Home / Saç Renkleri / Maalesef Sarışınlar ve Esmerler: “Bakır bronz kahve” 2019 en seksi saç rengi
2018 Bakır Bronze Kahve Saç Rengi Modası Halen Devam Ediyor
2018 Bakır Bronze Kahve Saç Rengi Modası Halen Devam Ediyor

Maalesef Sarışınlar ve Esmerler: “Bakır bronz kahve” 2019 en seksi saç rengi

Kadınlar için 2019 saç rengi trendlerinde belirgin kırmızımsı ve bakır gölgeler çok trend. Maalesef sarışınlar ve esmerlerin önüne bakır kahveler geçti.  Altın Küre ödülleri ile sezon başladı, kırmızı halının kendisinden daha önde gibi bir şey daha … ünlülerin bakır kahve saç renkleriydi ! Evet, söz konusu ünlülerden birkaçı önce kızıllı bakırlı saç renklerine sahip olmuştur, ama bu yineleme güzel bir  fark yarattı.

Bu saç rengi klasik bir kırmızı ve kızıl saç renklerinin yanı sıra  (kırmızı karşılayan bronz ve kahve saç tonlarından oluşuyor) ” bakır bronz kahve saç rengi” bu bir renk tonu oldukça zengin, bronz  kahverengi tonlarını karşılayan yeni bir trend saç rengidir.

süper parlak bir renk tüm büyük etkileri  ile “o” 2019 için en trend saç renklerinden oldu.,Eğer sizde saçlarınızı bakır kahve saç rengine dönüştürmeyi  düşünüyorsanız , bakır kahve ve kızıl kahve saç renkleri ve gölgeleri konusunda ilhama ihtiyacınız olacak.Sarışın ve beyaz tenlilerin kolayca tek boyamada elde edebileceği bakır kahve saç rengi onlara çok yakışır, ama esmer ve siyah saçlı bayanların bu saç rengini evde tutturması zor olabilir. İlk önce koyu ve siyah saç rengi tamamen açılık üzerine bakır ve kah karışımı saç rengi ile boyanmalıdır.Esmer tenli bayanlarda doğal durmayabilir ama bronz ve buğday tenli bayanlara çok yakışır.


Bakır bronz 2019 fikirleri ve elde etme ipuçları

Bakır bronz saç rengini elde etmek basit. Tek bir kriter var oda saçlarınızın çok koyu olmaması. Bu saç rengini boyamak isteyen hanımların saç renkleri yani üzerine boyaya bilecekleri saç renkleri ise; sarı ve karamel saç rengi tonları, bal köpüğü, açık kahve gibi tonların üzerine rahatlıkla Palette nin bakır bronz saç boyasını alarak evde kendiniz boyayabilirsiniz. Bu saç renginin bir farklı kombinasyonunu elde etmek için palette bakır bronz saç boyası ve kahve köpüğü boyasını birleştirince ortaya çok güzel saç rengi çıkacak ve çevrenizdekiler size saç renginizi nasıl yaptığınızı soracaklar.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Okul için 7 muhteşem saç modeli ve stili 2015

Aşağıda sizler için seçtiğimiz 2019’in en trend bakır-bronz kahve saç rengi karışımları,  size çok yardımcı olacaktır.

Diğer ilgili konumuz; Evde saç boyama için ipuçları

2018 yılında ortaya çıkmış ve çok beğenilmiş saç renklerinden birisi bakır bronz kahvesidir. Bakır bronz kahve saç rengi şuanda 2019 yılının en gözde ve en trend saç renklerinden biri haline gelmiştir. Hemen hemen tüm kadınların beğenisini kazanan bakır bronz kahve saç rengi biraz farklı bir saç rengidir.Bakır bronz kahve saç rengi içerisinde turuncu,kızıl ve kahve renklerinin farklı tonlarını barındırmaktadır. Bu nedenle oldukça fazla bir şekilde dikkat çekmektedir.

2019 yılının turuncu ve kızıl saç renklerinin ön plana çıkmasıyla birlikte bakır bronz kahvesi bir ivme kazanmıştır. Bakır bronz kahvesi saç rengini 2019 yılının yaz aylarında tercih edebilirsiniz. Yaz aylarının enerjik yapısıyla bu renk oldukça uyumlu gözükmektedir. Yazın deniz ve güneşin etkisiyle bronzlaşan tenimizle bakır bronz kahvesi uyum sağlayacaklarını düşünmekteyiz. Bakır bronz kahvesi saç rengi daha çok beyaz tenli bayanlar tarafından tercih edilmektedir. Esmerlerin de bu rengi denediklerini görmekteyiz. Renkli bir göz yapınız bulunuyorsa bu saç rengini mutlaka tercih etmelisiniz. 2019 yılında bakır bronz kahvesinin trend etkisi ile sarı saç renkleri biraz etkisini yitirmiştir. Sizlerde sarı saç tonlarına sahipseniz ve bakır bronz kahvesi saç rengine geçiş yapmak istiyorsanız evlerinizde veya kuaförlerde bu saç rengine geçiş yapabilirsiniz. Ancak ilk deneyiminiz ise bu saç rengini mutlaka kuaförlerin izde yaptırınız. Aksi takdirde istemeyeceğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Bakır Saç Rengi Ve Modelleri

Bakır Saç Rengi Ve Modelleri | 2021

Bakır Saç Rengine Dair Bilmeniz Gerekenler Bu yıl trend olacak saç renklerinden birisi de bakır …

5 comments

  1. Merhaba benim saçım altın karamel üstüne ışıltı var ama şuan saç rengimi değiştirmek istiyorum gözlerim ela ama tenim buğday saç rengimi koyu yapmak istiyorum doğal bir ton tercih etmek istiyorum kararsızım yardımcı olur Musunuz ?

  2. saçım sarı bakırın bakır tonlarına boyayıp uzerine gölge vermek istersem bakırın hangi tonunu kullanmam gerekir akmaması için çok bakır degilde karamel bakır tarçın arası isitiyorum ama zemin sarı çokmu akar

  3. merabalar.ılgınız ıcın oncelıkle tesekkurler.
    suan dıplerım harıç saclarım karemel rengı.1,5 ay once saclarımı karemel kahve bakır yansımalı bır sac rengıne boyattım.bır zaman sonra bakırlık aktı ama gercekten cok ıyı bır renktı ılk boyamam da boyle basladı.
    ardından aktı sdce karemellik kaldı guzel de .fakat dıplerım geldı.acık kestane rengı dıplerım.ben tekrar aynı renge boyamk ıstyrm…

    yanlız bıraz daha koyusu olmalı.sız ne onerır sınız.evde boyamk ıstyrm ayrıca sacım acık karemel rengı oldgu ıcın yanılmıyrsam daha kolay olacagına ınanıyorum.en azından bır acma ıslemı yapmayız dıe dusunuyorum yardımcı olursanız cok sevınırım…. 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.