Home / Moda / Maksi Etek Modelleri 2015
En trend maksi etek modelleri 2015
En trend maksi etek modelleri 2015

Maksi Etek Modelleri 2015

Maksi etek kombinleri ve maksi etek giymenin sırları. Birbirinden şık maksi etek modellerinden seçmeler resim galerimizde…

Maksi etekler her zaman dikkat çekici bir tarza sahiptir. Özellikle yaz aylarında giymek bana büyük biz haz veriyor. Maxi etekleri yılın tamamında giymenin yollarını sizlerle paylaşacağım. Bana eğer modası geçmeyecek bir etek türü sorsalardı hiç kuşkusuz maksi etekleri örnek gösterirdim. Aslına bakarsanız bu yılın trendi olmamasına rağmen yine de bazı kombin denemelerimizle kendi modamızı oluşturabiliriz.

Basit maksi etek modelleri
Bazen basite kaçmak en doğrusudur. Basit giyinmek kötü giyinmek değildir. Bunu bu şekilde anlamamak lazım. Zaten sizlere verdiğim örnek resimde basit ama çok şık olan bir tasarıma şahit olacaksınız. Basit olmanın yanında zevkli ve klasik bir model olarak görüntü veriyor. Maksi eteğin üzerine giyeceğimiz güzel bir tişört modeli ile çok güzel bir kombin yakalayabiliriz. Resimdeki modeli denediğinizde ek olarak bir kolye de kullanabilirsiniz.


Basit maksi etek modelleri
Basit maksi etek modelleri

Kemerli maksi etek modelleri
En çok hoşuma giden model diyebilirim. Üstüne şık bir gömlek ile güzel bir kombin yapabiliriz. Vücut hatlarını gösterecek olan bu güzel etek modeliyle dikkatleri üzerimize çekeceğiz.

Kemerli maksi etek modelleri
Kemerli maksi etek modelleri

Kış ayına özel maksi etek modelleri
Maksi etekleri genelde yaz aylarında giyeriz ve kimse soğuk havalarda tercih etmez. Ama elimizde deri ceket bulunuyorsa ve bunu kombinleyebiliyorsak kış aylarında da maksi eteklerimizi giyebiliriz. Resimde gördüğünüz motosikletçi ceketi maksi etekle güzel bir uyum yakalamış.

Kış ayına özel maksi etek modelleri
Kış ayına özel maksi etek modelleri

Ofis maksi etek modelleri
İş kadınları için giyim oldukça önemlidir. Aynı zamanda çalışan bayanların rahatı da önemli olmalıdır. Rahat ve yumuşak bir maksi etek modeliyle kendimizi ofiste oldukça rahat hissedebiliriz. Üstüne güzel bir bluz giyebiliriz. Resimde gördüğünüz güzel bir ceket modelini de kombinleyebilirsiniz. Ha unutmadan bu modeli tercih ettiğinizde takılarınızı da takmayı unutmayın.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Spor ve Klasik Etekler ile Kış Kombinleri 2015
Ofis maksi etek modelleri
Ofis maksi etek modelleri

Yazlık maksi etek modelleri
İşte en sevdiğim modellerden bir tanesi. Bu kemerli maksi etek ile kombin yapmak oldukça kolay. Özellikle alt kısım çok şık görünüyor. Eteğimizin alt kısmına atacağımız bir düğüm kesinlikle bizi çok çekici ve şık gösterecektir. Ayağımıza sandalet ya da babet giyebiliriz.

Yazlık maksi etek modelleri
Yazlık maksi etek modelleri

Evet arkadaşlar sizlere maksi etek giymenin birkaç yolunu anlattım. Aslında daha fazla da anlatabilirim ama sizi sıkmak istemiyorum ve paylaştığım modellerle sizleri baş başa bırakıyorum.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.