra elde edebilirsiniz.

İşte yılın en moda kumral saç renkleri ve modelleri

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bal Köpüğü Saç Rengi Kimlere Yakışır? | 2020

Check Also

Doğal Dalgalı Saçlar

Doğal Dalgalı Saçlar| 2021

Doğal Dalgalı Saçlar Nasıl Yapılır? Hafif su dalgası doğal saçların yükselişte olan popüler saç modelleri …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.