Home / Moda / Mango İlkbahar yaz 70’ler festival Modası 2015
mango festival koleksiyonu 70s 2015
Mango İlkbahar yaz 70'ler festival Modası 2015

Mango İlkbahar yaz 70’ler festival Modası 2015

Mango, giyim tasarım ve üretim şirketi Barcelona kurulmuş ve bu noktada dünyaya yayılmıştır. 1970’ler tarzı ilham alan Mango festival 2015 koleksiyonu ile, Mango’nun festival sezonu için hazırlığı daha  fazladır. Müzik festivalleri tüm bu noktada başlıyor ve bahar mevsimi dünyanın bazı bölgelerinde festival başlangıcıdır. Yaz festivaller ile daha eğlenceli oluyor,  Bu festivaller için Mango neler  hazırlamış bu yazımızda görebilirsiniz.  Midi etekleri, uzun midi elbiseler ve bir kaç kaftanlar arasında değişir.

Daha önce bir yazımızda 70’ler modasının 2015 ilkbahar yaz sezonunda ne kadar trend olacağından ve giyim önerilerinden bahsetmiştik Bakınız ;İlkbahar yaz 2015 Moda trendi 1970 ‘ler .

Mango 2015 ilkbahar yaz 70′ ler festival koleksiyonunda; Saçaklı omuz çantaları, süet ceketler ve nakışlı kovboy çizmeleri , ne görünür tamamen vardır. Biz deri görmek ve yılan derisi, disket şapka ve bohem tarzı görüyoruz. Boy örgü ceketler hepimiz çok pahalıya aşk çağını geri getiren, modeller üzerinde bol dökümlü ise yüksek bellerini ve deri etek pantolon, moda haline geliyor. Ne inanılmaz yumuşak 70’lerin modası olmadan yapardı?


Çanta saçakları belden düşerek  görünümünüze boyut eklerken, süet mini etek gibi oldukça güzel ve 70s modasını yansıtan giysiler ve aksesuarlar ile eşleştirebilirsiniz.

Kısa yılan derisi kısa kovboy bot ve kısa kovboy çizmeleri önümüzdeki ilkbahar yaz sezonu için mükemmel ayakkabı seçimlerinden, Disket şapka ve kırpılmış ceket, festival sezonu için en iyi stiller arasındadır… Süet ve örme ceketler ile kısa şort, havanın hala soğuk olduğu günlerde ise siyah deri pantolon ile kombinleyebilirsiniz. Ayrıca saçlarınıza doğal Boho dalgaları veya fönlü  düz olarak yapabilirsiniz.. Makyaj ise gözlerin şeklini vurgulayan, minimal ve daha doğal olmalıdır.

2015 Mango 70’ler festival koleksiyonu parçalarını  havuzda, plajda günlük giyimde tercih edebileceğiniz  muhteşem festivali kıyafetleri. Herhangi bir açık havada müzik konseri için mükemmel kıyafetler, hemde hafif ve uzun parçalar. Saçlar  gevşek ve merkezden ayırıp, doğal saç ve makyaj kullanın .

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kadın Modası 2015 En İyi 10 Yaz Trendleri

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

2 comments

  1. Bunları gerçekte görmüştüm sonra mstardada çok iyi 😀

  2. Mango 2015 yaz kıyafetleri süper bunlar oha 😮

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.