Home / Moda / Mango Yeni Jean Pantolon Modelleri 2015
mango 2015 jean pantolon modelleri
mango kış kot pantolon modelleri 2015

Mango Yeni Jean Pantolon Modelleri 2015

Sokak modasının vazgeçilmez parçaları jeanler , mango tarzı ve şıklığıyla sezona hazır. Mango jean tasarımları birbirinden şık ve canlı renkleri ile sezonın dikkat çeken jean modelleri arasında yer alıyor , kesimleri ve yırtık detayları öne çıkarılmış jeanler sonbahar kış sezonun en rahat ve stil sahibi pantolonları arasındalar. Mango kot modelleri arasında son bir kaç sezonun trendi olan skinny jean ve boyfriend modelleri mango koleksiyonunda öne çıkan ve dikkat çeken modeller arasında yerini alıyor. Günü rahat ve stil sahibi bir tarz ile geçirmek isteyenler için mango boyfriend jeanleri tercih edebilirsiniz , kareli kışlık gömlek ve deri ceketler ile tamamladığınızda tarz bir görünüm elde edebilirsiniz.

Yırtık jeanler bir kaç sezondur trend ve bu sonbahar kış sezonunu için popülerliğini devam ettirecek , ayrıca ekoseli gömlekler ile harika bir uyum içerisindeler. Mango jeanleri botlar yada spor ayakkabılar ile kombinleyerek hem rahat hemde tarz bir stil yakalayabilirsiniz. Koleksiyonda dikkat çeken jeanler arasında vintage yıkama boyfriend jeanler , önü fermuarlı ve düğmeli , kemer köprülü pantolonlar  sezonunun öne çıkanları arasındalar.  Sonbahar kış sezonunda deri modellerin hızlı bir yükselişi söz konusu , deri görünümlü skinny jeanler ve deri ceketler ile harika bir tarz oluşturabilirsiniz. Yazımızda sizler için hazırladığımız mango yeni jean pantolon modelleri 2015 tasarımlarını inceleyebilirsiniz.

 Mango yeni sezon kış jean pantolon modelleri 2015 -galeri

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 yaz için 7 jean modası

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.