Home / Moda / Mango 2015 yaz sörfçü kız plaj koleksiyonu
mango yaz sorfcu kiz plaj koleksiyonu 2015
mango yaz sorfcu kiz plaj koleksiyonu 2015

Mango 2015 yaz sörfçü kız plaj koleksiyonu

Mango ile bu yazın sörfçü kızı olmak ister misiniz? Yaz çok uzakta değil, yaz esintisi ile yüzmek harika olabilir, Mango 2015 yaz plaj sörfçü kız koleksiyonunu gardırobunuz için düşünmenin tam zamanı. Ayrıca 2015 plaj modası içinde tam isabet trend kıyafetleri bu koleksiyonda bulabileceksiniz.

Böylece mükemmel plaj kıyafetleri, çekici ve ihtiyaçlarınıza karşılık hem seksi hemde sörf için satın alabilirsiniz.   Nelere ihtiyacınız var bakmak için Mango Sörfçü Kız yaz 2015 kataloğundan bazı resimleri galerimizde görebilirsiniz. Esinti de boğazınızı korumak için şık bir eşarp, aynı zamanda  daha mükemmel plaj tarzı için bikini ve plaj giysiler ile bazı denim parçalar var.

Beyaz kot şort,  jean pantolon ve ceket gibi harika parçalar var. Siyah ve beyaz denizci şerit desenli üçgen sütyenli bikini seti ise mükemmel. Sizde seksi bir plaj saçı, su geçirmez göz makyaj ve sağlıklı parlayan cilt ile oldukça çekici görünebilirsiniz.


2015 yaz modasında en güzel plaj görünümü için Mango 2015 yaz sörfçü kız plaj koleksiyonu yakından inceleyin , sıcak ve rahatlatıcı olmasının yanı sıra ideal seksi ve bikinilerin üzerinde giyebilir havalı kıyafetler sunuyor.

Bu sezon için en şık yaz kıyafetlerinden biri de Retro hissettiren ve modern dokunuşları ile tulum modelleri. En uygun iyi bir görünüm için tulum altında düz taban rahat denizci ayakkabılar, içinde bikini veya tek parça mayo üzerine giyilen kalın sarılı dalan yaka gömlek ekleyebilirsiniz. Mango 2015 yaz açık mavi denim tulumu her şey çok daha tarz görünüyor

Mango Sörfçü Kız 2015 yaz koleksiyonu ile  bileklerinize bazı altın aksesuarlar ekleyin ve plajın en şık boynuna güzel bir eşarp takın…

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbahar Yaz 2015 Moda Trend: Etekler

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.