Home / Moda / Lacoste 2016 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu
Lacoste 2016 ilkbahar / yaz koleksiyonu
Lacoste 2016 ilkbahar / yaz koleksiyonu

Lacoste 2016 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu

Lacoste 2016 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu bu senede Newyork moda haftasının 3 üncü gününde büyük bir heyecanla sergilendi ve çok beğenildi. Defileden fotografları incelemenizi tavsiye ederiz…

Canlı ve evrensellik simgeleyen renklerin kullanıldığı koleksiyonda grafik tarzı şekiller modacıların ilgisini çekti. Koleksiyonda baz alınan hikaye ise Ödül sahibi tenisçilerden Rene Lacoste’ nin de söylemiş olduğu gibi “hayatta bir stilin yoksa kazanmak da senin için birşey ifade etmiyor demektir.” Lacoste’nin creative direktörü Felipe Oliveria dokunuşları ta 1930 lardan günümüze kadarki olimpiyat estetiğini dışa vurum olarak yorumluyor. Markanın iç yüzünde bulunan evrensellik ve adaletli olmak ise ilkbahar –yaz 2016 koleksiyonunda sergileniyor.

Lacoste 2016 ilkbahar / yaz koleksiyonu
Lacoste 2016 ilkbahar / yaz koleksiyonu

Koleksiyondan Notlar


Koleksiyonda spora başka bir kapıdan bakılıyor en çok da rahat ve şıklık simgeleniyor. Günlük olarak kullanılan parçalar spor ve şehirli bir görünüm vererek bir ayrımcalık yapmıyor. Çeşit Çeşit ülkelerden bayraklar birbirleri ile bütünleşmekte ve muhteşem desen ve şekillerin oluşmasını sağlayıp hem ruha hem göze hitap etmekte. Görünüş olarak; En şaşırtıcı parçalar arasında yer alan askı detaylı ve iri fermuarlı kıyafetler, safari elbise ve bomber ceketler fazlaca dikkatleri çekmekte. 2016 daki yaz olimpiyatlarının bir sonraki adreslerinden Rio de Janerio da ilham kaynağı oluyor. Ve o 1980 yıllarının jimnastik kıyafetlerine vurgu yapılıyor.

Lacoste 2016 ilkbahar/yaz koleksiyonu Newyork
Lacoste 2016 ilkbahar/yaz koleksiyonu Newyork

Koleksiyonda kullanılan renkler ise; ingiltere, Amerika, Fransa ve Rusya bayraklarından gelmekte. Mavi, beyaz, kırmızı ana renkler olarak kullanılmış ayrıca sarı ve açık mavi renklerde isveç barağından gelmekte. Koleksiyondan kullanılan kumaş; ince dokulu naylon, örgü, koton pike grafik stilli kumaşlar, Koleksiyondan kullanılan aksesuarlar ise iki renkte ve çift taraflı L1212 çanta, erkek, kadın opsiyonları ilede bizi karşılıyor. Bu sene davetli olarak Umut Eker gecenin Dünya yıldızları ile aynı anda gelecek olan bu trendi seyretti.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  DKNY Kadın Giyim Modelleri 2015
ilkbahar-yaz 2016 lacoste
ilkbahar-yaz 2016 lacoste

Tüm koleksiyon için aşağıdaki galerimize gözatabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.