Home / Moda / Kuşaklı Pantolon Modelleri
Yeni moda kuşaklı pantolon modelleri
Yeni moda kuşaklı pantolon modelleri

Kuşaklı Pantolon Modelleri

Bu yıl moda olacak kuşaklı pantolon modellerinden örnekler. Kuşaklı pantolon fiyatları ve kombinleri hakkında bilgiler de verilmektedir.

Kuşaklı pantolon modasına hazır mısınız? Kungfu elbiselerini anımsatan kuşaklı pantolonlar bu yıl moda olacak. Rahat kullanımı ile bayanların ilgisini çeken kuşaklı pantolonlar modern görünümü ile şık bir tarz oluşturuyor. Safari pantolonları andıran bu model bayanların oldukça ilgisini çekecek.

Bu pantolonlar yüksek belli olup, aynı kumaştan tasarlanmış kemerlere sahip.


Alt kısımda bulunan Sateen siyah kuşaklı pantolon modelinin ücreti 45 TL. Ürünü satın almak için http://goo.gl/ygNBMK adresini kullanabilirsiniz. Ürün Trendyol üzerinden satılmaktadır. Resimde görmüş olduğunuz bayanın boyu 1.78, göğüs 84, bel 60, kalça 90 ve bedeni S/36/1 şeklindedir.

Sateen Kuşaklı Pantolon Modelleri
Sateen Kuşaklı Pantolon Modelleri

Aşağıdaki model ise DeFacto mağazalarında satılmaktadır. Pantolonun rengi benim çok hoşuma gitti. Yaz aylarına uygun bu renk ile çok şık görünebilirsiniz. Üstelik bu modelde indirimde var. 40 TL olan bu pantolonun fiyatı kısa bir süre için 20 TL’ye indirilmiş. Eğer yakınınızda bir DeFacto mağazası varsa ürünü temin edebilirsiniz. İnternet üzerinden siparişler için defacto.com.tr adresini kullanabilirsiniz.

Yeşil Kuşaklı Pantolon Modelleri
Yeşil Kuşaklı Pantolon Modelleri

Bu pantolonlar dışında hoşuma giden ve yabancı moda sitelerinde yayınlanan modelleri sizlerle paylaşmak istiyorum, resim galerimizde bu modelleri inceleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bahar modası spor ceketler 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.