Home / Makyaj / MAC sinderella İlkbahar 2015 Makyaj Koleksiyonu
Mac cinderella ilkbahar 2015 makyaj koleksiyonu
Mac cinderella ilkbahar 2015 makyaj koleksiyonu

MAC sinderella İlkbahar 2015 Makyaj Koleksiyonu

MAC ve Disney  Hanımları ve onları kurtarmak isteyen şık prensler özellikleri ile animasyonlu karikatür üzerinde genç kalp olanlara hitap edecek ürün hattı oluşturmak için bir araya geliyor. Disney prensesleri hem 1980’lerden itibaren doğmuş ve  yanı sıra bugün küçük kızların rol modelleri haline gelmiştir. Onlar cesur ve güzel, ama yumuşak ve kadınsı ve çok tartışma konusu olmuştur.  MAC Cinderella bahar 2015 makyaj koleksiyonu Disney Prenseslerini severler için sınırlı sayıda ürünleri ile karşımızda.

Sınırlı sayıda üretilen MAC Külkedisi bahar 2015 makyaj koleksiyonu gerçekten  yeterli renk tonları ile, avucunuzun içinde sihirli dokunuşları yakalar. Güzel kızlar Mac yeni  sinderella makyaj koleksiyonundaki  nefes kesici ürünleri ile kesinlikle prensleri baştan çıkaracaklar.

Ayrıca Bakınız; Dolce & Gabbana 2015 İlkbahar Makyaj Koleksiyonu


Külkedisi temalı MAC ürünleri ABD lansmanı 26 şubatta  olacak,  6 Mart tarihinde raflarda yerini alıyor. Online bulunabilirlik açısından mart ayı bekleniyor.,

MAC Cinderella bahar 2015 makyaj koleksiyonu içerir:

MAC Cinderella Rujlar (17,50 $) 

Bir Kelebek gibi sezonun trendlerini yansıtan özgürlük ve güneşli bahar ayları için  yarı parlak-sırf altın çıplak rengi vardır. Ne bir kraliyet  ailesine yönelik biri olmadan bir ruj koleksiyonu olurmu? Kraliyet Balosunda  Sindirella  gibi hissedeceğiniz  parlak ten pembesi rujunu deneyebilirsiniz.

MAC Cinderella Lipglasses (16,50 $) 

İnci bir dokunuş serin ve sütlü pembe parlatıcıları  vardır. Diğer yandan, pembemsi inci tonu ile hafif süt pembesi teşkil edilmiş transparan cam ayakkabıları da teşkil ediyor olabilirler.

MAC Cinderella 6′ lı Göz Farı  (44,00 $) 

Buzlu beyaz dahil edilen göz farı paleti kutusunda renklerden bir dizi var, ! Yumuşak ve sessiz mat erik kahverengi tonları şekilde bilinmektedir .Quarry bej , mor inci tona sahip şeftali kadife pembesi, Buhar köpüklü inci ile kadifemsi siyah,  erik rengi,  bilinen gümüş ışıltı gri renk, saten kahverengimsi tonlar var.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Topshop Adidas 2015 yaz koleksiyonu

MAC Cinderella Göz Parlak ($ ​​23.00) (Sınırlı Üretim)

MAC Külkedisi Yanardöner Sıkıştırılmış Pudra (28,00 $)

MAC Külkedisi Yanardöner Sıkıştırılmış Pudra (28,00 $)

Altın ışıltı ile bu hafif altın şeftali tozu Disney’in Külkedisi filmi gibi  herhangi bir kadının, prenses yüzünü ortaya çıkarmak için idealdir.

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.